הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דור שהולך כולו לפח.

האשמה והאחריות תמיד על ההורים. תמיד יהיו הורים גרועים, ותמיד החלטות גרועות של הורים ידפקו את הילדים. אי אפשר לשנות את זה, וזה לא דור מיוחד.
נכון, אבל הדור הזה עוד יותר דפוק כשזה משתלב עם סמארטפונים ורשתות חברתיות בקרב קטינים.
כמה טוב שעד לפני הצבא לא ידעתי בכלל מה זה פייסבוק, סמארטפון וטבעונות.

נכון, מערכת החינוך לא נותנת להורים להבין שהם מגדלים דור חרא, אבל שורש הבעיה מתחיל בבית, לגמרי.
מערכת החינוך מבזבזת יותר מדי זמן על שטויות ועל שטיפת מוחות במקום להתעסק במה שחשוב באמת.
אני מתכוון לגן וליסודי, אחר כך כבר מאוחר מדי.

נכון, אבל הדור הזה עוד יותר דפוק כשזה משתלב עם סמארטפונים ורשתות חברתיות בקרב קטינים.
כמה טוב שעד לפני הצבא לא ידעתי בכלל מה זה פייסבוק, סמארטפון וטבעונות.

כל דור אומר על הדור הבא שהוא עוד יותר דפוק. הכל תקין גבר.

מערכת החינוך מבזבזת יותר מדי זמן על שטויות ועל שטיפת מוחות במקום להתעסק במה שחשוב באמת.
אני מתכוון לגן וליסודי, אחר כך כבר מאוחר מדי.
צודק, אבל לא מאוחר מדי לתת להורים להבין שהילד שלהם טיפש וזבל אנושי, אפילו אם זה בתיכון.
כל דור אומר על הדור הבא שהוא עוד יותר דפוק. הכל תקין גבר.
כן, ספר לי על זה, במיוחד אחרי שאני מנסה לשכנע את ההורים למה לגליזציה זה סבבה...🚬🤪🚬

דווקא המבוגרים במשפחה שלי לא הומופובים או גזענים. מדובר על משפחה רוסית כמובן.

לפעמים יש לי חשק להודיע להם שאני הומו רק כדי לבדוק את התגובה. אבל זאת הטרלה אכזרית מדי.

אבא שלי מרים, זה מסוכן 🤡

כחחחח.... אבא.... סתם צחקתי....!!!!!!

The_Russian.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית