הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדעי המחשב בבר אילן

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך

yan

משתמש פעיל
796
62
נק' מוניטין:
228
796
62
האם תואר במדעי המחשב מבר אילן נחשב בשוק העבודה או שהוא שווה ערך למכללה?

תואר במדעי המחשב לא נחשב בשוק בכללי
עדיף תעשה קורס אם אתה רוצה לעבוד בתחום

יייייייייייייייייייפפפפפפפפפפפפפה אחי.

זה אחד התארים היותר "נחשבים" שיש כיום.
אני משער שכתבת את זה כי לא הצלחת להתקבל.

לפותח האשכול,
אני לא מבין גדול בתחום ולא רוצה לזיין לך תמוח, רק רוצה להגיד שתקח את כל מה שאומרים פה ( ואולי גם את מה שאני אומר) בערבון מוגבל.

לפותח האשכול,
אני לא מבין גדול בתחום ולא רוצה לזיין לך תמוח, רק רוצה להגיד שתקח את כל מה שאומרים פה ( ואולי גם את מה שאני אומר) בערבון מוגבל.
😉

לפותח האשכול,

הבחור צודק בלתי אפשרי למצוא עבודה עם שכר סביר לאחר הלימודים.
ממליץ על לימודי נשים ומגדר.

התואר טוב מאוד. מבחינת מכללות, מלבד האקדמית ת'א-יפו ובמידה מסוימת הבין-תחומי, תואר ממכללה ישים אותך בעמדת נחיתות בזמן חיפוש עבודה.

• פותח/ת השרשור
התואר טוב מאוד. מבחינת מכללות, מלבד האקדמית ת'א-יפו ובמידה מסוימת הבין-תחומי, תואר ממכללה ישים אותך בעמדת נחיתות בזמן חיפוש עבודה.
התואר נחשב בבר אילן נחשב כתואר מאוניברסיטה לכל דבר או שנחות משאר האוניברסיטאות ושווה ערך למכללות?

תגדיר "שכר סביר".
יש תואר שבגוריו בדרך כלל מוצאים לאחר הלימודים עבודה עם "שכר סביר" ?

התואר נחשב בבר אילן נחשב כתואר מאוניברסיטה לכל דבר או שנחות משאר האוניברסיטאות ושווה ערך למכללות?

מה עובר עליכם? 😳
תואר B.Sc במדעי המחשב, שמוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה (ואני מניח שהתואר של בר אילן הוא כזה), יפתח לך הרבה דלתות בעתיד.

• פותח/ת השרשור
מה עובר עליכם? 😳
תואר B.Sc במדעי המחשב, שמוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה (ואני מניח שהתואר של בר אילן הוא כזה), יפתח לך הרבה דלתות בעתיד.
אתה לא מהתחום הא?
זה ידוע שיש העדפה לבוגרי אוניברסיטאות השאלה אם בר אילן נכללת בהן.

אני עדיין לא הבנתי עדיין למה אתה לא מחשיב את בר אילן כאוניברסיטה?

אני עדיין לא הבנתי עדיין למה אתה לא מחשיב את בר אילן כאוניברסיטה?
ברור שהיא אוניברסיטה. אבל בכל תחום יש מדרג של מוסדות הלימוד. בר אילן בתחום מדעי המחשב פחות נחשבת מהטכניון ,אוניברסיטת ת'א וירושלים אבל עדיפה על מכללות שגם ביניהן יש הבדלים.

העיקר שיש קשרים
אחר כך נסיון קובע
איפה למדת לא משנה
עם קשרים תתקבל לכל מקום
אם אין לך קשרים תתקע

העיקר שיש קשרים
אחר כך נסיון קובע
איפה למדת לא משנה
עם קשרים תתקבל לכל מקום
אם אין לך קשרים תתקע
קשרים זה תמיד טוב, אבל לרוב לא יהיו לך קשרים בתור בוגר אוניברסיטה ובתחומים טכנולוגיים מעבר לקשרים צריך שיהיה לך את הידע הרלוונטי.
מה שבהחלט מגדיל את הסיכויים לקבל עבודה בסיום הלימודים, זה עבודה במקביל ללימודים החל משנה שנייה.

אני קורא את כל זה ונזכר שאני ביא' עכשיו ואפילו מפחד עוד יותר מהעתיד 😵

די הרבה חבר'ה מתקשים למצוא עבודה אחריי התואר, גם מהטכניון.
זה שקלול של הרבה פקטורים. חבר שלי סטודנט לתואר ראשון בטכניון, היה מצטיין נשיא 3 סמסטרים..לא סגר שנה שנייה בלימודים וכבר עובד באלביט.
מצד שני יש לא מעט אנשים שמסיימים תואר ומתקשים למצוא עבודה בתחום הלימודים שלהם(AKA הנדסה בחברה כלשהי).
התואר זה נייר שאתה צריך כדי להגיע לראיון עבודה, משם ה' גדול.

די הרבה חבר'ה מתקשים למצוא עבודה אחריי התואר, גם מהטכניון.
זה שקלול של הרבה פקטורים. חבר שלי סטודנט לתואר ראשון בטכניון, היה מצטיין נשיא 3 סמסטרים..לא סגר שנה שנייה בלימודים וכבר עובד באלביט.
מצד שני יש לא מעט אנשים שמסיימים תואר ומתקשים למצוא עבודה בתחום הלימודים שלהם(AKA הנדסה בחברה כלשהי).
התואר זה נייר שאתה צריך כדי להגיע לראיון עבודה, משם ה' גדול.
יש מקצועות יותר מבוקשים ויש פחות. למהנדס כימיה ייקח יותר זמן למצוא עבודה בהשוואה לבוגר מדעי המחשב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית