עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר מחקרים שמראים שפאמפ מטורף תורם לבניית שריר ?לא ציינתי את סדר התרגילים לא משנה איזה תרגיל אתה עושה גם אם שיניתה ממש בקצת את הזווית התרגיל שונה ועובד בצורה שונה זה הקטע בגיוון ודרופ טוב לפאמפ מטורף במיוחד בביספס ולמה לא לעבוד על ביספ בעצימות?
מגיע לו לא פחות השקעה משאר השרירים
לא ציינתי את סדר התרגילים לא משנה איזה תרגיל אתה עושה גם אם שיניתה ממש בקצת את הזווית התרגיל שונה ועובד בצורה שונה זה הקטע בגיוון ודרופ טוב לפאמפ מטורף במיוחד בביספס ולמה לא לעבוד על ביספ בעצימות?
בישביל לגדול צריך לאכול וגם להתאמן
עבודה על ידיים לא סותרת מורכבים
יש מחקרים על זהלדעתך
וכל הביל סטאר וכל האנשים הכאילו חכמים האלה הם גם לא עשו מחקרים והם גם לא גאונים הם כן מבינים והכל אבל בישביל תוכנית טובה לא צריך תורה מסיני ואני לא סותר את עצמי
תוכנית טובה לא חייבת משהו מיוחד גם ab יכולה להיות אפקטיבית אני לדוגמא עשיתי abc abcd ab few ואני ממש מרוצה בגדול בישביל לגדול צריך לאכול וגם להתאמן
עבודה על ידיים לא סותרת מורכבים
תרגיל טוב לבייספס? מתח.
אני לא מבין למה הליצן, אני הייתי רציני לגמרי 😃צ'ין אפס 🤡
אני לא מבין למה הליצן, אני הייתי רציני לגמרי 😃
מה זאת אומרת הפיק של הבייספס ומה זאת אומרת החלק העליון?אם אתה רוצה לשפר את הפיק של הבייספס כשאתה עושה כפיפה במוט (לא משנה איזה) תעשה באחיזה צרה.
ממליץ לך לשלב במהלך התרגיל גם אחיזה רחבה שכן זה עובד על החלק העליון של הבייספס.
אני חושב שזה נשמע יפה בתאוריה אבל בפועל כל תרגיל שלא תעשה ליד קדמית יעבוד על כולה ככה שזה לא באמת משנה :Sאחיזה רחבה זה יותר מרוחב הכתפיים ואחיזה צרה זאת אחיזה צרה חח צרה ככל האפשר.
האחיזה הרחבה זה לחלק הפנימי כביכול של הבייספס ועובד על ה short head והאחיזה הצרה עובד על ה long head ומגדיל כביכול את הפיקה של השריר כשאתה עושה שריר.
זה נחמד לשלב אבל לא להתבסס על זה כשעובדים על היד הקדמית
אני חושב שזה נשמע יפה בתאוריה אבל בפועל כל תרגיל שלא תעשה ליד קדמית יעבוד על כולה ככה שזה לא באמת משנה :S
בנץ רגיל כן עובד על כל האזורים .לא מדוייק אחי,
כמו שבנצ' רגיל לא עובד על כל האיזורים בחזה..
אבל באמת שאין מה להתעסק בזה.
זה נחמד לגוון קצת באימונים וגם אם זה יעשה שינוי קטן, מה רע