הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט..

• פותח/ת השרשור Maxxe
  • פורסם בתאריך

Maxxe

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
אני מתאמן מתחיל, עד עכשיו עשיתי קצת מכונות אבל גם - סקווטים(עם דאמבל 15 קילו, וגם פעם בשבוע מתאמן עם מוט 20 קילו כי קצת קשה לי להיות יציב איתו) , לחיצת חזה , כפיפת מרפקים, מתח.
אני עושה גם חתירה במכונה יד-יד-2 ידיים, פולי עליון עם מוט ישר, פשיטת גב, ועוד מכונה שעובדת על הגב שכחתי את השם שלה משהו שמושכים מוט מלמעלה בישיבה.
וכל אימון עושה בטן בלי קשר..

בכל מקרה הבנתי שדדליפט זה תרגיל מעולה להתפתח אבל ששאלתי את המדריכה היא אמרה לי שיש לי עוד זמן לזה, שאני עדיין לא בשל לזה.
מה אתם אומרים להמשיך ככה ולהתחזק ועוד כמה חודשים / שבועות ללמוד דדליפט?

אני מתאמן מתחיל, עד עכשיו עשיתי קצת מכונות אבל גם - סקווטים(עם דאמבל 15 קילו, וגם פעם בשבוע מתאמן עם מוט 20 קילו כי קצת קשה לי להיות יציב איתו) , לחיצת חזה , כפיפת מרפקים, מתח.
אני עושה גם חתירה במכונה יד-יד-2 ידיים, פולי עליון עם מוט ישר, פשיטת גב, ועוד מכונה שעובדת על הגב שכחתי את השם שלה משהו שמושכים מוט מלמעלה בישיבה.
וכל אימון עושה בטן בלי קשר..

בכל מקרה הבנתי שדדליפט זה תרגיל מעולה להתפתח אבל ששאלתי את המדריכה היא אמרה לי שיש לי עוד זמן לזה, שאני עדיין לא בשל לזה.
מה אתם אומרים להמשיך ככה ולהתחזק ועוד כמה חודשים / שבועות ללמוד דדליפט?
האפשרות העדיפה היא לפנות לסדנה ייעודית לתרגילי הבסיס אצל מדריך מומחה לתחום ובמקביל, תוך כדי לימוד הטכניקה המתאימה בכל אחד ואחד מהתרגילים להמשיך ולהתאמן תוך שימוש במכונות.

קח אימונים אישיים. אין לכם מושג כמה טרחה, סבל, וזמן אתם חוסכים בלקיחת מאמן אישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית