דיון כמה שאלות אחרי אימון ראשון SS

BulkBulk

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
6
31
0
GO ACTIVE אשדוד
שלום, עכשיו חזרתי מאימון ראשון של SS אחרי ששבועיים שיחקתי עם מכונות.
יש לי כמה שאלות לגבי דברים שקצת לא הבנתי לאחר האימון הראשון:
1. נראה לי שהמוט שעבדתי איתו לא היה 20 קילו אז צילמתי ואני מצרף תמונה
2. לגבי המתח, כמה זמן צריך לחכות בין סט לסט, אני שואל את זה בגלל שאני יודע שזאת תכנית כח אין הגבלת זמן בין סט לסט אבל במתח אני צריך לנוח הרבה יותר זמן בשביל לעשות את המקסימום שלי היום לדוגמא בגלל שלא הייתי בטוח כמה לחכות אז חיכיתי דקה וחצי בין הסטים ויצא לי: 9,4,4

קבצים מצורפים

• IMG_6270.JPG
    IMG_6270.JPG
    KB 48.5 · צפיות: 180
  • IMG_6272.JPG
    IMG_6272.JPG
    KB 57.3 · צפיות: 152
המוט נראה לי כמו מוט אולימפי של 20 קילו. אם אתה תמיד עובד עם המוט הזה אז פחות משנה אם זה 20 או נגיד 18 קילו, כי ההתקדמות עדיין תהיה בפלטות שתוסיף אליו. בכל מקרה אתה יכול לשקול אותו במכון.
לגבי מנוחה, דקה וחצי זה מעט זמן בין סטים כבדים. אמרת נכון, אין הגבלת זן בין סט לסט, תנוח כמה שאתה צריך כדי להשלים את הסט הבא.

• פותח/ת השרשור
המוט נראה לי כמו מוט אולימפי של 20 קילו. אם אתה תמיד עובד עם המוט הזה אז פחות משנה אם זה 20 או נגיד 18 קילו, כי ההתקדמות עדיין תהיה בפלטות שתוסיף אליו. בכל מקרה אתה יכול לשקול אותו במכון.
לגבי מנוחה, דקה וחצי זה מעט זמן בין סטים כבדים. אמרת נכון, אין הגבלת זן בין סט לסט, תנוח כמה שאתה צריך כדי להשלים את הסט הבא.
תודה על התשובה אבל לא הבנתי אם גם במתח אני צריך לחכות כל כך הרבה זמן בין סטים כי זה לא חמש חזרות זה מקסימום

תודה על התשובה אבל לא הבנתי אם גם במתח אני צריך לחכות כל כך הרבה זמן בין סטים כי זה לא חמש חזרות זה מקסימום
אתה עושה את המתח במקום פאוורקלין? אם כן אז אתה אמור לעשות 3 סטים של 5

• פותח/ת השרשור
אתה עושה את המתח במקום פאוורקלין? אם כן אז אתה אמור לעשות 3 סטים של 5

אני עושה לפי
התוכנית מ-PPST:

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

אני לא ראיתי גרסה של לעשות תמיד מתח לכשל, בעיקרון SS זה:
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5

B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

כלומר אם אתה לא עושה פאוורקלין אז אתה עושה מתח 3 סטים של 5, ומתחיל להוסיף משקל אם זה קל לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית