עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע יש לי רק זוג פלטות של 5ואני מתכוון לקנות עוד.ב30קילו זה לא אינדיקציה.
הפלטות נמוכות, אתה יורד ממש נמוך עם התחת ... זה סקוואט מה שעשית.
הגב צריך להיות ככה לא מקביל לרצפה אבל שהכתפיים יהיו גבוהות יותר מהתחת, לא ברמה מוגזמת..
תשים לפחות 60קילו תשנה את הסט אפ ותעלה לפה
זה מוט אולימפי ופלטות אולימפיות? תקנה של זוג של 20 לפחות אחד.כרגע יש לי רק זוג פלטות של 5ואני מתכוון לקנות עוד.
איזה פלטות אני צריך כדי להגביה את המוט?
סבבה אני אקנה מחר ואעלה טכניקה שוב שבוע הבא ותודה:Dזה מוט אולימפי ופלטות אולימפיות? תקנה של זוג של 20 לפחות אחד.
ואתה יכול לקנות זוג שתיים של 10 וזוג אחד של 2.5 ו1.25 אמור להספיק לבנתיים
תראה את זה בשביל הסט-אפ
וכאן מסבירים בכללי על איך לעשות דדליפט
איפה אני מוצא אותם?
טוב לאחר שבדקתי כמה סרטונים והגבהתי קצת את המוט בעזרת ספרים לא השיטה הכי טובה אבל לא משנה ניסיתי לעשות דדליפט וצילמתי את הטכניקה החדשה:
שתוק כבר יהב, אם אתה לא רוצה לעזור אז אל תעזור אבל אל תגיב סתם תגובות מפגרות כאלהכואב לי הצוואר מלראות את זה
קודם כל שיהיה בהצלחה ,טוב לאחר שבדקתי כמה סרטונים והגבהתי קצת את המוט בעזרת ספרים לא השיטה הכי טובה אבל לא משנה ניסיתי לעשות דדליפט וצילמתי את הטכניקה החדשה
איך עכשיו?
אשמח לחוות דעת!
למה לא עוזר? אמרתי לו לתקן את הצווארשתוק כבר יהב, אם אתה לא רוצה לעזור אז אל תעזור אבל אל תגיב סתם תגובות מפגרות כאלה
הייתי בטוח שזה עוד אחת מההערות המפגרות שלך 🤦♂️למה לא עוזר? אמרתי לו לתקן את הצוואר
לא זה אחרי אימון והטלוויזיה על ערוץ 2 דרך אגב אני אעלה עוד אחד רק ליתר ביטחון....אתה בכיוון הנכון וזה נראה כמעט טוב, אבל המוט עדיין קל מדי להגיד משהו ודאי. הבעיה העיקרית בסרטון הזה היא מה לעזאזל אתה שומע ברקע?