ייעוץ מתח ומשקל גוף

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
אז במסגרת ה SS אני עושה מתח ומעלה 1 קג בכל אימון. העניין הוא שאני תוהה איפה משתלב פה החלק של העליה במשקל הגוף? הרי אני לא באמת מעלה רק 1 קג אלא קצת יותר כיוון שיש גם עליה במשקל הגוף, ובמיוחד למי שלוקח קריאטין שהעליה במשקל הגוף גדולה יותר.

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, ריפטו המלך אומר שקודם תצליח לעשות מתח 10X3 ורק אחרי זה תעלה משקל.
האם הינך מסוגל לעשות 10X3 מתח משקל גוף?

אוקיי,
ומה זה משנה?
אותו דבר אתה יכול להגיד על כל תרגיל
מזתומרת על כל תרגיל? איך העליה במשקל גוף משפיעה עליך בבנץ' פרס למשל? (המשקל שאתה עולה בידיים זניח מאוד)
אז במסגרת ה SS אני עושה מתח ומעלה 1 קג בכל אימון. העניין הוא שאני תוהה איפה משתלב פה החלק של העליה במשקל הגוף? הרי אני לא באמת מעלה רק 1 קג אלא קצת יותר כיוון שיש גם עליה במשקל הגוף, ובמיוחד למי שלוקח קריאטין שהעליה במשקל הגוף גדולה יותר.
אני פשוט נשקל במכון ממש לפני שאני עושה מתח וככה אני יודע,אגב יש גם לפעמים קפיצות לא קטנות אצלי במשקל גוף תלוי בכמה שתיתי ואכלתי באותו יום וכו'...

בSS העלייה במשקל הגוף זניחה, כי התקדמות של +1 כל שני אימונים במתח זו התקדמות שאתה בקלות יכול לעמוד בה. גם ב+3, ולא סביר להניח שאתה עולה 2 קילו במשקל הגוף כל שני אימונים.
בקיצור, העלייה במשקל הגוף הופכת את זה במקרה שאתה עולה דיי מהר במשקל הגוף ל+1.5 כל שני אימונים, שזה קצב שאתה יכול לעמוד בו.

אם זיכרוני אינו מטעה אותי, ריפטו המלך אומר שקודם תצליח לעשות מתח 10X3 ורק אחרי זה תעלה משקל.
האם הינך מסוגל לעשות 10X3 מתח משקל גוף?

ואם אני רוצה לעשות מתח בעצימות גדולה יותר?
3X5 למשל ?

חייבים להעלות משקל.. בהנחה ו 3X5 עם משקל גוף זה משהו שהוא קל מידיי.
לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית