ייעוץ משהו שאני לא מצליח להבין.

PotatoBamba

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום.
קראתי את המאמר לחיטוב משהו כמו 3 פעמים ויש משהו שאני לא מצליח להבין.
זה כיאילו הקטע שנגיד אני מתאמן עכשיו משקולות ושורף 100 קלוריות, אז אני צריך להוסיף לתפריט שלי עוד 100 קלוריות, אם הרי אני במאזן קלורי שלילי, כאשר אני אשרוף את ה100 קלוריות האלה, זה יהיה טוב אז למה להעלות את זה? נגיד במקום לשרוף 500 קלוריות ביום אז אני שורף 600, זה מעולה. אז השאלה שלי זה למה צריך להוסיף את זה, ויש לי עוד שאלה אחת שיכולה להישמע ממש מגוכחת אבל, לא צריך להחשיב את המים נגיד אני שותה 2 ליטר ביום כי הרי למים יש קלוריות ולא קצת. אפילו שזה מזרז תהליכים בגוף וכל זה, תודה רבה!

שלום.
זה כיאילו הקטע שנגיד אני מתאמן עכשיו משקולות ושורף 100 קלוריות, אז אני צריך להוסיף לתפריט שלי עוד 100 קלוריות, אם הרי אני במאזן קלורי שלילי, כאשר אני אשרוף את ה100 קלוריות האלה, זה יהיה טוב אז למה להעלות את זה? נגיד במקום לשרוף 500 קלוריות ביום אז אני שורף 600, זה מעולה. אז השאלה שלי זה למה צריך להוסיף את זה, ויש לי עוד שאלה אחת שיכולה להישמע ממש מגוכחת אבל, לא צריך להחשיב את המים נגיד אני שותה 2 ליטר ביום כי הרי למים יש קלוריות ולא קצת. אפילו שזה מזרז תהליכים בגוף וכל זה, תודה רבה!

לגבי המים אני לא יודע איזה מים אתה שותה. אבל מים רגילים לא מכילים קלוריות (0 קלוריות).

לגבי להוסיף אוכל. זה כי אתה לא רוצה להיות במינוס גדול מידי. הגוף יכול לשרוף עד כמות מסוימת של שומן בכללי ביום (לא הכי מדוייק אבל זה מה יש) בכל מקרה אתה לא רוצה שהשריפה תיהיה גם מהשריר. ולכן אתה מוסיף את הקלוריות בשביל לא להיכנס למינוס גדול מידי

שלום.

כל הקטע של האימון זה להגדיל את הגירעון, באימון נשרף איזה 300 קלוריות בערך וגם אתה בגירעון קלורי של 500

ובמים אין קלוריות LOL

Back
למעלה תחתית