הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט שבניתי לאחרי השחרור הקרב

• פותח/ת השרשור ShayH
  • פורסם בתאריך

ShayH

משתמש מתחיל
122
6
נק' מוניטין:
6
122
6
None
עוד 3 שבועות אני משתחרר מהצבא ואני רוצה להתחיל מסה טובה (עד עכשיו הייתי עושה שבוע שבוע ולא עולה במשקל) אני כנראה גם אקנה גיינר לחודשיים בשביל לתת פוש אבל זה אחרי שאני אמצא עבודה ויהיה קצת כסף לבזבז.

מה שהבאתי בתפריט זה בערך מה שאני אוכל כרגע כל יום בבית, הביצים קשות לא תמיד קשות לפעמיים אני מכין חביתה אבל משום מה באתר זה נותן לי לבחור רק תגרמים של החביתה אז הלכתי על הביצה קשה (משתמש בדיוק באותם ביצים רק בטיגון מאמין שזה יותר קלוריות לשומן)
והתפריט לא תמיד בנוי ככה לפעמיים טוסט בערב לפני השיבולת שועל, אבל בכללי זה מה שאני מכניס לגוף.

כמה שאלת:
* אם אני מגיע ל-200 גרם חלבון ככה כל יום יש טעם לקחת אבקת חלבון? כי תכלס זה תוסף מזון ואם אני מגיע ביום ל-200 צריך גם תאבקה? או שאני יכול פשוט לגוון פעם אבקה ופעם טונה וכ'ו
* יש משהו שלדעתכם צריך להוסיף לתפריט?
* אשמח להצעות/ שיפורים בנוגע לתפריט (רק אחרי שאני אשתחרר ואמצא עבודה אני אסדר את התפריט לפי ארוחות וזמנים אני פשוט רוצה להיות מוכן עם תפריט)

rwtjq8.jpg

קודם כל על סמך מה החלטת להתחיל עם תפריט של 3000? ניסית עם פחות קלוריות ובדקת שלא עלית במשקל?
אני כנראה גם אקנה גיינר לחודשיים בשביל לתת פוש אבל זה אחרי שאני אמצא עבודה ויהיה קצת כסף לבזבז.
גיינר מיותר ולא משתלם. לא חסרות אלטרנטיבות אחרות שהינם יותר זולות ובעלות ערך תזונתי עדיף.
* אם אני מגיע ל-200 גרם חלבון ככה כל יום יש טעם לקחת אבקת חלבון? כי תכלס זה תוסף מזון ואם אני מגיע ביום ל-200 צריך גם תאבקה? או שאני יכול פשוט לגוון פעם אבקה ופעם טונה וכ'ו
אם אתה מגיע לכמות החלבון הרצויה אין טעם להשתמש באבקת חלבון. בהנחה וברצונך להשתמש לצורך גיוון כגון החלפת טונה כמו שכבר אמרת, אין שום בעיה. ממליץ על אמינו שופ כאן בפורום, אחלה מחירים ביחס למה שהורגל הצרכן הישראלי.

* יש משהו שלדעתכם צריך להוסיף לתפריט
התפריט רב פחמימות ודל שומן ביחס למשקל. קצץ לפחות 50 גרם פחמימה והשלם אותם משומן(טחינה, אבוקדו, אגוזים וכו').

• פותח/ת השרשור
קודם כל על סמך מה החלטת להתחיל עם תפריט של 3000? ניסית עם פחות קלוריות ובדקת שלא עלית במשקל?

גיינר מיותר ולא משתלם. לא חסרות אלטרנטיבות אחרות שהינם יותר זולות ובעלות ערך תזונתי עדיף.

אם אתה מגיע לכמות החלבון הרצויה אין טעם להשתמש באבקת חלבון. בהנחה וברצונך להשתמש לצורך גיוון כגון החלפת טונה כמו שכבר אמרת, אין שום בעיה. ממליץ על אמינו שופ כאן בפורום, אחלה מחירים ביחס למה שהורגל הצרכן הישראלי.

התפריט רב פחמימות ודל שומן ביחס למשקל. קצץ לפחות 50 גרם פחמימה והשלם אותם משומן(טחינה, אבוקדו, אגוזים וכו').
אני היום מגיע ל-3K+ קלוריות, התפריט שהעלתי זה בערך מה שאני אוכל ביום יום ויש ימים שאני הולך הרבה יותר כולל ג'אנק.
והפחמימה אפשר להוריד מהלחם וקצת מהשיבולת שועל וכמה להוסיף טחינה נגיד? אגוזים אנלא אוהב אז נגיד שקדים במקום זה זורם לי יותר וזה בערך אותו ערך קלורי לא?

אני היום מגיע ל-3K+ קלוריות, התפריט שהעלתי זה בערך מה שאני אוכל ביום יום ויש ימים שאני הולך הרבה יותר כולל ג'אנק.
השאלה היא כמה עלית מ3000 קלוריות ביום? שאף לעלייה נקייה.
והפחמימה אפשר להוריד מהלחם וקצת מהשיבולת שועל וכמה להוסיף טחינה נגיד?
אפשר להוריד מהלחם. בכל זאת, 8 פרוסות לחם זה יחסית הרבה. תוסיף טחינה בהתאם לכמה שחסר. זה יכול להיות 5 גרם או 10 גרם(סתם דוגמא).
אגוזים אנלא אוהב אז נגיד שקדים במקום זה זורם לי יותר וזה בערך אותו ערך קלורי לא?
שקדים הינם גם מקור מצוין לשומן. חשב במחשבון קלוריות את הערכים והתאם אותם לתפריט.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא כמה עלית מ3000 קלוריות ביום? שאף לעלייה נקייה.

אפשר להוריד מהלחם. בכל זאת, 8 פרוסות לחם זה יחסית הרבה. תוסיף טחינה בהתאם לכמה שחסר. זה יכול להיות 5 גרם או 10 גרם(סתם דוגמא).

שקדים הינם גם מקור מצוין לשומן. חשב במחשבון קלוריות את הערכים והתאם אותם לתפריט.
לא עליתי במשקל מאז.. תקוע בין 66~67 קילו כל פעם עולה ויורד.
אם אמרת להוריד 50 גרם פחמימה שזה אומר 200 קלוריות אז להוסיף 200 קלוריות בשומן כביכול?

לא עליתי במשקל מאז.. תקוע בין 66~67 קילו כל פעם עולה ויורד.
אם אמרת להוריד 50 גרם פחמימה שזה אומר 200 קלוריות אז להוסיף 200 קלוריות בשומן כביכול?
אכן, 200 קלוריות משומן(קצת יותר מ22 גרם).
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית