הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים biceps

אושרחניה

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
0
128
0
איזה תרגילים טובים יש לbiceps

ואיך השינוי של היד בן 15

השינוי בחודש +-

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 13.5 · צפיות: 212
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 45.9 · צפיות: 206
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 47.9 · צפיות: 220
בנץ רגיל כן עובד על כל האזורים .
נכון שיש חזה עליון תחתון ואמצעי אבל חזה רגיל עובד על כל החזה , אי אפשר לגרום לחזה עליון להתפתח יותר או פחות אם תתאמן חזה עליון או שלא .
המיתוס הזה נופץ כבר ,
מצד שאני אני גם עושה חזה עליון סתם בשביל הגיוון אבל זה לא יתרום לחזה עליון עליון שלי להתפתח יותר .
ושוב אנחנו חוזרים למה שאני אומר בפעם השלישית כבר - אין מה להתעסק בזה וזה נחמד בשביל הגיוון.

ושוב אנחנו חוזרים למה שאני אומר בפעם השלישית כבר - אין מה להתעסק בזה וזה נחמד בשביל הגיוון.
What did the researchers conclude?
The researchers concluded that the horizontal bench press is best for targeting the pectoralis major (sternocostal head). They concluded that the incline bench press is not superior for targeting the pectoralis major (clavicular head) than the horizontal bench press, although there was a non-significant trend for EMG activity to be greatest during this exercise. They concluded that the decline bench press is not superior for developing the either head of the pectoralis major. The researchers concluded that a narrow grip during bench presses is best for developing the pectoralis major (sternocostal head) and triceps brachii. They concluded that the anterior deltoids are best developed using the vertical bench press.

The study: Electromyographical activity of the pectoralis muscle during incline and decline bench presses, by Glass and Armstrong, in Journal of Strength and Conditioning Research, 1997

סתם למי שעדיין חושב שחזה עליון יפתח לו חזה עליון אז הנה .
המחקר המלא נמצא פה :http://www.strengthandconditioningresearch.com/2013/04/03/bench-press-emg-activity/

אתה אמרת ואני מצטט "לא מדוייק אחי,
כמו שבנצ' רגיל לא עובד על כל האיזורים בחזה.."

אחי אף אחד לא יקרא את זה, ומיתוסים ישארו בעיני אנשים מסויימים כעובדות לא משנה מה תגיד להם.

זה סתם להתעסק בקקי 😃

אחי אף אחד לא יקרא את זה, ומיתוסים ישארו בעיני אנשים מסויימים כעובדות לא משנה מה תגיד להם.

זה סתם להתעסק בקקי 😃
בסדר אז לאנשים שכן יקראו .
מי שלא יקרא את זה אז חבל בשבילו מי שכן יקרא רק יחכים יותר ,
לא אכפת .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית