סרטון אימון מאתמול

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
סקוואט 155
בנצ' 60 לנפח
דדליפט 160

אשמח לביקורת על כל התרגילים, משהו בבנצ' התחרבן אצלי צריך לתקן את זה.

בדדליפט התחלתי למשוך עם אגן נמוך יותר, זה מרגיש לי הרבה יותר כבד אבל מרגיש שזה נותן אפשרות להילחם במקום להיכשל בניתוק אז אני חושב זה עדיף.

אני כבר לא חושב שזה הקרסול שלך, אלא הפציעה והפיצויים שעשית שהביאו לתפקוד לקוי ולא יעיל של הפלג גוף תחתון שלך. יש סיכוי שהבעיה היא בכלל באגן ולא בקרסול, אולם זה בגלל הקרסול.

• פותח/ת השרשור
אני כבר לא חושב שזה הקרסול שלך, אלא הפציעה והפיצויים שעשית שהביאו לתפקוד לקוי ולא יעיל של הפלג גוף תחתון שלך. יש סיכוי שהבעיה היא בכלל באגן ולא בקרסול, אולם זה בגלל הקרסול.
אבל העניין הוא איך לטפל בזה בלי פיזיותרפיסט

תוכל להתייחס לדדליפט בבקשה?

elik.png

צד ימין - הסטאפ שלך בסט העבודה.
צד שמאל - הסטאפ האמיתי שלך כשהמוט מתנתק מהרצפה.

זו היתה החזרה הראשונה של סט העבודה, בגלל שהאגן נמוך מדי אתה ממוקם מאחורי המוט, השכמות לא נמצאות מעל המוט וכשאתה מתחיל את המשיכה הגוף זז למנח האידאלי, לצערנו זה בא על חשבון הכיווץ שלך בגב התחתון.

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 21386

צד ימין - הסטאפ שלך בסט העבודה
צד שמאל - הסטאפ האמיתי שלך כשהמוט מתנתק מהרצפה.

זו היתה החזרה הראשונה של סט העבודה, בגלל שהאגן נמוך מדי אתה ממוקם מאחורי המוט, השכמות לא נמצאות מעל המוט וכשאתה מתחיל את המשיכה הגוף זז למנח האידאלי, לצערנו זה בא על חשבון הכיווץ שלך בגב התחתון.
לשם השוואה הטכניקה הקודמת שלי

Screenshot from 2014-11-07 23:26:53.png

Screenshot from 2014-11-07 23:27:24.png

הייתי מתחיל עם אגן במקום הרבה יותר גבוה, היה עולה ממש מהר אבל זה לא היה נותן לי מקום למלחמה אם לא היה לי את זה האגן היה קופץ למעלה לא היה מתנתק כמו שקרה פה

או פה

הייתי מתחיל עם אגן במקום הרבה יותר גבוה, היה עולה ממש מהר אבל זה לא היה נותן לי מקום למלחמה אם לא היה לי את זה האגן היה קופץ למעלה לא היה מתנתק כמו שקרה פה

אם היית טיפה מכופף כאן יותר ברכיים, מוריד אגן וממקם את המוט חצי ס"מ יותר לכיוון האצבעות (עדיין צמוד לשוק כמובן) זה היה מושלם:

elik.png

אם האגן היה גבוה מדי ולא יכולת לדחוף את העקבים לרצפה אל תעבור לקיצוניות השניה 😃

• פותח/ת השרשור
אם היית טיפה מכופף כאן יותר ברכיים, מוריד אגן וממקם את המוט חצי ס"מ יותר לכיוון האצבעות (עדיין צמוד לשוק כמובן) זה היה מושלם:

צפה בקובץ המצורף 21389

אם האגן היה גבוה מדי ולא יכולת לדחוף את העקבים לרצפה אל תעבור לקיצוניות השניה 😃
אז טיפה להרים את האגן ויהיה טוב ?

אז טיפה להרים את האגן ויהיה טוב ?

הייתי מגדיר את זה ככה - תחזור לטכניקה של התחרות וטיפה תוריד אגן ותכופף יותר את הברכיים, סה"כ הטכניקה בתחרות מאוד טובה.

סקוואט 155
בנצ' 60 לנפח
דדליפט 160

אשמח לביקורת על כל התרגילים, משהו בבנצ' התחרבן אצלי צריך לתקן את זה.

בדדליפט התחלתי למשוך עם אגן נמוך יותר, זה מרגיש לי הרבה יותר כבד אבל מרגיש שזה נותן אפשרות להילחם במקום להיכשל בניתוק אז אני חושב זה עדיף.

חחחחחח בסוף צעקת אמא תכיני ארוחת ערב חחחחחחחחח.......

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית