הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין ישן

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז ככה, החלטתי היום לחזור להתשמש בקריאטין שלי שנמצא אצלי בארון כבר לא מעט זמן. באתי להשתמש בו וראיתי שהוא מאד התקשה ונהיה חלק בגושים ופירקתי את הגושים עם כף...
עכשיו,:על הקופסא רשום לי פג תוקף ב12.2014.. לפי דעתכם זה אומר שהוא מקולקל? לזרוק?

אנחנו עדיין לא בדצמבר 2014, אז הוא אמר להיות בתוקף. אני השתמשתי לתקופה בקריאטין שתוקפו פג. לא הרגשתי משהו שונה מהרגיל.
אם מלחיץ אותך התוקף אתה יכול גם לבצע העמסה כדי לגמור אותו מהר ולקבל את ההשפעה מהר יותר.

• פותח/ת השרשור
אנחנו עדיין לא בדצמבר 2014, אז הוא אמר להיות בתוקף. אני השתמשתי לתקופה בקריאטין שתוקפו פג. לא הרגשתי משהו שונה מהרגיל.
אם מלחיץ אותך התוקף אתה יכול גם לבצע העמסה כדי לגמור אותו מהר ולקבל את ההשפעה מהר יותר.
העניין הוא שזה בקרוב וכשפתחתי את זה עכשיו היה את כל הגושים האלה... זה אמור לקרות לקריאטין? בכל זאת איזה שנה ומשהו לא נגעתי בו... לדעתך זה עוד שמיש?

לא קרה בקריאטין שלי. הוא נשאר מפורר.
אני אישית הייתי משתמש, אבל ממליץ לך לחפש קצת בגוגל מה זה אומר הגושים האלה.

• פותח/ת השרשור
ראיתי פוסטים של כמה אנשים שאומרים שגם להם זה קרה אבל פשוט מגיבים להם תשתמש זה סבבה בלי יותר מדי הסברים אז רציתי להיות על הסייף סייד ולשאול את דעת הפורום

חיפשתי בשבילך בכמה פורומים בחו"ל תשובות. בחלק אמרו שנכנסה לחות וכדאי לזרוק. בחלק אמרו שזה רק לחות ואפשר לפרק את הגושים ולהשתמש.
אני אומר תשתמש. כל עוד זה לא גורם לך לתופעות לוואי לא נעימות, אין סיבה לזרוק.
אולי כדאי גם לבצע העמסה כדי שתוכל לראות בבירור אם הקריאטין משפיע או לא.

• פותח/ת השרשור
חיפשתי בשבילך בכמה פורומים בחו"ל תשובות. בחלק אמרו שנכנסה לחות וכדאי לזרוק. בחלק אמרו שזה רק לחות ואפשר לפרק את הגושים ולהשתמש.
אני אומר תשתמש. כל עוד זה לא גורם לך לתופעות לוואי לא נעימות, אין סיבה לזרוק.
אולי כדאי גם לבצע העמסה כדי שתוכל לראות בבירור אם הקריאטין משפיע או לא.
אני לא אראה באמת את ההשפעה בבירור מסיבות אחרות, אבל בכל מקרה תודה לך, נראה לי שאני פשוט אשתמש וזהו.. מקסימום גימלים

בתור אחד שצרך קריאטין שהתקלקל לפני שנה.. זה בסדר כל עוד זה סגור. מוצר זול אבל לא חכם לזרוק מוצר סתם ככה. סתם ככה זה כשאין סכנה,אין ממש הבדל בינו לבין חדש וכו. אני עדיין מחזיק קצת ממנו, אני אנסה לקחת עוד חצי שנה ככה שאני אכתוב איך זה לקחת קריאטין שנתיים אחרי תאריך פג תוקף..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית