הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה קורה כשיש יותר מידי פחמימות ושומן בתפריט

תריץ חיפוש בגוגל על ההורמונים שרשמתי למעלה. מסתמן שאתה סתם מתקטנן פה במקום להיות פתוח וללמוד מאחרים.

מתקטנן?

טוב אחי.
אתה מוזמן ללמד.
😵

ויש לך הוכחה שאכילה מרובה של שומן מייצרת הורמונים טובים שתורמים למטבוליזם,רעב ואיזון בין רקמת שריר לשומן?
טוב שלא אחי, עוד שנייה ואתה הופך את זה לקונספירציית השומן

• פותח/ת השרשור
@Tom
@shum_klum
@coldfire
אני קצת תקוע ואני לא סגור על מה לעשות אז אני מבקש את עזרכתם.
145 גרם פחמימה ביום תפריט 1800 קלוריות משקל גוף 90 בחיטוב זה יותר מידי פחמימה או שזה בסדר? כשאמרתם יותר מידי פחמימה זה לא טוב למה התכוונתם ?

מה שמשנה לך זה הקלוריות - גירעון של כ-500 מה-BMR, החלבון - 2 גרם למשקל גוף, ושומן - גרם למשקל גוף.
פחמימות - לא משנה, אתה הרי לא בדל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
מה שמשנה לך זה הקלוריות - גירעון של כ-500 מה-BMR, החלבון - 2 גרם למשקל גוף, ושומן - גרם למשקל גוף.
פחמימות - לא משנה, אתה הרי לא בדל פחמימה.
של ה BMR???
לא גירעון של מינוס 500 מהRMR? אני מעוד מקווה שטעית כי אני הכנתי לי כבר כמה תפריטים שמינוס 500 מהRMR

my mistake....

בשביל מה הבלאגן פה לא הבנתי..

גרעון של 300-500 פי 2 ממשקל גוף חלבון פי 1 ממשקל גוף שומן השאר פחמימה
לא צריך לסבך דברים עם שטויות

• פותח/ת השרשור
בשביל מה הבלאגן פה לא הבנתי..

גרעון של 300-500 פי 2 ממשקל גוף חלבון פי 1 ממשקל גוף שומן השאר פחמימה
לא צריך לסבך דברים עם שטויות
ואם נגיד במקום 90 גרם שומן שאני צריך לקבל אני מקבל 70, מה יקרה?

ואם נגיד במקום 90 גרם שומן שאני צריך לקבל אני מקבל 70, מה יקרה?
20 וגם 25 גרם חלבון\שומן\פחמימה לפה או לשם לא ישנו לך שום דבר משמעותי בחיים העיקר שתגיע לכמות קלוריות היומית שאתה צריך ולאזור של הערכים - זאת אומרת אם אתה צריך 90 אל תאכל פתאום 20

Back
למעלה תחתית