הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד פיגוע דריסה בירושלים

• פותח/ת השרשור
אז יצאתי טונה, טונה זה אנאבולי.. הרצתי לפני זה חיפוש מהיר וגם רפרוף בויקיפדיה ולא ראיתי שהוזכר משהו על שירות צבאי
לא התגייסתי ואין בכלל קשר לאם אני ילד ביסודי או מחט גולני, סך הכול הגיוני מאוד שקצין ורצוי כמה שיותר בכיר (לשעבר כמובן) ינהיג את המדינה.. אל תשכח שגם אישור למבצעים ופעולות צבאיות צריכים לעבור דרכו במקרים מסוימים ונראלי קצת לא כשר שמישהו שלא מכיר את הצבא והיכולות שלו מקרוב ישב שם..

אמר אדם שבחיים לא פגש קצין.

וזה כי?

בקטע האחרון אתה צודק (ראה מקרה דן חלוץ כשכיהן כרמטכל) אבל כשאדם פיקד בצבא ואני מדבר על אלופים וכו׳ שמתעסקים במה שקורה בצבא ובכול הגזרות ולא תקועים עם הראש באותה יחידה זה עניין אחר.. אגב בנוגע לביבי, תגידו מה שתרצו אבל אני עדיין מאמין שהוא יודע מה הוא עושה, מה שבטוח אתה לא יותר חכם ממנו ולא רואה משהו שהוא לא, אולי הוא פשוט רואה את זה בצורה יותר רחבה.. אפשר להתווכח על חילוק מתן היחס שלו בזירה הפוליטית ובלחימה אבל זה כבר נושא יותר עמוק..
אני מבטיח לך שדעותיך ישתנו אחרי שתתגייס ותיכנס יותר לענייני הפוליטיקה.

בסרטון הדריסה הראשון רואים חיל חמוש בתחנת האוטובוס .....חבל שלא ניסה לסייע אולי היה מונע משהו :(
אגב הדריסה השניה טוענים שזה תאונה.....🤬

זה פשוט מביך, הם טובחים בו ללא רחם ובמידה פה מתקשים להבין שהם רוצים להרוג אותנו.

כן, זה לא פיגוע דריסה, גם הרקטות שהחאמס ירה זה בטעות. בסך הכל רצו לזרוק קצת זיקוקים באוויר.

במילה אחת: כאוס.

איך זו כפייה? זה משפט מעורפל בלי שום משמעות. מה הומואים יכולים לכפות עליך? להיות הומו גם כן?
מצעדי גאווה למיניהם, האמאמא של הכפייה.
בארה"ב למשל, איפה שעכשיו חוקקו חוקים שמתירים נישואים של הומואים ולסביות, מאיימים במאסר ובקנסות על כהני דת שמסרבים לחתן אותם.
כן, זו כפייה.
וכל הדיבורים האלה על מימון של פונדקאות להומואים, זו כפייה. אני לא רוצה לשלם על זה. או על כל פונדקאות אחרת, לצורך העניין.

למי שלא שם לב אנחנו באינתיפאדה השלישית.
השיטה של הממשלה הנוכחית להטמין את הראש בחול, כמו איום המנהרות שהיה ידוע לכל מקבלי ההחלטות ובכל זאת שתקו.
גם בארץ במיוחד בירושלים (עיר הבירה) קיימת אינתיפאדה כבר שנה וטומנים את הראש בחול.

מצעדי גאווה למיניהם, האמאמא של הכפייה.
בארה"ב למשל, איפה שעכשיו חוקקו חוקים שמתירים נישואים של הומואים ולסביות, מאיימים במאסר ובקנסות על כהני דת שמסרבים לחתן אותם.
כן, זו כפייה.
וכל הדיבורים האלה על מימון של פונדקאות להומואים, זו כפייה. אני לא רוצה לשלם על זה. או על כל פונדקאות אחרת, לצורך העניין.

איך מצעד גאווה זו כפייה? הם צועדים בשטח הפרטי שלך? דיבורים זה לא כפייה. כשהכפייה תבוא, היא תבוא מצד הממשלה שלך, כמו כל דבר אחר. אתה יורה לכיוון הלא נכון.

איך מצעד גאווה זו כפייה? הם צועדים בשטח הפרטי שלך? דיבורים זה לא כפייה. כשהכפייה תבוא, היא תבוא מצד הממשלה שלך, כמו כל דבר אחר. אתה יורה לכיוון הלא נכון.

זה מתחיל ממצעד גאווה , נישואים חד-מיניים ואז מישהו בפוליטיקה יתפוס על זה טרמפ וזה יהפוך לחובה ( קצת מגזים) .
וזאת תהיה כפיה , רק שזה יהיה מאוחר לבכות על זה.

אז מצד מי הכפייה? מצד ההומואים או הממשלה? למי מהם יש לגיטימציה להשתמש באלימות?

אני יורה לכיוונים הנכונים.
זה מה שההומואים דורשים. נראה לך שהתקדים המשפטי בארה"ב קרה סתם ככה?תביעות הוגשו נגד כהני דת.
מצעד הגאווה מתרחש באזור שמוגדר כציבורי, זה תחום אפור שאפשר להתווכח עליו. אבל כן כל דבר שמתרחש בשטח שמוגדר כציבורי לא צריך להיות כזה פרובוקטיבי.
בשטח פרטי שישתלו עציצים בתוך האסלות. לא אכפת לי.

זה מה שההומואים דורשים. נראה לך שהתקדים המשפטי בארה"ב קרה סתם ככה?תביעות הוגשו נגד כהני דת.
מצעד הגאווה מתרחש באזור שמוגדר כציבורי, זה תחום אפור שאפשר להתווכח עליו. אבל כן כל דבר שמתרחש בשטח שמוגדר כציבורי לא צריך להיות כזה פרובוקטיבי.

כל זה לא משנה. ביום שההומואים ישתמשו באלימות כדי לפגוע ברכוש שלך, תדבר על כפייה. עד אז, אין שום הבדל בינם לבין כל קבוצה אחרת שרוצה דברים על חשבון אנשים אחרים.

לפי ההיגיון הזה רצי המרתונים של תל-אביב כופים עליי לרוץ

לפי ההיגיון הזה רצי המרתונים של תל-אביב כופים עליי לרוץ
כן חביבי, רצי המרתון בת"א פוגעים לך בחופש התנועה.
מבחינתי, מארגני העסק הזה הם עבריינים.
כל זה לא משנה. ביום שההומואים ישתמשו באלימות כדי לפגוע ברכוש שלך, תדבר על כפייה. עד אז, אין שום הבדל בינם לבין כל קבוצה אחרת שרוצה דברים על חשבון אנשים אחרים.
לתבוע אנשים על כך שהם פועלים עפ"י צו המצפון והאמונה שלהם?לא. לא כפייה בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית