הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית מסה אחרי SS

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
לא מזמן התחלתי לעשות פעם שנייה SS אבל בגלל פציעה בגב תחתון קשה לי לעשות סקוואט.
החלטתי להפסיק בינתיים לעשות סקוואט עד שזה יחלים, אז הSS מרגיש טיפה חסר טעם עכשיו.
רציתי לעבור לתוכנית מסה בינתיים, שכן זאת סה"כ המטרה שלי ולא כוח.
רציתי ללכת על Lyle McDonald’s Bulking Routine אבל אני רואה שהתגובות לגביו די מעורבות.
מה אתם ממליצים לי אז לעשות AB פשוט? ולעשות לחיצת רגליים(בתקווה שאתה זה כן אצליח) במקום סקוואט?

אני אישית מעדיף AB שבנוי על סקוואט/לחיצה/משיכה, כלומר סוג של FBW בכל אימון. משהו כמו 4-5 תרגילים לאימון.

• פותח/ת השרשור
אני אישית מעדיף AB שבנוי על סקוואט/לחיצה/משיכה, כלומר סוג של FBW בכל אימון. משהו כמו 4-5 תרגילים לאימון.
מה זאת אומרת? כל אימון לעשות סקוואט אז לחיצה ואז משיכה?
סקוואט בינתיים אני לא יכול לעשות...

כן. סקוואט לא, אז לחיצת רגליים, ואחריה משהו כזה (סתם זורק דוגמא):

A - בנץ', חתירה - 3x5, מקבילים, מתח - 2/3x10
B - אוברהד, דדליפט/פאוורקלין - 3x5, לחיצה צמודה, משיכות לפנים - 2/3x10

אפשר להוסיף בטן והיפר אקסטנשן לסירוגין, אפשר לעבות עם עוד נפח או בייספס-טרייספס אם ממש בוער לך. תלוי במטרות.

• פותח/ת השרשור
כן. סקוואט לא, אז לחיצת רגליים, ואחריה משהו כזה (סתם זורק דוגמא):

A - בנץ', חתירה - 3x5, מקבילים, מתח - 2/3x10
B - אוברהד, דדליפט/פאוורקלין - 3x5, לחיצה צמודה, משיכות לפנים - 2/3x10

אפשר להוסיף בטן והיפר אקסטנשן לסירוגין, אפשר לעבות עם עוד נפח או בייספס-טרייספס אם ממש בוער לך. תלוי במטרות.
המטרה זה היפרטרופיה. תוכנית בסגנון הזה תתאים יותר מפיצול לפי שרירים?

כן, בטח. המורכבים יתנו לך עבודת כוח ומסה בסיסית, והעזר את הנפח. עם העזר אתה יכול לגוון, להחליף קצת כל כמה שבועות, ואם אתה מרגיש שיש לך כוח בסוף אימון - להוסיף עוד לחיצה או משיכה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית