הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בבקשה אני צריך אתר שמראה לי על מה כל מכשיר עובד(על איזה שריר)

• פותח/ת השרשור tal25
  • פורסם בתאריך

tal25

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
לפני חודש התחלתי להתאמן בקאנטרי בבת ים ואני לא יודע על מה עובד כל שריר שם ,אני עובד לבינתיים על הבמה שם כי אני חדש
מישהו יכול להביא לי אתר או אפילו אם הוא בקאנטרי אז שהרשום לי פה מה כל תרגיל עושה(איזה שריר הוא מפתח)

תודה לעוזרים

תסתכל על הציורים שיש על המכשירים. זה לא מעניין אף אחד איזה מכשירים יש בקאנטרי ובטח לא על מה הם עובדים.

אם אתה שואל על המכשירים:
כל חדר כושר בארץ מחוייב במדריך מוסמך בשטח בזמן שהחדר כושר פתוח. תשאל אותו. תוכל לזהות אותם כי כתוב להם "מדריך" על הגב.

אם אתה שואל על תרגילים אמיתיים:
אתה לא באמת מצפה שנכתוב לך עכשיו על כל שריר איזה תרגיל עובד... יש המון הסברים באתר והמון מאמרים בנושא ב"קילוגרם". או שתשאל משהו קצת יותר ספציפי.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה שואל על המכשירים:
כל חדר כושר בארץ מחוייב במדריך מוסמך בשטח בזמן שהחדר כושר פתוח. תשאל אותו. תוכל לזהות אותם כי כתוב להם "מדריך" על הגב.

אם אתה שואל על תרגילים אמיתיים:
אתה לא באמת מצפה שנכתוב לך עכשיו על כל שריר איזה תרגיל עובד... יש המון הסברים באתר והמון מאמרים בנושא ב"קילוגרם". או שתשאל משהו קצת יותר ספציפי.

בהצלחה.

אילו תרגילים עובדים על הבטן???
לא קשור לקאנטרי אלה בכל מקום כולל בלי מכשירים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית