הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה דדליפט 150x5

DudiTheKing

משתמש מתחיל
198
87
נק' מוניטין:
516
198
87
Deadlift 150x5

לפני עניות דעתי הבעיות שאני רואה מהסירטון הם גב מוקשת ואי הוצאת חזה החוצה
הטכניקה שלי הולכת ומשתבשבת בדדליפט
חוץ מזה יש לי הרגשה של תלישת המשקל מהרצפה במקום למשוך אותו
מי יודע איך אני מתקן את זה?
תהיו עדינים...

הנה טעיתי !
שאני טועה אני מודה ,בבקשה
Sometimes referred to as flat back, posterior pelvic tilt involves the reduction of the natural lumbar curvature. This posture is characterized by the shortening of the hip extensors (Hamstrings& Gluteus Maximus inflexibility), tight abdominals, and lax hip flexors. It is rarely brought about by lack of muscular strength. The posterior pelvic tilt is less common as the anterior tilt as seen with lordosis.

נדיר שזה קורה עקב חוסר בשרירים כמו שרשום ושזה נובע מחוסר גמישות באמסטרינג ואגן בעיקר
אחלה, רק שאתה טועה גם לגבי הAPT 😃

אחלה, רק שאתה טועה גם לגבי הAPT 😃
  1. Muscles to Stretch
    • Psoas
    • Quads
  2. Muscles to Strengthen
    • Glutes
    • Hamstrings
  3. Daily Activity
  4. Mental Cues that eliminates Anterior Pelvic Tilt (advanced)
ככה מתקנים anterior pelvic tilit ככה שלא אני לא טועה לגבי זה .
אבל בסדר נזרום אתך , כן אני טועה :D

1. Muscles to Stretch
    • Psoas
    • Quads
  2. Muscles to Strengthen
    • Glutes
    • Hamstrings
  3. Daily Activity
מתי על זה היה הויכוח? אם איבדת את הפואנטה בויכוח אתה באמת בבעיה.

1. Muscles to Stretch
    • Psoas
    • Quads
  2. Muscles to Strengthen
    • Glutes
    • Hamstrings
  3. Daily Activity
אני חושב שהכוונה היתה לדדליפט
יכול להיות שיש לך בעיות בהבנת הנקרא?

אמרת שאני טועה לגבי apt לא ?
אז רשמתי שלא אני לא טועה ושלחתי לך איך מתקנים את זה .
הויכוח היה אם אגן צריך או לא צריך לשאוף לAPT בסקווט ובדדליפט.
הויכוח מעולם לא סבב סביב איך מתקדים APT, אמרתי שלגבי תיקון הPPT עשית סלט ואתה מדבר שטויות.

הויכוח היה אם אגן צריך או לא צריך לשאוף לAPT בסקווט ובדדליפט.
הויכוח מעולם לא סבב סביב איך מתקדים APT, אמרתי שלגבי תיקון הPPT עשית סלט ואתה מדבר שטויות.
נכון ,
ואז אמרת שאני טועה גם לגבי apt .
אז כמו שהסברתי מזה ppt הסברתי גם מזה apt

נכון ,
ואז אמרת שאני טועה גם לגבי apt .
אז כמו שהסברתי מזה ppt הסברתי גם מזה apt
~פורש~ עייפת אותי.
אתה טועה לגבי השטויות של לכווץ ולהרים. האגן תמיד צריך לשאוף אצל ליפטר לAPT.
חחח ענק! אתה גאון. מי שלא הבין הוא מטריל
ואוו, אני כל כך מקווה...

~פורש~ עייפת אותי.
אתה טועה לגבי השטויות של לכווץ ולהרים. האגן תמיד צריך לשאוף אצל ליפטר לAPT.

ואוו, אני כל כך מקווה...
אם ככה אתם מראים את החכמה שלכם בזה שאתם יורדים על אנשים אחרים על הבנת הנקרא שלהם הבנת הנשמע ואיך הם כותבים עברית אז שיהיה לכם בהצלחה .

אם ככה אתם מראים את החכמה שלכם בזה שאתם יורדים על אנשים אחרים על הבנת הנקרא שלהם הבנת הנשמע ואיך הם כותבים עברית אז שיהיה לכם בהצלחה .
עלינו על ההטרלה, לא תצא מזה
מוניטין על הנסיון

עלינו על ההטרלה, לא תצא מזה
מוניטין על הנסיון
יובל שאל על apt ו ppt (עמוד קודם ) אני עניתי לו ,
לאחר מכן מייק אמר לי שאני טועה לגבי ppt אני אמרתי לו נכון אני טועה והבאתי לו תשובה למזה ppt .
לאחר מכן הוא אמר לי שאני טועה גם לגבי apt
אז הבאתי לו תשובה למזה apt ,
כל תגובה שאני כותב אתה מחפש איך "לרדת עלי" ממש כמו ילד קטן תתבגר .
אם נפגעת פעם קודמת כי תיקנתי אותך אתה יכלת לפנות אלי בפרטי והייתי מתנצל בפניך אישית ,
בגלל דברים כאלה לא צריך לשמור מחשבות וכעס בבטן חבל .

יובל שאל על apt ו ppt (עמוד קודם ) אני עניתי לו ,
לאחר מכן מייק אמר לי שאני טועה לגבי ppt אני אמרתי לו נכון אני טועה והבאתי לו תשובה למזה ppt .
לאחר מכן הוא אמר לי שאני טועה גם לגבי apt
אז הבאתי לו תשובה למזה apt ,
כל תגובה שאני כותב אתה מחפש איך "לרדת עלי" ממש כמו ילד קטן תתבגר .
אם נפגעת פעם קודמת כי תיקנתי אותך אתה יכלת לפנות אלי בפרטי והייתי מתנצל בפניך אישית ,
בגלל דברים כאלה לא צריך לשמור מחשבות וכעס בבטן חבל .
צודק. אני מודה שנפגעתי ממך בפעם הקודמת. ועכשיו אני מחפש איך לרדת עליך. הייתי פשוט צריך לפנות אליך בפרטי שתתנצל בפניי. טעות שלי.

עכשיו, אני מציע לך להדפיס את הדף הזה באשכול ולשבת עם מורה פרטי לעברית / נוירולוג על למה התשובות שלך מתאימות לאורגניזם חד תאי

צודק. אני מודה שנפגעתי ממך בפעם הקודמת. ועכשיו אני מחפש איך לרדת עליך. הייתי פשוט צריך לפנות אליך בפרטי שתתנצל בפניי. טעות שלי.

עכשיו, אני מציע לך להדפיס את הדף הזה באשכול ולשבת עם מורה פרטי לעברית / נוירולוג על למה התשובות שלך מתאימות לאורגניזם חד תאי
כן תוציא את הכל 😃

• פותח/ת השרשור
בקיצור לעשות apt
ובמהלך ההרמה במשקלים כבדים הגב אמור להתיישר? או שהכוונה שהוא יהיה בapt כל החזרה?

@tartar
אתה פשוט מדבר על אובר אקסטנשן של הגב, והם מדברים על סיבוב אגן. על מנת שהגב ישאר במנח ניטרלי בזמן שהטורסו כפוף קדימה (בין אם זה סקוואט או דדליפט), האגן צריך להסתובב ל-APT. המצב הניטרלי של האגן מספק את המצב האידיאלי לגב, בזמן עמידה. אם אנחנו אומדים כמה האגן מסובב ביחס לקרקע, אז כן, בתחתית של הסקוואט/דדליפט, האגן יהיה במה שמוגדר כAPT - אבל זה למעשה ישמור על עמוד השדרה ניטרלי, בדיוק כמו בעמידה עם אגן במצב ניטרלי (לא APT ולא PPT).
זה כל הסיפור. ראיתי ברפרוף את הסרטון של קלי סטארט, והוא אומר שלא צריך לבצע APT כאשר עומדים, וצודק - כי אז הגב התחתון יהיה באובר אקסטנשן, כאשר הפוזיציה המועדפת עלינו תמיד תהיה מנח ניטרלי.

כשמסתכלים על דדליפט לא רואים לורדוזה כי הזוקפים עובדים ואם הם לא קטנטנים, הם יוצרים אשלייה של "גב ישר", אבל עמוד השדרה לא ישר - אלא בצורת הS הרגילה שלו, כלומר מנח ניטרלי.

ההאמסטרינגס מושכים את האגן לPPT כשהם נמתחים, ותפקיד הזוקפים הוא לגבור עליהם ולבצע APT על מנת שעמוד השדרה ישאר במנח האידיאלי.

זה כל הסיפור, פשוט לא הבנתם אחד את השני. אתה מדבר על אובר אקסטנשן בגב ומבלבל את זה עם APT (שוב - בעמידה APT באמת יצור אובר אקסטנשן, בתחתית של הדדליפט APT יתן מנח ניטרלי כי הטורסו כפוף), והם על APT באגן שמבוצע על מנת להמנע מפלקשן בגב בזמן כפיפה.

@tartar
אתה פשוט מדבר על אובר אקסטנשן של הגב, והם מדברים על סיבוב אגן. על מנת שהגב ישאר במנח ניטרלי בזמן שהטורסו כפוף קדימה (בין אם זה סקוואט או דדליפט), האגן צריך להסתובב ל-APT. המצב הניטרלי של האגן מספק את המצב האידיאלי לגב, בזמן עמידה. אם אנחנו אומדים כמה האגן מסובב ביחס לקרקע, אז כן, בתחתית של הסקוואט/דדליפט, האגן יהיה במה שמוגדר כAPT - אבל זה למעשה ישמור על עמוד השדרה ניטרלי, בדיוק כמו בעמידה עם אגן במצב ניטרלי (לא APT ולא PPT).
זה כל הסיפור. ראיתי ברפרוף את הסרטון של קלי סטארט, והוא אומר שלא צריך לבצע APT כאשר עומדים, וצודק - כי אז הגב התחתון יהיה באובר אקסטנשן, כאשר הפוזיציה המועדפת עלינו תמיד תהיה מנח ניטרלי.

כשמסתכלים על דדליפט לא רואים לורדוזה כי הזוקפים עובדים ואם הם לא קטנטנים, הם יוצרים אשלייה של "גב ישר", אבל עמוד השדרה לא ישר - אלא בצורת הS הרגילה שלו, כלומר מנח ניטרלי.

ההאמסטרינגס מושכים את האגן לPPT כשהם נמתחים, ותפקיד הזוקפים הוא לגבור עליהם ולבצע APT על מנת שעמוד השדרה ישאר במנח האידיאלי.

זה כל הסיפור, פשוט לא הבנתם אחד את השני. אתה מדבר על אובר אקסטנשן בגב ומבלבל את זה עם APT (שוב - בעמידה APT באמת יצור אובר אקסטנשן, בתחתית של הדדליפט APT יתן מנח ניטרלי כי הטורסו כפוף), והם על APT באגן שמבוצע על מנת להמנע מפלקשן בגב בזמן כפיפה.
\
תודה לאל!!
רשמתי את זה שפשוט כל הוויכוח המטופש הזה הוא עקב חוסר הבנה אחד של השני,
והסברתי שאני מתכוון וover back extension ורשמתי את זה אלפי פעמים .
בכל מקרה יאללה לא מגיבים פה יותר מאס !!חחח
תודה רבה !!!

נערך לאחרונה:
\
תודה לאל!!
רשמתי את זה שפשוט כל הוויכוח המטופש הזה הוא עקב חוסר הבנה אחד של השני,
והסברתי שאני מתכוון וover back extension ורשמתי את זה אלפי פעמים .
בכל מקרה יאללה לא מגיבים פה יותר מאס !!חחח
תודה רבה !!!
מה אתה אומר, כל הויכוח כי טעית בטרמינולוגיה והתעקשת שאתה צודק למרות שכולם אמרו לך שאתה טועה? Big surprise. יותר מזה - צדקתי כשאמרתי שלא הבנת את קלי סטארט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית