ייעוץ מה עושים עם אנשים כאלה?

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
1. מדריך שאמר לי שהוא לא ייתן למתאמן מתחיל לעשות סקוואט, כי הוא (המתאמן) חייב לבנות קודם מסת שריר במכשיר של פושטי הברך.😳

2. מדריך שלפני שבועיים בלבל לי בשכל שהטכניקה של הדדליפט שלי לא טובה (והוא טעה) ואתמול ראיתי אותו עושה רבע סקוואט עם 80 קילו.😣

3. בחורה שסובלת מעודף משקל, סיימה הליכה ואמרה לחברתה: "שרפתי 140 קל' בחצי שעה (עם זה אין לי בעיה) ולא אכלתי היום בכלל (השעה היתה 17:00)!". 😵

אם רק הייתי יכול לשכנע אותם. אבל לי אין תעודת מדריך.

יש דרך לשכנע אותם? מה אתם הייתם עושים במקומי? האם הייתם מנסים לעזור לבחורה?

אל תנסה לשכנע אותם, זה בזבוז זמן ואנרגיה (מנסיון עבר עם כמה כאלו :\) . תן להם את הכתובת של הפורום ושל האתר, שיכנסו אולי ילמדו משהו.

נערך לאחרונה:
1. שילך למצוץ.
2. שילך למצוץ.
3. אם היא מורידה קצת במשקל יש לה פוטנציאל? תשלים בעצמך.

נערך לאחרונה:
1. תגיד לו שגם ההמסטרינג עובד בסקוואט (פרדוקס לומבר) אז צריך להוסיף גם תרגיל לכופפי ברך
2. תגיד לו שזה מצויין ושימשיך ככה
3. תגיד לה שכשמישל הגוש שומן מהלך יועיל בטובו לשלוח לי את המאמר ששלחתי לו (לבדיקה) היא תוכל להבין מה היא עושה

1. אני לא אתן למתאמן לשבת כי זה סקווט הוא צריך קודם כל לבנות שרירי בפושטי ברך
2. תגיד לו כל הכבוד תוסיף עוד 20 קילו ותקצר את הטווח ככה הוא יתחזק יותר
3. תגיד לה שביום כיפור לא רק שאסור לאכול גם אסור לעשות אירובי... אה והצום יוצא עוד שעה

לא תוכל לשכנע אותם
פשוט תתמקד במטרות שלך

1. מדריך שאמר לי שהוא לא ייתן למתאמן מתחיל לעשות סקוואט, כי הוא (המתאמן) חייב לבנות קודם מסת שריר במכשיר של פושטי הברך.😳​

2. מדריך שלפני שבועיים בלבל לי בשכל שהטכניקה של הדדליפט שלי לא טובה (והוא טעה) ואתמול ראיתי אותו עושה רבע סקוואט עם 80 קילו.😣​

3. בחורה שסובלת מעודף משקל, סיימה הליכה ואמרה לחברתה: "שרפתי 140 קל' בחצי שעה (עם זה אין לי בעיה) ולא אכלתי היום בכלל (השעה היתה 17:00)!". 😵​

אם רק הייתי יכול לשכנע אותם. אבל לי אין תעודת מדריך.​

יש דרך לשכנע אותם? מה אתם הייתם עושים במקומי? האם הייתם מנסים לעזור לבחורה?​

תעבור מכון, או שתבצע מה שאתה רוצה ואל תשים קצוץ על מאמן שלא יודע לבצע תרגיל כהלכה.

אמנם נוח להאמין שאותה דוברת מטומטמת, אך אני לא כל כך מאמין שלא אכלה כלום. יכול להיות שנשנשה קרקרים ולא שמה לב לכך. בהתחשב בגודל שלהם, זה די קל.

אל תטרח לנסות לשכנע מדריך מוסמך, התעודה (בשילוב עם האגו) תפריע לו... באשר לבחורה, אם זה יקצר את הדרך לביצוע כיף, למה לא? 😉

• פותח/ת השרשור
לפי התגובות שפה

לא צריך מחקר כדי להוכיח שפעילות גופנית מעלה את רמת הטסטוסטרון 😆.

אל תדאגו, אני לא אקשיב עוד למר בחור ואני לא אפסיק לבצע תרגילים שיסכנו את בריאותי, למרות שאני יודע שהוא רק רוצה את טובתי.

לגבי המתאמנת: אני נשוי באושר ויש לי ילד בדרך, אז זה לא רלוונטי 😃. אשתי עצובה שהיא נאלצה להוריד את רמת הפעילות שלה (התאמנו ביחד כמה שנים) ולהחליף ריצה, משקולות ויוגה באימונים לנשים מאותגרות טבור.

אני מת על הפוסטים האלה...
הרי ידעת מראש ובוודאות מה "התשובה" וגם מה יגידו לך כאן (תתעלם, תתעלם, יש פוטנציאל לכוסית?)

זה הרבה יותר מתאים לאוף טופיק.
שיהיה בהצלחה עם ההריון והלידה, זה הכי חשוב

אני מת על הפוסטים האלה...
הרי ידעת מראש ובוודאות מה "התשובה" וגם מה יגידו לך כאן (תתעלם, תתעלם, יש פוטנציאל לכוסית?)

זה הרבה יותר מתאים לאוף טופיק.
שיהיה בהצלחה עם ההריון והלידה, זה הכי חשוב

ברור, אני מניח שזה נועד לשחרר קיטור. יש ת'רד כזה בכל פורום שנתקלתי בו.

ברור, אני מניח שזה נועד לשחרר קיטור. יש ת'רד כזה בכל פורום שנתקלתי בו.

עננין הקיטור זה די שטויות, אם אתה מעל גיל 20 מדריך שעושה 1/8 סקוואט לא אמור להפריע לך.

אם כבר אז בשביל להשתלב בחבר'ה ובאוירה הכללית. אבל בכיף

1. מדריך שאמר לי שהוא לא ייתן למתאמן מתחיל לעשות סקוואט, כי הוא (המתאמן) חייב לבנות קודם מסת שריר במכשיר של פושטי הברך.😳​

2. מדריך שלפני שבועיים בלבל לי בשכל שהטכניקה של הדדליפט שלי לא טובה (והוא טעה) ואתמול ראיתי אותו עושה רבע סקוואט עם 80 קילו.😣​

3. בחורה שסובלת מעודף משקל, סיימה הליכה ואמרה לחברתה: "שרפתי 140 קל' בחצי שעה (עם זה אין לי בעיה) ולא אכלתי היום בכלל (השעה היתה 17:00)!". 😵​

אם רק הייתי יכול לשכנע אותם. אבל לי אין תעודת מדריך.​

יש דרך לשכנע אותם? מה אתם הייתם עושים במקומי? האם הייתם מנסים לעזור לבחורה?​
כבחורה אני נתקלת בזה הרבה יותר, כל פוץ בחד"כ חושב שהוא יודע יותר טוב. אם יש לך קצת ידע מהר מאוד אפשר לדחוק אותם לפינה שהם לא יכולים לצאת ממנה (להחזיק את SS בתיק תמיד נמצא מועיל למטרה הזו, יש שם תמונות יפות שהם יכולים להביט בהן). אתה לא מאמין על איזה שטויות הם נופלים, מדריכה אמרה לי: "לא שמעתי דבר כזה שהגוף מתייעל.." בשלב הזה אמרתי לה שהיא לא יודעת על מה היא מדברת וששמעתי מספיק. אבל זה כמובן אם יש לך כח להיכנס לויכוחים.
אני מאוד נהנת לתת תשובות של כלבה, אז סביר להניח שהייתי עונה משהו בסגנון: "כשתלמד לעשות squat אולי תהיה לך זכות דיבור" ושולחת אותו לאלפי עזאזל.
אבל הדבר שנמצא הכי יעיל הוא פשוט להיות יותר חזקה מהם, ולהסתובב כמו טווס. אף אחד בחד"כ שלי לא עבד עם המשקלים שאני עובדת (ורוב המאמנים גם לא יודעים לספור עד שם). עצוב. אבל תמיד אפשר להגיד "בוא תכנס לסט במשקל הזה ותראה לי איך עושים." אחר כך אף אחד לא ידבר איתך.

בקשר לבחורה, אל תדאג, גם אם זה נכון מהר מאוד היא תחזור לאכול. אנחנו אוהבות ללמוד בדרך הממש ממש קשה, לרוב אנחנו גם לא ממש לומדות. אני בספק אם יקרה לה משהו. המשפט הזה הוא לא אינדיקציה לכלום למעט טימטום.

• פותח/ת השרשור
אחת המטרות של ההודעה

אכן היתה לשחרר קיטור על המדריך המטומטם (השני שהוזכר) שהרס לי אימון שלם. מה שבטוח, אני לא אקשיב עוד לעצותיו.
המטרה השנייה היתה לקבל עצה איך לשכנע את המדריך הראשון, שהוא באמת בסדר, שאפשר להתחיל לבצע סקוואט בלי לעשות קודם פושטי ברך.
לגבי הבחורה: לבי יצא אליה, שהיא חושבת שכך היא תוריד במשקל ואחרי חודש של עבודה קשה, שלא תבין למה היא לא יורדת במשקל ואפילו עולה.

כבחורה אני נתקלת בזה הרבה יותר, כל פוץ בחד"כ חושב שהוא יודע יותר טוב. אם יש לך קצת ידע מהר מאוד אפשר לדחוק אותם לפינה שהם לא יכולים לצאת ממנה (להחזיק את SS בתיק תמיד נמצא מועיל למטרה הזו, יש שם תמונות יפות שהם יכולים להביט בהן). אתה לא מאמין על איזה שטויות הם נופלים, מדריכה אמרה לי: "לא שמעתי דבר כזה שהגוף מתייעל.." בשלב הזה אמרתי לה שהיא לא יודעת על מה היא מדברת וששמעתי מספיק. אבל זה כמובן אם יש לך כח להיכנס לויכוחים.
אני מאוד נהנת לתת תשובות של כלבה, אז סביר להניח שהייתי עונה משהו בסגנון: "כשתלמד לעשות squat אולי תהיה לך זכות דיבור" ושולחת אותו לאלפי עזאזל.
אבל הדבר שנמצא הכי יעיל הוא פשוט להיות יותר חזקה מהם, ולהסתובב כמו טווס. אף אחד בחד"כ שלי לא עבד עם המשקלים שאני עובדת (ורוב המאמנים גם לא יודעים לספור עד שם). עצוב. אבל תמיד אפשר להגיד "בוא תכנס לסט במשקל הזה ותראה לי איך עושים." אחר כך אף אחד לא ידבר איתך.

בקשר לבחורה, אל תדאג, גם אם זה נכון מהר מאוד היא תחזור לאכול. אנחנו אוהבות ללמוד בדרך הממש ממש קשה, לרוב אנחנו גם לא ממש לומדות. אני בספק אם יקרה לה משהו. המשפט הזה הוא לא אינדיקציה לכלום למעט טימטום.

אבל זה בגלל שאת elite:jester:

תלמד לא להקשיב לאנשים כאלו, הרמה (רובם) של המאמנים בארץ היא בדיחה וזה ידועה.

לא עושים כלום, אתה הולך לך, מסיים את האימון שלך, ואומר לעצמך.. אחחח, יש אנשים מפגרים אבל על הזין שלי, אני הולך לשתות עכשיו משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית