הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לחזור לחד"כ

• פותח/ת השרשור ownage
  • פורסם בתאריך

ownage

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אני רוצה לחזור להתאמן בחדר כושר הייתי מתאמן בחמשך חצי שנה ואני בעוד חודש חודשיים חוזר אני רק מנסה לסדר משהו בצבא ונרשם עכשיו השאלה היא אם אני לא מעוניין בכוח פיזי ויותר מעוניין לפתח גוף התוכנית SS מתאימה לי ואם לא אתם יכולים לכוון אותי לתוכנית שמתאימה לי ?

שבוע וחצי אולי יותר משקלים עדינים חזה נגיד לחיצה במוט פרפר בדאמבלים רגליים סקוואט לחיצה פשיטה וכפיפה ותאומים כמובן גב פולי מתח חתירה דדליפט כתפיים לחיצה הרחקה יד קדמית כפיפה במוט מכונה כיסא אחורית פשיטה בחבל מכונה משקולת מספיק טוב בינתיים

בסדר אבל הוא קודם צריך ללמוד בסיס אתה לא חושב ואני מכיר מתאמנים שלקח להם חודשים ללמוד מורכבים

• פותח/ת השרשור
אני מדגיש את זה שאני התאמנתי בעבר אם יש לך רשימה של תרגילים מורכבים שאתה יכול להגיד לי ואני יגיד לך אם עשיתי אותם עשיתי סקווטים וכל מה שאמרת חוץ מדד ליפט

אני הייתי מציע לעשות או SS או FBW שמבוססת על מורכבים בתור התחלה. גם אם המטרה העיקרית שלך זה לא כוח, SS תיתן לך בסיס של כוח ומסה, שיאפשר לך בהמשך להתפתח יותר טוב בתוכניות אחרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית