הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דור שהולך כולו לפח.

כל מורה צריך טייזר, הילד עושה בלאגן, המורה מחשמל אותו.
שאלימות תענה באלימות.

כל מורה צריך טייזר, הילד עושה בלאגן, המורה מחשמל אותו.
שאלימות תענה באלימות.
או שפשוט להפסיק את הדבר שנקרא חינוך חובה ולתת לזבל להשפך לצדדים. בצד אחד הוא ימצא עבודה ללא סוף בלי עתיד או מסגרת צבאית ובצד השני כלא או בית משוגעים.

• פותח/ת השרשור
החינוך בא מהבית. ומה לעשות שכל ההורים עובדים 40-50 שעות בשבוע ואין להם לא זמן ולא כח להשקיע בילד. החינוך הכושל הוא לדעתי עוד צעד בפירמידה שמתחיל ביוקר המחייה ואחרי נגררות אינספור בעיות( אני מדבר מניסיון אישי, לא בדיוק גאה איך שאני התנהגתי בצעירותי)
גבר, אתה טועה ובגדול!
הסיבה היא לא כמות השעות, אולי רק בחלק מהמקרים.
הסיבה העיקרית היא הורים דושבאגס חסרי השכלה בדיוק כמו הילדים שהם חינכו.
לא חסרות לי פה שכונות שמפוצצות בערסים שדוקרים ביום יום, בזמן שהולכים עם כיפה שחורה.
חלק עצום מהערסים האלה לוקח דוגמא מההורים שלהם, שיצא לי לראות פעמים רבות איך הם מתנהגים כלפי הסובבים.
אם האב מרשה לבן הטיפש שלו לשבת מתחת לחלון שלו עד 2 לפנות בוקר, לעשות צחוק מכל השכונה, ולא אומר לו על זה שום דבר, תבין את המצב בעצמך.
לא פעם גם ראיתי ערבי קריוקי בשכונות ממול, בשעות הלילה, ואיפה ההורים בסיפור הזה? איתם!
יצא לי גם לראות שכן מסכן שהביא משטרה וקיבל צרור של קללות כגון: "יא רוסי בן שרמוטה, תחזור לרוסיה יא קוקסינל, טפי עליך יא זבל..." ועוד שלל קללות ריקות וגזעניות.
ברגע שההורים נותנים לגיטימציה לבן שלהם לגדול בתור ערס טיפש וטיפוסי, שזורק זין על כל הסובבים אותו, כנראה שמתחילה הבעיה הרצינית.

גבר, אתה טועה ובגדול!
הסיבה היא לא כמות השעות, אולי רק בחלק מהמקרים.
הסיבה העיקרית היא הורים דושבאגס חסרי השכלה בדיוק כמו הילדים שהם חינכו.
לא חסרות לי פה שכונות שמפוצצות בערסים שדוקרים ביום יום, בזמן שהולכים עם כיפה שחורה.
חלק עצום מהערסים האלה לוקח דוגמא מההורים שלהם, שיצא לי לראות פעמים רבות איך הם מתנהגים כלפי הסובבים.
אם האב מרשה לבן הטיפש שלו לשבת מתחת לחלון שלו עד 2 לפנות בוקר, לעשות צחוק מכל השכונה, ולא אומר לו על זה שום דבר, תבין את המצב בעצמך.
לא פעם גם ראיתי ערבי קריוקי בשכונות ממול, בשעות הלילה, ואיפה ההורים בסיפור הזה? איתם!
יצא לי גם לראות שכן מסכן שהביא משטרה וקיבל צרור של קללות כגון: "יא רוסי בן שרמוטה, תחזור לרוסיה יא קוקסינל, טפי עליך יא זבל..." ועוד שלל קללות ריקות וגזעניות.
ברגע שההורים נותנים לגיטימציה לבן שלהם לגדול בתור ערס טיפש וטיפוסי, שזורק זין על כל הסובבים אותו, כנראה שמתחילה הבעיה הרצינית.
לצערי הכרתי גם מקרים כאלה. לא רוצה להישמע גזעני אבל שמתי לב לתופעה כזאת: רוסים לרוב יותר סבלנים ויותר מתורבתים, אצלהם לרוב החינוך מההורים סביר אפילו אם הם באים מרקע "מוחלש", לעומת זאת אותם לובשי כיפה(אנשים שבמקור באו מחצי האי ערב או מצפון אפריקה) לא באו מארץ עם תרבות, ולכן כל מה שהם יודעים על תרבות וכללי התנהגות בסיסיים הם מקבלים פה ולוקח להם שנים להבין שהם לא לבד..
מקווה שזה לא נשמע גזעני, אבל בקושי רואים "אשכנזים" שמתנהגים כמו חיות.. בהשוואה למזרחים.

• פותח/ת השרשור
לצערי הכרתי גם מקרים כאלה. לא רוצה להישמע גזעני אבל שמתי לב לתופעה כזאת: רוסים לרוב יותר סבלנים ויותר מתורבתים, אצלהם לרוב החינוך מההורים סביר אפילו אם הם באים מרקע "מוחלש", לעומת זאת אותם לובשי כיפה(אנשים שבמקור באו מחצי האי ערב או מצפון אפריקה) לא באו מארץ עם תרבות, ולכן כל מה שהם יודעים על תרבות וכללי התנהגות בסיסיים הם מקבלים פה ולוקח להם שנים להבין שהם לא לבד..
מקווה שזה לא נשמע גזעני, אבל בקושי רואים "אשכנזים" שמתנהגים כמו חיות.. בהשוואה למזרחים.
גזענות או לא, לצערנו זאת האמת.

גזענות או לא, לצערנו זאת האמת.

עכשיו רק נשאר להמציא דגל,להחתים אנשים,להמציא איזה תנועה,לכתוב תקנון ולארגן מפגשים.
והנה ארגון אנטי-מזרחי\אפריקאי\עובדים זרים. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wave_(2008_film)
🤡

בלי הכללות מיותרות.
אפשר לראות שלל של ערסים מכל העדות...

• פותח/ת השרשור
בלי הכללות מיותרות.
אפשר לראות שלל של ערסים מכל העדות...
שנינו יודעים טוב מאוד, שברגע שמזכירים את המילה ערס, ישר עולה בראש התיאור המזרחי.
לא בקטע של גזענות, בקטע של סטטיסטיקה.

שנינו יודעים טוב מאוד, שברגע שמזכירים את המילה ערס, ישר עולה בראש התיאור המזרחי.
לא בקטע של גזענות, בקטע של סטטיסטיקה.

ייתכן מבחינה סטטיסטית... ואם זה אכן נכון ? מה התשובה ללמה זה קורה ?
בכל אופן יצא לי לראות התנהגות אלימה משלל עדות.
הכל מתחיל ונגמר בחינוך.

• פותח/ת השרשור
הכל מתחיל ונגמר בחינוך.
למה זה קורה?
חינוך מגיע גם מתרבות.

הכל מתחיל ונגמר בחינוך.
ברור שיש התנהגות אלימה מכלל העדות, אף אחד לא אמר שלא, אבל בדרך כלל אתה תראה את זה מעדות המזרח (ואני אומר את זה בתור חצי מזרחי).

זהו, עכשיו לכל אותם ילדים יש השראה. מזל שאותם ערסים שצופים באשכול יראו את הסרט ובמקום לקחת את המכשיר או את המזרק יקחו את הספר וילכו להוורארד
אתה אמרת ואני מצטט
החינוך מתחיל בבית, אם אבא אלכוהוליסט\נרקומן- אין סיכוי שהילד יהיה "בסדר". אם אין הורים בבית, ורוב החינוך מגיע מהטלויזיה ומערסים שכונתיים, סוחרי סמים וסתם סטריט טראש הילד יגדל בהתאם.
בבקשה,הסרט מבוסס על סיפור אמיתי ואתה מוזמן ללכת לשמוע את ההרצאות שלה.

ברור שיש התנהגות אלימה מכלל העדות, אף אחד לא אמר שלא, אבל בדרך כלל אתה תראה את זה מעדות המזרח (ואני אומר את זה בתור חצי מזרחי).

ייתכן ובמקומות מסויימים היו פחות משאבים להשקעה בתרבות, וזאת התוצאה.
לא אכנס למזרחי מערבי וכו'...
בכל אופן זה ניתן לשינוי, ולדעתי המקור הוא הבית ולא הבית ספר.

• פותח/ת השרשור
אז אשמח לשמוע מה הפתרון שאתה רואה לנכון.
לא אמרתי שאני מציע פתרון, בשום מקום.
אבל אם אתה שואל את דעתי, מערכת החינוך צכירה פשוט להשעות כל קוף כזה, באופן אוטומטי.
כדי שההורים יקבלו את החרא הזה בבית וינסו לעשות משהו בעניין, אולי חלק יבינו שמשהו לא תקין ושצריך לטפל בזה.
עושה בלאגן? לך תעשה בבית ואל תפריע לאחרים לרכוש ידע/לעשות את עבודתם.
ברגע שבית הספר בולע את זה, ההורה לא רואה שום לגיטימציה לעשות משהו בנידון.

לא אמרתי שאני מציע פתרון, בשום מקום.
אבל אם אתה שואל את דעתי, מערכת החינוך צכירה פשוט להשעות כל קוף כזה, באופן אוטומטי.
כדי שההורים יקבלו את החרא הזה בבית וינסו לעשות משהו בעניין, אולי חלק יבינו שמשהו לא תקין ושצריך לטפל בזה.
עושה בלאגן? לך תעשה בבית ואל תפריע לאחרים לרכוש ידע/לעשות את עבודתם.
ברגע שבית הספר בולע את זה, ההורה לא רואה שום לגיטימציה לעשות משהו בנידון.
לא חסר ילדים שבשבילם השעייה זה יום כיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית