עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יייייייייייייייייייפפפפפפפפפפפפפה אחי.תואר במדעי המחשב לא נחשב בשוק בכללי
עדיף תעשה קורס אם אתה רוצה לעבוד בתחום
😉יייייייייייייייייייפפפפפפפפפפפפפה אחי.
זה אחד התארים היותר "נחשבים" שיש כיום.
אני משער שכתבת את זה כי לא הצלחת להתקבל.
לפותח האשכול,
אני לא מבין גדול בתחום ולא רוצה לזיין לך תמוח, רק רוצה להגיד שתקח את כל מה שאומרים פה ( ואולי גם את מה שאני אומר) בערבון מוגבל.
יייייייייייייייייייפפפפפפפפפפפפפה אחי.
זה אחד התארים היותר "נחשבים" שיש כיום.
אני משער שכתבת את זה כי לא הצלחת להתקבל.
לפותח האשכול,
אני לא מבין גדול בתחום ולא רוצה לזיין לך תמוח, רק רוצה להגיד שתקח את כל מה שאומרים פה ( ואולי גם את מה שאני אומר) בערבון מוגבל.
תגדיר "שכר סביר".הבחור צודק בלתי אפשרי למצוא עבודה עם שכר סביר לאחר הלימודים.
ממליץ על לימודי נשים ומגדר.
סקר שכר עדכניתגדיר "שכר סביר".
יש תואר שבגוריו בדרך כלל מוצאים לאחר הלימודים עבודה עם "שכר סביר" ?
התואר נחשב בבר אילן נחשב כתואר מאוניברסיטה לכל דבר או שנחות משאר האוניברסיטאות ושווה ערך למכללות?התואר טוב מאוד. מבחינת מכללות, מלבד האקדמית ת'א-יפו ובמידה מסוימת הבין-תחומי, תואר ממכללה ישים אותך בעמדת נחיתות בזמן חיפוש עבודה.
תואר במדעי המחשב לא נחשב בשוק בכללי
עדיף תעשה קורס אם אתה רוצה לעבוד בתחום
תגדיר "שכר סביר".
יש תואר שבגוריו בדרך כלל מוצאים לאחר הלימודים עבודה עם "שכר סביר" ?
התואר נחשב בבר אילן נחשב כתואר מאוניברסיטה לכל דבר או שנחות משאר האוניברסיטאות ושווה ערך למכללות?
אתה לא מהתחום הא?מה עובר עליכם? 😳
תואר B.Sc במדעי המחשב, שמוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה (ואני מניח שהתואר של בר אילן הוא כזה), יפתח לך הרבה דלתות בעתיד.
הוא מקביל לשאר האוניברסטאות.אתה לא מהתחום הא?
זה ידוע שיש העדפה לבוגרי אוניברסיטאות השאלה אם בר אילן נכללת בהן.
🤣🤣 לא, מה פתאום, מה לי ולתחוםאתה לא מהתחום הא?
זה ידוע שיש העדפה לבוגרי אוניברסיטאות השאלה אם בר אילן נכללת בהן.
ברור שהיא אוניברסיטה. אבל בכל תחום יש מדרג של מוסדות הלימוד. בר אילן בתחום מדעי המחשב פחות נחשבת מהטכניון ,אוניברסיטת ת'א וירושלים אבל עדיפה על מכללות שגם ביניהן יש הבדלים.אני עדיין לא הבנתי עדיין למה אתה לא מחשיב את בר אילן כאוניברסיטה?
קשרים זה תמיד טוב, אבל לרוב לא יהיו לך קשרים בתור בוגר אוניברסיטה ובתחומים טכנולוגיים מעבר לקשרים צריך שיהיה לך את הידע הרלוונטי.העיקר שיש קשרים
אחר כך נסיון קובע
איפה למדת לא משנה
עם קשרים תתקבל לכל מקום
אם אין לך קשרים תתקע
יש מקצועות יותר מבוקשים ויש פחות. למהנדס כימיה ייקח יותר זמן למצוא עבודה בהשוואה לבוגר מדעי המחשב.די הרבה חבר'ה מתקשים למצוא עבודה אחריי התואר, גם מהטכניון.
זה שקלול של הרבה פקטורים. חבר שלי סטודנט לתואר ראשון בטכניון, היה מצטיין נשיא 3 סמסטרים..לא סגר שנה שנייה בלימודים וכבר עובד באלביט.
מצד שני יש לא מעט אנשים שמסיימים תואר ומתקשים למצוא עבודה בתחום הלימודים שלהם(AKA הנדסה בחברה כלשהי).
התואר זה נייר שאתה צריך כדי להגיע לראיון עבודה, משם ה' גדול.