הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון cheat day VS Cheat meal בחיטוב!

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
שלום לכולם,

גם בעיקבות הסירטון, וגם לאחר שסרקתי פוסטים בפורום והסתכלתי בכל מיני פורומים בחו"ל וביוטיוב אשמח לשמוע אם מישהו ניסה?

כעיקרון אני מדבר על תקופת חיטוב.

לפי מה שהבנתי, צ'יט דיי בעצם מגביר את החילוף חומרים ועוזר לך לרדת במשקל ולנפשיות אם אתה מתמיד בשאר הימים בצורה נקייה כמובן.

אשמח לשמוע אם אנשים ניסו כאן בחיטוב, Cheat day מלא, כלומר לא לספור קלוריות ולאכול מה שבא לנו, כמובן של מדבר על בכוח, אלא למשל בבוקר שטויות בצהריים שטויות ובערב... האם זה תרם? שיפר ? עזר?

אז מה אתם עושים חברים בחיטוב? Cheay day? או Cheat meal?

אצלי אחרי ציט מיל אפילו החיטוב די נתקע
מעדיף לעשות כמה שפחות
נראה לי דבילי לדפוק יום שלם של ציט

אישית אני עשיתי העמסות בחיטוב כל עשרה ימים , ביום שלמחרת אתה מרגיש חזק בטרוף כל הפלטות חוזרות החילוף חומרים הואץ וזה נותן לך בוסט להמשיך את החיטוב ולא להיכשל .. בדר"כ העמסות הנקיות פחות היו "מחזירות אותי אחורה", אבל הCHEAT DAY היה נותן לי גם חיוך על הפנים ;]

נראלי זה יפה.

המטרה היא להעמיס פחמימות..תקרא לזה איך שבא לך

תקרא את המאמר הזה:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בזמנים שההיתי עושה העמסה החיטוב לא היה מתקדם וזו עובדה
אני כבר חודש בלי העמסות מתקדם מעולה קצת עצבני אבל שווה את זה

יום שישי עשיתי Cheat day הפצצתי כאילו אין מחר פיצה סופלה שוקולדים קרפים גלידות כל מיני דגנים בוקר באגטים עם עם דברים טובים בכל בקיצר יום חופשי. אני במילא מסיים תחיטוב שבוע הבא גג נעלה אני יעשה שבועיים דיאטה
פעם אחת אני רוצה לדעת איך הגוף שלי יגיב לזה. זה ענין של חילוף חומרים כל אחד והגנטיקה שלו. אחד זה יהרוס לו אחד לא יהרוס לו את ההתקדמות . בכל מקרה זה פעם ראשונה שלי ואני יראה עוד כמה ימים איך הגוף הגיב מקסימום מעלה טיפה נוריד לא סוף העולם היה טעים .
אז ככה שאני יעדכן אותך כמה הייתי לפני וכמה אחרי .בעיקרון האימונים שלי זה 6 אימוני משקולות במשך שעה ו7 ימי אירובי במשך שעה
בתקפות החיטוב.

לא הבנתי מי החליט שהפורום זה פורום מה אכלתי ולא ייעוץ מקצועי?

יש למישהו מכם תשובה?

יום שישי עשיתי Cheat day הפצצתי כאילו אין מחר פיצה סופלה שוקולדים קרפים גלידות כל מיני דגנים בוקר באגטים עם עם דברים טובים בכל בקיצר יום חופשי. אני במילא מסיים תחיטוב שבוע הבא גג נעלה אני יעשה שבועיים דיאטה
פעם אחת אני רוצה לדעת איך הגוף שלי יגיב לזה. זה ענין של חילוף חומרים כל אחד והגנטיקה שלו. אחד זה יהרוס לו אחד לא יהרוס לו את ההתקדמות . בכל מקרה זה פעם ראשונה שלי ואני יראה עוד כמה ימים איך הגוף הגיב מקסימום מעלה טיפה נוריד לא סוף העולם היה טעים .
אז ככה שאני יעדכן אותך כמה הייתי לפני וכמה אחרי .בעיקרון האימונים שלי זה 6 אימוני משקולות במשך שעה ו7 ימי אירובי במשך שעה
בתקפות החיטוב.

בזמנים שההיתי עושה העמסה החיטוב לא היה מתקדם וזו עובדה
אני כבר חודש בלי העמסות מתקדם מעולה קצת עצבני אבל שווה את זה
אישית אני עשיתי העמסות בחיטוב כל עשרה ימים , ביום שלמחרת אתה מרגיש חזק בטרוף כל הפלטות חוזרות החילוף חומרים הואץ וזה נותן לך בוסט להמשיך את החיטוב ולא להיכשל .. בדר"כ העמסות הנקיות פחות היו "מחזירות אותי אחורה", אבל הCHEAT DAY היה נותן לי גם חיוך על הפנים ;]

אני הייתי עושה צ'יט של יומיים. בשלב האחרון זה הפריע לי אבל הצלחתח לרדת 15 קילו ב3 חודשיים ולשמר את משקלי העבודה אז היה חיטוב יחסית מוצלח.

אני לפי מה שעשיתי ביום שישי מספיק 3 ארוחות גדולות עם קצת עם קינוח בצד
ככה זה יותר מסודר ולא מבולגן ולא עושה לך בלאגן בבטן
ולא חייב לאכל רק זבל
למשל רביולי בטטה עם שמנת יחסית נקי
כנפיים בתנור עם צילי מתוק
אפשר פיצה גדולה
אני מחכה ליום שלישי לדעת כמה ירדתי מאז הציט בנתיים יורד בנוזלים כמה עד אז שאלה טובה

צ'יט הוא קודם כל בשביל הנפש, בהגדרה. ככל שהצ'יט הופך להיות "העמסה" הוא הופך להיות כחלק אינטגרלי מהחיטוב.
אבל אלו משחקי מילים, התשובה לשאלה היא דיי פשוטה, זה לא משנה אם מדובר בארוחה 1 או 2 או יום שלם. אלא כמה קל' הכנסת בסופו של דבר באותו יום.

אם במשך 6 ימים בשבוע היית בגרעון קלורי של 400 קל' (מכאן, 2400 קל') וביום אחד הכנסת פלוס של 2400 קל' כי אכלת כמו משוגע, הרי שבסופו של דבר איפסת את המשוואה האנרגטית ולכן לא עשית כלום (אם כבר, סביר שהקומפוזיציה שלך תהיה גרועה יותר כי אנחנו טובים יותר בלצבור שומן מאשר לשרוף אותה).

מי שלא מספיק חזק שיעשה צ'יט דיי או איך שלא תרצו לקרוא לזה.. יהרוס זה בטוח לא.
אלא אם - אתם נמצאים בתחילת החיטוב והגירעון קטן או כמות הפחמימות היא מעל 100 גרם..
במקרים כאלה (ומניסיון אישי) זה לא הכי יעיל.

אבל בחיטוב רגיל לחלוטין רצוי לעשות העמסה פעם בשבוע.
וגם ככה להגיע ל 2500 קלוריות זה לא הכי קל אפילו שמרביצים כמה משולשי פיצה באותו יום.

העמסה טובה תכלול 70% פחמימה 15% שומן ו 15% חלבון.

וזהו כלל ברזל לפי דעתי בכל העמסה.
מה שנכנס לכם בערכים... תפאדל

2500 קלוריות בזמן העמסה או ציט איך שתקרא לזה אני צריך לחשב כמה זה בערך יוצא מבחינת מה שאני רוצה לאכל ולסדר את זה
סתם מתוך הנחה כמה זה בממוצע מגש פיצה 8 משולשים כמה קלוריות שאני ידע תכיון
כי לא כל דבר קונים בסופר וכתוב ערכים
או לאפות או בורגרים
בא נגיד שש משולשים וגלידת באנגרי סוגרת לך בשקט 2500 קלוריות

2500 קלוריות בזמן העמסה או ציט איך שתקרא לזה אני צריך לחשב כמה זה בערך יוצא מבחינת מה שאני רוצה לאכל ולסדר את זה
סתם מתוך הנחה כמה זה בממוצע מגש פיצה 8 משולשים כמה קלוריות שאני ידע תכיון
כי לא כל דבר קונים בסופר וכתוב ערכים
או לאפות או בורגרים
בא נגיד שש משולשים וגלידת באנגרי סוגרת לך בשקט 2500 קלוריות

אתה יותר מידיי להוט על לאכול רק ג'אנק ביום ההעמסה..
לדעתי זה רק יקשה עליך את המשך החיטוב.

כמה ה RMR שלך?
כמה הגירעון שלך?

מבחינת פחמימות בתפריט זה ככה :
-------------------------------------------
5 ארוחות כל ארוחה 2 פרוסות לחם חיטה מלאה של עינן
ארוחה 1: 45 גרם שבולת שועל

מבחינת חלבון זה ככה:
-----------------------------
1 סקופ ורבע אבקת חלבון
1 קוטג 1 אחוז
1 טונה במים
סהכ: 5 לבן של ביצה ואחד צהוב
סהכ "200 גרם חזה עוף
4 פרוסות ג.צהובה 5 אחוז

** אלה הכמויות לא סדרתי את זה כמה יש בכל ארוחה רק שתדע בסהכ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית