הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחר בדיקת א"ש- שינוי של 41 קילו

overheat

משתמש מתחיל
44
9
נק' מוניטין:
106
44
9
שלום לכולם. פעם פרסמתי פה את הסיפור שלי ומאז הורדתי עוד 11 קילו ממשקלי , בסך הכל אני עומד על 41.5 קילו פחות. במשקל של 88.5 (מי שלא חישב מהר מספיק, הייתי 130)
רציתי לדעת מה בערך אחוז השומן שלי, מכיוון שבחדר כושר מסתבר שאין להם את המכשיר הזה,

תודה רבה על התשובות
התמונה הראשונה היא מה שהייתי פעם

IMG_20140102_181529.jpg
WIN_20141112_173600.JPG
WIN_20141112_173554.JPG

נערך לאחרונה:
עכשיו זה מובן..
רואים שירדת המון אבל האחוז שומן עדיין לא נמוך כנראה בגלל איבוד מסת שריר גדול מדי

כל הכבוד על ההתמדה והכוח רצון לרדת 40 קילו מטורף אבל לאן אתה מתכוון להמשיך מכאן לרדת עוד? או לעשות מסה?

תראה להפטר מהשומנים העיקשים לגמרי ולקבל גוף חטוב זה כמעט בלתי אפשרי במצב של חוסר מסת שריר ואחרי שהחילוף חומרים שלך הואט כדאי לך לחשוב על זה לעומק מה הלאה אולי גם להכנס ליעוץ אישי פה באתר..

• פותח/ת השרשור
המטרה היא להגיע ל80 ואז לעשות חמש קילו מסה

אבל לפני זה אני רוצה להגיע למתחת ל 20 אחוז שומן

המטרה היא להגיע ל80 ואז לעשות חמש קילו מסה

אבל לפני זה אני רוצה להגיע למתחת ל 20 אחוז שומן
תוריד את השיער ותגיע ל80 😁(בצחוק, אל תעלב).. אחוז שומן לא גבוה אבל גם אין הרבה מסת שריר. אני חושב שתרד עד 75 ותעשה מסה ארוכה(5 קילו זה לא מסה. בהתחשב ש2-3 קילו זה נוזלים).

• פותח/ת השרשור
חשבתי על זה
וכן השער לצערי זה בעיה
אבל כמה אחוז חחחח מספרית בערך
ולהגיע ל75 זה יראה מאוד רע עלי
כמובן שאני עושה חדר כושר וגם קרוספיט שחייה וmma

כל הכבוד על ההתמדה ועל התוצאה....אם אתה אומר שאתה מעוניין לרדת לפחות מ20 א"ש אז אתה צודק ולא כדאי להתחיל מסה עד שלא תרד יותר באחוז שומן.....זו רק דעתי

סחטיין אחי..
לדעתי אתה יכול בכיף לרדת עוד קצת באחוזי שומן ולהתחיל מסה בראש שקט

ואו ירידה משמעותית. לדעתי תעלה קתת מסה ואז חיטוה ויהינ לך יותר קל להוריד עוד בשומן. לדעתי האחוז כרגע 18-20

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית