הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל לקחת גיינר

• פותח/ת השרשור romba
  • פורסם בתאריך

romba

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
אהלן,
אני מתאמן כבר די הרבה זמן ואני מתקשה לעלות במסה.
יש לי גנים די גרועים לפיתוח גוף.. אני תימני חח אוכל הכל מהכל ונשאר באותו משקל.
אני 1.91 שוקל 75.5 (שקלתי עד לפני חודשיים 73 ולפני חצי שנה שקלתי 65) ז"א אני מצליח לעלות במשקל אבל לא במידה מספקת וגם זה אחרי מאמץ בלתי רגיל לאכול בכוח כמה שיותר קלוריות.

חשבתי להתחיל לקחת גיינר , מומלץ ?
אשמח שתסבירו לי מה החסרונות בזה ואיך להשתמש בגיינר בצורה הכי יעילה (לאכול יותר/פחות , לשתות את הגיינר בבוקר) וכאלה.

תודה

גיינר זה בסך הכל אבקת חלבון+פחמימה.
המטרה שלו היא בסך הכל השלמה קלורית וחלבון.
החסרונות? יקר בהשוואה לאבקת חלבון ולאוכל.
לגבי איך להשתמש, אתה שותה בהתאם לערכים שחסרים לך.

• פותח/ת השרשור
גיינר זה בסך הכל אבקת חלבון+פחמימה.
המטרה שלו היא בסך הכל השלמה קלורית וחלבון.
החסרונות? יקר בהשוואה לאבקת חלבון ולאוכל.
לגבי איך להשתמש, אתה שותה בהתאם לערכים שחסרים לך.
הבנתי..
תודה !

יש פה אחלה מתכונים לגיינרים בבישול ומתכונים

לא הייתי ממליץ לך לקחת גיינר. בד"כ ממלאים את זה בסוכרים פשוטים ושטויות שמיותרות לגוף שלך. תאכל כמו שצריך, תעקוב אחרי המשקל שלך, אם אתה לא עולה - תוסיף עוד אוכל. בסופו של דבר אתה תמצא כמה אתה צריך לאכול כדי לגדול בקצב טוב. בהצלחה!

מתכון לגיינר ביתי וטוב -

250 מ"ל חלב + 25 גרם חמאת בוטנים + 80 גרם ש"ש + סקופ\2 סקופים של חלבון.

כיף לשתות, והמון קלוריות.
ובעיקר מורכב מחלבון\שומן ופחמימה איכותיים.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ממליץ לך לקחת גיינר. בד"כ ממלאים את זה בסוכרים פשוטים ושטויות שמיותרות לגוף שלך. תאכל כמו שצריך, תעקוב אחרי המשקל שלך, אם אתה לא עולה - תוסיף עוד אוכל. בסופו של דבר אתה תמצא כמה אתה צריך לאכול כדי לגדול בקצב טוב. בהצלחה!
משתדל לאכול כמה שיותר אחי אבל זה גם תלוי בזמן שיש לי. בסופשים אין בעיה אבל במהלך השבוע אני בצבא (עושה יומיות מאוחרות) אז אין לי כל כך זמן לאכול אז אני מקווה שהגיינר ישלים לי את הקלוריות.
מתכון לגיינר ביתי וטוב -

250 מ"ל חלב + 25 גרם חמאת בוטנים + 80 גרם ש"ש + סקופ\2 סקופים של חלבון.

כיף לשתות, והמון קלוריות.
ובעיקר מורכב מחלבון\שומן ופחמימה איכותיים.
תודה אחי, רק מה זה ש"ש? וכמה גרם זה סקופ?

משתדל לאכול כמה שיותר אחי אבל זה גם תלוי בזמן שיש לי. בסופשים אין בעיה אבל במהלך השבוע אני בצבא (עושה יומיות מאוחרות) אז אין לי כל כך זמן לאכול אז אני מקווה שהגיינר ישלים לי את הקלוריות.

תודה אחי, רק מה זה ש"ש? וכמה גרם זה סקופ?
שיבולת שועל
וסקופ זה כמה שהגדיר היצרן על הקופסא

גם אני עושה יומיות מאוחרות. תביא איתך דברים לצבא כדי שתוכל במהלך היום לאכול יותר.

Back
למעלה תחתית