נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
וזה בדיוק הבעיה כאן, זה קורה תמיד. היו עוד כמה וכמה פעמים שראיתי מקרים מהסוג הזו. הזבל האנושי בשיאו.זה קורה כאן בשגרה, ממש מול הבית שלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה בדיוק הבעיה כאן, זה קורה תמיד. היו עוד כמה וכמה פעמים שראיתי מקרים מהסוג הזו. הזבל האנושי בשיאו.זה קורה כאן בשגרה, ממש מול הבית שלי.
נכון, אבל הדור הזה עוד יותר דפוק כשזה משתלב עם סמארטפונים ורשתות חברתיות בקרב קטינים.האשמה והאחריות תמיד על ההורים. תמיד יהיו הורים גרועים, ותמיד החלטות גרועות של הורים ידפקו את הילדים. אי אפשר לשנות את זה, וזה לא דור מיוחד.
מערכת החינוך מבזבזת יותר מדי זמן על שטויות ועל שטיפת מוחות במקום להתעסק במה שחשוב באמת.נכון, מערכת החינוך לא נותנת להורים להבין שהם מגדלים דור חרא, אבל שורש הבעיה מתחיל בבית, לגמרי.
נכון, אבל הדור הזה עוד יותר דפוק כשזה משתלב עם סמארטפונים ורשתות חברתיות בקרב קטינים.
כמה טוב שעד לפני הצבא לא ידעתי בכלל מה זה פייסבוק, סמארטפון וטבעונות.
צודק, אבל לא מאוחר מדי לתת להורים להבין שהילד שלהם טיפש וזבל אנושי, אפילו אם זה בתיכון.מערכת החינוך מבזבזת יותר מדי זמן על שטויות ועל שטיפת מוחות במקום להתעסק במה שחשוב באמת.
אני מתכוון לגן וליסודי, אחר כך כבר מאוחר מדי.
כן, ספר לי על זה, במיוחד אחרי שאני מנסה לשכנע את ההורים למה לגליזציה זה סבבה...🚬🤪🚬כל דור אומר על הדור הבא שהוא עוד יותר דפוק. הכל תקין גבר.
כן, ספר לי על זה, במיוחד אחרי שאני מנסה לשכנע את ההורים למה לגליזציה זה סבבה...🚬🤪🚬
ממש ככה...לדבר עם דור של רוסים עתיקים על סמים זה בערך כמו להתאבד.
תנסה לדבר איתם כל זכויות הומואים או על גזענות.לדבר עם דור של רוסים עתיקים על סמים זה בערך כמו להתאבד.
תנסה לדבר איתם כל זכויות הומואים או על גזענות.
אם אבא שלך במיטבו, תתכונן למכות עם חגורה.לפעמים יש לי חשק להודיע להם שאני הומו רק כדי לבדוק את התגובה. אבל זאת הטרלה אכזרית מדי.
אם אבא שלך במיטבו, תתכונן למכות עם חגורה.
אם לא, תתכוננן לקבור אותם.
אני גם חושב כמוך, אבל הילדים שהוצגו בכתבה צריכים איפוס מיידי.לא יודע מה איתך, אבל ביום שמורה יחליט להרים יד על הילד (הוירטואלי) שלי, יהיה היום האחרון שהוא יוכל להשתמש ביד הזאת.
יפה אחי, בוא נשמיד את העתיד של המדינה בגלל כמה ערסים מפגרים.לסרס אותם שלא יוכלו להתרבות
נסרס את הערסים... המפגריםיפה אחי, בוא נשמיד את העתיד של המדינה בגלל כמה ערסים מפגרים.
תיקנתי לך.יפה אחי, בוא נציל את העתיד של המדינה מערסים מפגרים.
לפעמים יש לי חשק להודיע להם שאני הומו רק כדי לבדוק את התגובה. אבל זאת הטרלה אכזרית מדי.
אבא שלי מרים, זה מסוכן 🤡