הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים biceps

אושרחניה

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
0
128
0
איזה תרגילים טובים יש לbiceps

ואיך השינוי של היד בן 15

השינוי בחודש +-

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 13.5 · צפיות: 212
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 45.9 · צפיות: 206
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 47.9 · צפיות: 220
נוזלים ויש מצב שיש לך בעיה של קיצור שריר גם לי יש ולכמעט כל מתאמן כמה משקל עלית ושאר הנתונים? ללא ספק יש עוד עבודה באמת שאם תרים כבד תגדל תעשה בייספ במוט w 4 כפול 6 מוט אולימפי בין שמונה ל 12 חזרות וכפיפה בכיסא קומר עם דאמבלים 8 כפול שלוש ודרופ תאמין לי זה יסדר לך טוב טוב את היד כמובן בהתאם ליכולת אם קשה אז בלי דרופ אבל תשתדל בהתצלחה גבר

מיותר לעשות במוט w ולאחר מכן באולימפי שכן התנועה היא אותה תנועה.
אם אתה רוצה לשפר את הפיק של הבייספס כשאתה עושה כפיפה במוט (לא משנה איזה) תעשה באחיזה צרה.
ממליץ לך לשלב במהלך התרגיל גם אחיזה רחבה שכן זה עובד על החלק העליון של הבייספס.
דרופ סט לא מומלץ בתרגילים על שרירים קטנים כי לרוב אתה לא תעבוד עליהם בעצימות..
אבל אתה כן יכול לעשות סט אחרון נוסף של rest pause שבו אתה ממשיך עם אותו משקל עד לכשל.
אבל לא להגזים עם זה.. לא בכל אימון.
בכל אופן לגביי השינוי לא רואים שינוי רציני אבל אחלה יד בלי קשר.

לא ציינתי את סדר התרגילים לא משנה איזה תרגיל אתה עושה גם אם שיניתה ממש בקצת את הזווית התרגיל שונה ועובד בצורה שונה זה הקטע בגיוון ודרופ טוב לפאמפ מטורף במיוחד בביספס ולמה לא לעבוד על ביספ בעצימות?

מגיע לו לא פחות השקעה משאר השרירים

לא ציינתי את סדר התרגילים לא משנה איזה תרגיל אתה עושה גם אם שיניתה ממש בקצת את הזווית התרגיל שונה ועובד בצורה שונה זה הקטע בגיוון ודרופ טוב לפאמפ מטורף במיוחד בביספס ולמה לא לעבוד על ביספ בעצימות?

אפשר מחקרים שמראים שפאמפ מטורף תורם לבניית שריר ?

אתה סותר את עצמך.
אתה ממליץ לו לעבוד בטווח חזרות של 10 ו 12 ומצד שני שואל למה לא לעבוד בעצימות....
טווח חזרות קצר זאת עצימות ואילו טווח חזרות ארוך זה נפח.

אין שום היגיון בלעשות את אותו התרגיל פעם עם אחיזה רחבה נגיד - 3 סטים
פעם עם אחיזה רגילה - 3 סטים
ופעם אחת עם דאמבלים על כסא.

מאיפה הבאת את זה?
יש לך רפרנס או תוכנית אימונים שמאמתת את זה?
(חוץ מ six weeks to sick arms של ג'ים סטפאני שמיועדת למתאמנים מתקדמים)

ובגדול אין טעם בלעבוד על הידיים ביותר מ 2 תרגילים באימון לדעתי.

אפרופו זה,
לא ממש.
השרירים הקטנים עובדים כשרירי עזר בתרגילים המורכבים ולכן אין טעם לטחון עבודה עליהם יותר מידיי.
כמו שאמרתי, מספיק תרגיל או 2.

לדעתך

וכל הביל סטאר וכל האנשים הכאילו חכמים האלה הם גם לא עשו מחקרים והם גם לא גאונים הם כן מבינים והכל אבל בישביל תוכנית טובה לא צריך תורה מסיני ואני לא סותר את עצמי
תוכנית טובה לא חייבת משהו מיוחד גם ab יכולה להיות אפקטיבית אני לדוגמא עשיתי abc abcd ab few ואני ממש מרוצה בגדול בישביל לגדול צריך לאכול וגם להתאמן
עבודה על ידיים לא סותרת מורכבים

בישביל לגדול צריך לאכול וגם להתאמן

על זה אין ויכוח בכלל.

אבל אתה סוטה לכיוון שלא קשור לפוסט.

ואני בקושי מצליח להבין מה אתה רוצה ואיך זה קשור לבייספס 😣

בטח שכן.
כמו שטרפז סותר כתפיים. 🤦‍♂️

לדעתך

וכל הביל סטאר וכל האנשים הכאילו חכמים האלה הם גם לא עשו מחקרים והם גם לא גאונים הם כן מבינים והכל אבל בישביל תוכנית טובה לא צריך תורה מסיני ואני לא סותר את עצמי
תוכנית טובה לא חייבת משהו מיוחד גם ab יכולה להיות אפקטיבית אני לדוגמא עשיתי abc abcd ab few ואני ממש מרוצה בגדול בישביל לגדול צריך לאכול וגם להתאמן
יש מחקרים על זה
עובדה שעבודה על חזרות 15-20 שמביאות פאמפ "מטורף" לא תורמות לבניית מסת שריר ברמה אופטימלית..
עובדה שעבודה על 6-10 שמביאה פחות פאמפ היא עדיפה .
אני לא יבזבז תזמן שלי בהצלחה .

תכלס גם 10 חזרות יכולות להביא פאמפ לא רע בכלל 😄

זה פשוט מאוד,
12 חזרות ומעלה נותנות יותר דגש לסיבולת השריר, 6-12 יותר לגדילת חתך השריר ו 5 ומטה לבניית כח מתפרץ (גיוס יחידות מוטוריות)

זה הקשקוש הרגיל,
בתכלס.. לרוב עובדים בטווח של 8-12 (חיטוב\מסה)

אם אתה רוצה לשפר את הפיק של הבייספס כשאתה עושה כפיפה במוט (לא משנה איזה) תעשה באחיזה צרה.
ממליץ לך לשלב במהלך התרגיל גם אחיזה רחבה שכן זה עובד על החלק העליון של הבייספס.
מה זאת אומרת הפיק של הבייספס ומה זאת אומרת החלק העליון?
וכשאתה אומר אחיזה צרה אז כמה צרה אתה מתכוון? אותו דבר לגבי רחב.

אחיזה רחבה זה יותר מרוחב הכתפיים ואחיזה צרה זאת אחיזה צרה חח צרה ככל האפשר.

האחיזה הרחבה זה לחלק הפנימי כביכול של הבייספס ועובד על ה short head והאחיזה הצרה עובד על ה long head ומגדיל כביכול את הפיקה של השריר כשאתה עושה שריר.

זה נחמד לשלב אבל לא להתבסס על זה כשעובדים על היד הקדמית

אחיזה רחבה זה יותר מרוחב הכתפיים ואחיזה צרה זאת אחיזה צרה חח צרה ככל האפשר.

האחיזה הרחבה זה לחלק הפנימי כביכול של הבייספס ועובד על ה short head והאחיזה הצרה עובד על ה long head ומגדיל כביכול את הפיקה של השריר כשאתה עושה שריר.

זה נחמד לשלב אבל לא להתבסס על זה כשעובדים על היד הקדמית
אני חושב שזה נשמע יפה בתאוריה אבל בפועל כל תרגיל שלא תעשה ליד קדמית יעבוד על כולה ככה שזה לא באמת משנה :S

אני חושב שזה נשמע יפה בתאוריה אבל בפועל כל תרגיל שלא תעשה ליד קדמית יעבוד על כולה ככה שזה לא באמת משנה :S

לא מדוייק אחי,
כמו שבנצ' רגיל לא עובד על כל האיזורים בחזה..
אבל באמת שאין מה להתעסק בזה.
זה נחמד לגוון קצת באימונים וגם אם זה יעשה שינוי קטן, מה רע

לא מדוייק אחי,
כמו שבנצ' רגיל לא עובד על כל האיזורים בחזה..
אבל באמת שאין מה להתעסק בזה.
זה נחמד לגוון קצת באימונים וגם אם זה יעשה שינוי קטן, מה רע
בנץ רגיל כן עובד על כל האזורים .
נכון שיש חזה עליון תחתון ואמצעי אבל חזה רגיל עובד על כל החזה , אי אפשר לגרום לחזה עליון להתפתח יותר או פחות אם תתאמן חזה עליון או שלא .
המיתוס הזה נופץ כבר ,
מצד שאני אני גם עושה חזה עליון סתם בשביל הגיוון אבל זה לא יתרום לחזה עליון עליון שלי להתפתח יותר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית