הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי טקסס עליון/תחתון

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
יש הבדל בין הטקסס הרגילה (3 פעמים בשבוע) לבין התוכנית טקסס מפוצלת (4 פעמים בשבוע) ?
אני מתכוון בעיקר מבחינת תוצאות במשקלי העבודה בעצימות

פשוט אני בחופש לפני צבא , ויש לי יותר מדי זמן פנוי , חשבתי על להתאמן 4 פעמים בשבוע במקום 3 , השאלה אם זה משתלם

השאלה אם יש צורך. אני ממליץ כשהמשקלים נהיים כבדים, לעבוד בלחיצות בפער יותר קטן בין הנפח לעצימות, ולפצל.

זאת אומרת שאם הנפח הוא 100 והעצימות 115, להשאר שבועיים על 115 בעצימות (ולהמשיך להתקדם בנפח ) ואז להמשיך להתקדם.
העניין הוא שכשאתה מפצל, יש לך יום מנוחה בודד בין העצימות עליון לנפח עליון, ולכן לא כדאי לעבוד על עצימות מקסימלית.

• פותח/ת השרשור
השאלה אם יש צורך. אני ממליץ כשהמשקלים נהיים כבדים, לעבוד בלחיצות בפער יותר קטן בין הנפח לעצימות, ולפצל.

זאת אומרת שאם הנפח הוא 100 והעצימות 115, להשאר שבועיים על 115 בעצימות (ולהמשיך להתקדם בנפח ) ואז להמשיך להתקדם.
העניין הוא שכשאתה מפצל, יש לך יום מנוחה בודד בין העצימות עליון לנפח עליון, ולכן לא כדאי לעבוד על עצימות מקסימלית.

כמו שאמרתי , חשבתי על זה סתם כרעיון , אם זה לא מתאים לי כמובן שלא אבצע
בנתיים אני די זורם עם הטקסס הרגילה , רק בדדליפט מפקשש קצת , אבל אני טירון בתוכנית
חשבתי על לפצל כדי להתאמן 4 פעמים בשבוע כי יש לי קצת זמן פנוי בשעות הצהריים , ואם זה יותר יעיל לפצל אז אמרתי לעצמי למה לא
אז אתה לא ממליץ לי על פיצול כרגע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית