הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דור שהולך כולו לפח.

ילדי שמנת,הענישה פה פשוט בדיחה. תלמיד יכול לשים זין במשך כל השנה ופעם בכמה שיעורים מקבל "הפרעה" בתוכנה הזאת,ההורה גם לא שם זין ושום דבר לא משתנה. איפה הימים שהמורה הייתה מרביצה לך עם סרגל אם התנהגת לא יפה? אין הרתעה.
הרתעה לא עוזרת. תבדיל חינוך שיש ברוסיה לחינוך באירופי. בצד אחד אתה רואה ילדים עם טראומות במקרה הרע במקרה השני דור שבונה את העתיד.

הרתעה לא עוזרת. תבדיל חינוך שיש ברוסיה לחינוך באירופי. בצד אחד אתה רואה ילדים עם טראומות במקרה הרע במקרה השני דור שבונה את העתיד.
צריכה להיות הרתעה כל שהיא. לא כולם כלכך חמודים ותמימים שבאים ללמוד ולהקשיב למורה.

הילדים האלה זה המיץ של הזבל, אבל גם מערכת החינוך פה לא ברמה הכי גבוהה (במילים עדינות) ויש מקום לתיקון
גם אצל התלמידים וגם אצל המורים. אבל להאשים רק את התלמידים בבעיות בבית ספר זה פשוט מטומטם...
אולי אם היו מלמדים כאן כמו שצריך וקצת מעבר ל"תשנן הכל למבחן" הילדים הבעייתים האלה היו מנסים גם להשתלב

מה דעתכם על זה??

קבלו חבורה של קופים ערסים, שחשים גברים ומחשפים צומי!
מתבייש שהחרא האנושי הזה מקיף אותי, וחושש מה יצא מהחרא הזה כשיגדל וילך לצבא ולעבודות אחרי זה.

העיקר שיש כיפה שחורה על הראש.

http://bit.ly/1x7umTL

למה לפרסם צנזורה?

תן לכולם לראות את הפח זבל.

תלמיד VS מורה:

החינוך בא מהבית. ומה לעשות שכל ההורים עובדים 40-50 שעות בשבוע ואין להם לא זמן ולא כח להשקיע בילד.
תשמע אני בטוח שההורים של רוב הילדים הנורמטיביים שלא עושים דברים דברים כאלה, מדברים בנימוס ולומדים, גם עובדים לא פחות מזה ועדיין מוצאים זמן לחנך את הילדים שלהם לפחות לערכים בסיסיים. אני מסכים שכנראה יש כאלה שההורים היו רוצים לחנך אותם אבל הם עובדים יותר מדי כי אין ברירה אבל חלק גדול פשוט זה החינוך (או החוסר חינוך) שהם קיבלו מהבית בלי קשר לכמה ההורה עובד.

להחזיר ענישה פיזית למערכת החינוך ובהקדם.
מזתומרת להחזיר? היה פעם בארץ ענישה פיזית בבתי ספר?
בכל מקרה אני לא חושב שיעבוד, כי ישר יבוא איזה אבא ערס וידקור את מי שהעז לגעת בבן שלו

מזתומרת להחזיר? היה פעם בארץ ענישה פיזית בבתי ספר?
בכל מקרה אני לא חושב שיעבוד, כי ישר יבוא איזה אבא ערס וידקור את מי שהעז לגעת בבן שלו
עם חלאות כאלה רק התנייה קלאסית עובדת.

זה רמלה אז מן הסתם ככה זה כמעט כל בית ספר שם, פשוט העיר זה הבעיה כמו שהמורים על הפנים ככה גם התלמידים

לפני כמה שנים ראיתי כתבה בנושא של חינוך שבבתי ספר מסוימים מנחילים שיטות הוראה רוסיות וממה שראיתי מהכתבה כל הצדדים היו מרוצים.

עצוב מאוד שככה זה נראה
אני לא יודע מה קרה לדור היום
פתאום כל ילד מעשן עם תספורת תרנגול ומקלל את המורים
חייב לעשות עם זה משהו!!!

הבעיה מתחילה ביסודי לדעתי, במשך 6 שנים שמתבזבזות על שום דבר אפילו לא מצליחים לחנך את הילדים.
כן, חינוך צריך להיות בבית הספר גם כי רבע משעות היום הם בבית ספר.
חוץ מזה שאין ענישה מתאימה, אם תלמיד מתנהג לא טוב מורידים לו בציון, רושמים לו הפרעה, קוראים להורים שלו אבל זה לא משנה שום דבר כי לתלמיד לא אכפת לא מהציון ולא מההורים שלו.

ברוסיה אותם ערסים נקראים גופוטה.. אני משאר שזה תופעה שקיימת בכל מקום איפה שאין בכלל חינוך בבית. אפשר ללמד את אותם אנשים בעזרת מכות,אילוץ לעבוד,לחיות לבד או כל דבר אחר. בסוף הם ילמדו, רק בתהליך הרבה אנשים יפגעו מסביבם. אפשר לחסוך את התהליך ולהוציא את הבעיה מהשורש. תלמיד בעייתי < מסגרת צבאית או כלא. בכל מקרה אני מעדיף חינוך והסברה אבל למי יש זמן לזה אם אתה עובד 40 שעות בשבוע ובשאר הזמן הטלויזיה מהפנטת את המשפחה..

כן, חינוך צריך להיות בבית הספר גם כי רבע משעות היום הם בבית ספר.
נכון, אבל עדיין קודם כל זה בא מהבית. אם בבית מחנכים את הילד לתת כבוד למבוגרים, ובמיוחד אם זה המורה שלך, אז הוא יכבד ויקשיב למורים ואפשר יהיה לחנך אותו גם בבית ספר. אבל כשעל כל פיפס שמורה יעשה ישר אבא יבוא לבית ספר ויצעק על המורים אז הילד מקבל את הרושם שהמורים הם סתם אפסים

המערכת החינוכית האמיתית במדינה הזאת היא צה״ל.שמוכיחה פעם אחר פעם שאפשר לקחת ילד מסכן ועזוב ולהפוך אותו לחייל לוחם ממושמע , עם ערכים והבנה מה חשוב בחיים ומה לא. זה קורה לא מעט בצהל שמגיעים ילדים קקות בדיוק מאותו סגנון כמו בסרטון ואחרי הצבא משלימים בגרויות וחוזרים ל׳דרך הישר׳

מה הבעיה להעיף את אותם הפושטקים מבית הספר?
כשאני למדתי מי שלא התאים למערכת פשוט עף והלך לחפש ת'עצמו ברחוב, ככה בית הספר "זכה" ל99% אחוז זכאים לבגרות ואנחנו קיבלנו חינוך יותר טוב.

אחרי גיל 15 למערכת החינוך לא צריך להיות סנטימנטים לאפסים כאלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית