הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תכנית

Saiyaman3

משתמש קבוע
1,444
629
נק' מוניטין:
1,920
1,444
629
שלום,
העליתי לפני כמה זמן את התכנית אימונים שלי AB https://www.lbs.co.il/threads/60307/
אמרו לי שזה נפח גבוה והתכנית לא טובה אז החלטתי להחליף ויש לי כמה שאלות:
1. איזה תכנית לקחת מהפורטל AB או FBW?
2.אם אני יתאמן FBW, צריך להעלות משקל על המוט כל אימון? בכל תרגיל? ואיך עובדת התכנית A1 A2 עושים פעמיים בשבוע A1 ופעם A2 או שעושים פעם A1 ופעם A2 וכל שבוע יצא פעמיים A1 או פעמיים A2?
תודה

תלך על FBW הראשונה שיש שם, או שתעשה SS, אם בסוף תחליט ללכת על A1 A2 אז אתה עושה רוטציה בין האימונים אימון אחד A1 אימון שני A2.

אם הרצון הוא להתקדם במשקלים ב FBW זה קצת יותר קשה מב SS אבל יותר יעיל בשבילך מ AB.
לאחר מכן תוכל לעבור ל AB.

אלא אם יש לך את הכוח הבסיסי כבר ואז הייתי ממליץ לך AB

• פותח/ת השרשור
אם הרצון הוא להתקדם במשקלים ב FBW זה קצת יותר קשה מב SS אבל יותר יעיל בשבילך מ AB.
לאחר מכן תוכל לעבור ל AB.

אלא אם יש לך את הכוח הבסיסי כבר ואז הייתי ממליץ לך AB
הרצון העיקרי זה העלאה במסת השריר. כמובן שכדי להשיג את זה צריך להתקדם במשקלי עבודה.
למה ב FBW קשה להתקדם במשקלים? לא אמורים להתקדם כל אימון?

הרצון העיקרי זה העלאה במסת השריר. כמובן שכדי להשיג את זה צריך להתקדם במשקלי עבודה.
למה ב FBW קשה להתקדם במשקלים? לא אמורים להתקדם כל אימון?

יותר קשה לדעתי אבל אולי אנשים שמנוסים יותר ב FBW במסה יגיבו ונשכיל לדעת.

בנצ' פרס עם משקל הגוף שלך, היכולת לעשות מתח 12 חזרות, שכיבות שמיכה 70 פעם (מישהו פעם כתב את זה כאן כהגדרתו לחלק מכח בסיסי).
לידע כללי כזה, חוץ מזה שכתבת רק פלג גוף עליון
יש לי בנץ' של 1.1 משקל גוף ואני לא חושב שאני מסוגל לעשות לעשות 70 חזרות שכיבות שמיכה, ו70 חזרות נשמע לי יותר כמו סיבולת ולא כמו כוח, וגם זה וגם בנץ' עובדים על החזה, אז למה להוסיף את זה? (הבנתי שזה מישהו אחר אמר אבל זה בשביל לחשוב איתך)

לידע כללי כזה, חוץ מזה שכתבת רק פלג גוף עליון
יש לי בנץ' של 1.1 משקל גוף ואני לא חושב שאני מסוגל לעשות לעשות 70 חזרות שכיבות שמיכה, ו70 חזרות נשמע לי יותר כמו סיבולת ולא כמו כוח, וגם זה וגם בנץ' עובדים על החזה, אז למה להוסיף את זה? (הבנתי שזה מישהו אחר אמר אבל זה בשביל לחשוב איתך)

אתה צודק, זה סיבולת יותר מאשר כח מתפרץ.
פשוט היה נשמע לי הגיוני, אבל אולי טעיתי.

בקשר לפלג גוף תחתון, נאמר סקוואט למשל.. אין לי מושג, כתבתי את אלה שאני מכיר ויודע.
אתה מוזמן להשלים 😃

אתה צודק, זה סיבולת יותר מאשר כח מתפרץ.
פשוט היה נשמע לי הגיוני, אבל אולי טעיתי.

בקשר לפלג גוף תחתון, נאמר סקוואט למשל.. אין לי מושג, כתבתי את אלה שאני מכיר ויודע.
אתה מוזמן להשלים 😃
גם אני לא יודע
ראיתי באיזה אתר אחד אבל משהו דומה ואני יכול לבדוק
*בדקתי*, ע''פ האתר הזה אתה נכנס לקטגוריה NOVICE כאשר יש לך
בנץ' 0.92 מ''ג
סקוואט 1.23
דדליפט 1.6
ופרס 0.6
לא סגור על עד כמה זה נכון אבל לא נורא^^

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית