הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית חוות דעת ABC

• פותח/ת השרשור Danyk6
  • פורסם בתאריך

Danyk6

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
A-
חזה יד אחורית

בנץ פרס 4-8
בנץ פרס שיפוע חיובי 3-8
בנץ פרס בדאמבלים 3-10
פרפר בקבלים 3-10
מקבילים + משקל 3-8
לחיצה צרפתית 3-10

B-
גב יד קדמית
מתח רחב 3-8
Seated Cable Rows 3-12,10,8,8 לא יודע איך קוראים לו בעברית
פולי מאחורי הגב 3-10
T-BAR 3-10
כפיפות מרפקים בכיסא מוט W 3-10
פטישים 3-10
C- רגליים כתפיים בטן
סקוואט 4-8
לג פרס 3-10
הרמת רגליים במכונה 3-8
תאומים בסמית 3-10
כתפיים בסמית 3-8
הרחקה לצדדים בישיבה 3-8
טרפזים 2-12
כפיפות בטן 3X20

יש הרבה דברים שהייתי מוריד. הרמת רגליים במכונה- מיותר. 6 סטים לקידמית- במידה אתה עובד משקלים כבדים בגב, הרבה מדי. אין סיבה לעשות לג פרס אחרי סקוואט- אתה גם לא תעלה משקלים בסקוואט וגם יהיה לך קשה להתאושש. חסר תרגיל להמסטירנג- במידה ואכפת לך מבילדינג. טרפזים עדיף לשלב עם גב במקום יום אחרי גב. כפיפות בטן 20 חזרות- בשביל מה? סיבולת של שרירי הבטן? תוריד ל12 15 חזרות גג.
כתפיים בסמיט- אפשר חופשי להחליף ללחיצת כתפיים עם מוט או עם משקולות בישיבה. בכללי ספליט טוב ואתה תגדל עם התוכנית אבל יש כמה תרגילים מיותרים.. אל תצפה לעלות הרבה כח - תוכנית נפח נטו. תאכל פלוס קלורי ויהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
יש הרבה דברים שהייתי מוריד. הרמת רגליים במכונה- מיותר. 6 סטים לקידמית- במידה אתה עובד משקלים כבדים בגב, הרבה מדי. אין סיבה לעשות לג פרס אחרי סקוואט- אתה גם לא תעלה משקלים בסקוואט וגם יהיה לך קשה להתאושש. חסר תרגיל להמסטירנג- במידה ואכפת לך מבילדינג. טרפזים עדיף לשלב עם גב במקום יום אחרי גב. כפיפות בטן 20 חזרות- בשביל מה? סיבולת של שרירי הבטן? תוריד ל12 15 חזרות גג.
כתפיים בסמיט- אפשר חופשי להחליף ללחיצת כתפיים עם מוט או עם משקולות בישיבה. בכללי ספליט טוב ואתה תגדל עם התוכנית אבל יש כמה תרגילים מיותרים.. אל תצפה לעלות הרבה כח - תוכנית נפח נטו. תאכל פלוס קלורי ויהיה בסדר.
המשקלים לא חשובים לי אני עובד על נפח ככה שסקוואט 20 כל צד מספיק לי

הייתי ממליץ לך לשנות לפוש פול לגס .
ולהוריד הרבה נפח . חצי .
תתרכז במורכבים ובעלת משקלים בהם .

מה שאמרת על הסקוואט הגישה שלך לא נכונה . אתה כן צריך לשאוף להרים כבד . גם בתור. מפתח גוף .

אני עם ואדים,
PPL היא תוכנית מעולה ואם אתה מחפש לשלב רגליים בתוך האימון ולא לתת להם יום נפרד אז קח את העקרונות של התוכנית
ותשלב בסוף כל אימון תרגיל של רגליים.
ותעבוד בתצורת AB.

המשקלים לא חשובים לי אני עובד על נפח ככה שסקוואט 20 כל צד מספיק לי

אז המטרה שלך זה לבוא לעשות "וי" במכון כושר או CHECK IN בפייסבוק ? אז במקומך הייתי גם שם 5 קילו כל צד למה להתאמץ. שחס וחלילה השריר לא יחשוב שאתה עושה כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית