הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה על SS, בנוגע לריסטים

בר פייגנברג

משתמש מתחיל
251
12
נק' מוניטין:
29
251
12
פורמה חדרה
בן (כמעט) 16, עובד על פי הכללים, אימון A סקוואט בנץ' דדליפט כרגיל ומתח 3X8 עם 2.5 קילו
אימון B סקוואט פרס מתח כרגיל ומקבילים 3X8 עם 5 קילו (הוספתי לאחרונה)
גובה 1.82, משקל גוף בין 75-78, לא סגור על זה בעיקר כי שחכתי, לא כי לא בדקתי
משקלי עבודה:
סקוואט 87.5
בנץ' 85
מתח עם עשרים קילו עליי
דדליפט 110
ופרס באימון הקודם קודם הצלחתי סט אחד 55 כמו שצריך, אז רק ארבע חזרות ואז הורדתי משקל
אימון אחריו(שניים אחריו כמובן) הצלחתי שניים של 55 כמו שצריך והשלישי לא הצלחתי להרים בכלל, מנוחה די ארוכה כך שזו לא הבעיה, מה שכן הצלחתי בפרס היה 52.5, עכשיו הבעיה היא שאין פלטות של מתחת ל1.25 בחד''כ, ז''א שאם אני מעלה זה חייב להיות ב2.5 קילו. מה אתם ממליצים? לקנות פלטות של חצי קילו ואז אני אוכל לעלות קילו מאימון לאימון/לעשות ריסט/לנסות עוד פעם 55 אימון הבא?
אשמח לעזרה 😃

אם אני לא טועה ממליצים לעשות ריסט אחרי 3 אימונים שלא הצלחת להשלים את הסטים עם המשקל. אם באימון הבא לא תצליח אז אתה אמור להוריד 10% מהמשקל, כלומר לשים 50 קילו ולטפס משם. לדעתי אתה יכול גם לשים 47.5 כדי למצות את הריסט ולטפס מחדש.

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה ממליצים לעשות ריסט אחרי 3 אימונים שלא הצלחת להשלים את הסטים עם המשקל. אם באימון הבא לא תצליח אז אתה אמור להוריד 10% מהמשקל, כלומר לשים 50 קילו ולטפס משם. לדעתי אתה יכול גם לשים 47.5 כדי למצות את הריסט ולטפס מחדש.
אוקי, ומכיוון שהמינימום במכון שאני יכול להוסיף מאימון לאימון חוץ מ-0 הוא 2.5 קילו האם אתה ממליץ לקנות פלטות של חצי קילו/0.75 בשביל האפשרות של להעלות פחות מאימון לאימון או שאני אמור להצליח עם 2.5?

אוקי, ומכיוון שהמינימום במכון שאני יכול להוסיף מאימון לאימון חוץ מ-0 הוא 2.5 קילו האם אתה ממליץ לקנות פלטות של חצי קילו/0.75 בשביל האפשרות של להעלות פחות מאימון לאימון או שאני אמור להצליח עם 2.5?
הרוב לא קונים פלטות כאלה ומתקדמים בקפיצות של 2.5 אז לא נראה לי נחוץ
אגב בכל מכון (או כמעט בכולם) הפלטה הכי קטנה זה 1.25 קילו, כך שזה לא משהו מיוחד אצלך 😃

• פותח/ת השרשור
הרוב לא קונים פלטות כאלה ומתקדמים בקפיצות של 2.5 אז לא נראה לי נחוץ
אגב בכל מכון (או כמעט בכולם) הפלטה הכי קטנה זה 1.25 קילו, כך שזה לא משהו מיוחד אצלך 😃
בסדר, אז כרגע נותר לי רק לאכול לישון ולקוות שאני אצליח להשלים 3 סטים 😁

לרוב בכל מכון יש סוגרים, אצלנו הם שוקלים כ 200 גרם כל אחד, ואז אפשר לשים כמה כאלו, בפרס ניראה לי זה יהיה קשה להתקדם בכאלו קפיצות לאורך זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית