הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף טוב לחלב

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
לאחר בדיקת דם שעשיתי, יצא לי סוכר של 112. זה גבוה ואני רק בן 34. ההשערה שלי היא שזה נובע מכמויות החלב. אני יודע שבחלב יש סוכר ואני שותה כ 3 כוסות חלב ביום (240 מיל כוס). אני רוצה לעשות ניסיון ולבדוק אם אכן הבעיה היא בחלב ולהפסיק חודש עם חלב.

בבוקר אני שותה 2 כוסות עם חצי כוס שיבולת ובלילה אני שותה כוס אחת עם 1.5 כוסות קורנפלקס/ חצי כוס שיבולת

עם מה הייתם ממליצים להחליף את החלב חוץ מיוגורט טבעי? האם יש חלב ללא סוכר?

נשמע לי לא סביר שזה בגלל ה 3 כוסות חלב... בכל מקרה ראיתי על מדפים בסופר שיש חלב דל לקטוז, לקטוז זה הסוכר של החלב. וקיים גם חלב שקדים, אני לא ממש יודע מה הסיפור של זה אבל מישהו חפר לי פעם שזה יותר טוב מחלב רגיל כי אין שם לקטוז וזה לא מקפיץ את האינסולין... לא יודע עד כמה זה ישפיע אבל נראה לי אם אתה רוצה תחליף לחלב רגיל תברר על הדברים האלה

• פותח/ת השרשור
אם זה לא החלב אז זה הפחמימה. אחד מהם חייב להיות. אני לא אוכל עוגות וממתקים והלחם שאני אוכל ביום יום זה לחם דגנים מלא. לחם לבן רק בימים של אחרי אימון

• פותח/ת השרשור
חלב שקדים אלפרו? אין לו ערכים דומים לחלב בגלל

רק מבחינת נושא החלבון, שבחלב הוא חלבון מלא ובחלב שקדים מדובר בחלבון לא מלא,
אבל לא הייתי מתבסס על זה כערך עיקרי לחלבון כך או כך.

כן, אבל לארוחת בוקר בשעה 6:30 זה קצת בעייתי להתחיל להכין ביצים או לאכול פסטרמה. טונה אני כבר אוכל לארוחת ביניים.

אבקת חלבון + חלב קוקוס\שקדים זה אדיר.
וקיבלת את מנת החלבון שלך.

• פותח/ת השרשור
אז לא להתאמן על מאסה? אני חייב את הפחמימה כדי להעלות במשקל.
כל הפחמימות שווה סוכר??

אני משתדל לאכול גם פחמימות מורכבות כמו אורז מלא, קינואה, אורז אדום ולחם מלא עם דגנים. אבל גם אוכל פסטה לפעמים ותפוחי אדמה ופתיתים. אורז לבן אני אוכל לעיתים נדירות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית