ייעוץ שאלה שמאוד מסקרנת אות

אושרחניה

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
0
128
0
ראיתי מישהוא שאמר שהוא ב10 אחוז שומן ועושה מסה 50 יום והוא כתב שהוא עלה 12 קילו ו1.5 אחוז שומן
ואז עשה חיטוב שירד בו 2 אחוז שומן (הוא אומר כל פעם לרדת 0.5 אחוז שומן יותר ממה שעלתה)
ואז הוא אומר שהחיטוב שלו לא ארוך וזה יותר קל והוא נראה תמיד נראה אסטטי ובחיטוב לא שורף הרבה שריר בגלל שהוא קצר
מה אתם אומרים לאמץ את הרעיון או שזה לא טוב אם כן מה הסיבות

אני מכיר מישהו שדוחק 200 קג וכשאני שואל מה הוא לוקח הוא אומר קציצות.. פנומן של מישהו אמר משהו זה ביזבוז אנרגיה וזמן. אנשים מזיינים הרבה בשכל ומחרטטים כדי להראות יותר חכמים מאחרים..

• פותח/ת השרשור
מי זה המישהו הזה? ולמה החלטת להאמין לדברים שהוא אומר?
מתאמן בחדר כושר שאומר שהוא למד את הדברים האלה בארצות הברית
(הוא אמר שזה מתאים לי כי יש לי בעיה של השמנה)
אני לא אומר שזה טוב אני רק שואל

קשה לי מאוד להאמין שמישהו עולה ב 50 יום 12 קילו, שזה כמעט 2 קילו בשבוע בממוצע, ועולה אחוז כזה נמוך של שומן...

ככה הוא אומר ולא נראלי הוא משקר
בסופו של דבר כל אחד מאיתנו בוחר במה להאמין, ואני לא מכיר לא אותך ולא אותו, אבל בוא נגיד לפי מה שאתה אומר שהוא עלה 10 קילו שריר ו 2 קילו שומן, זה קילו שריר ב 5 ימים, אז הייתי אומר או שהוא פלא גנטי+ משתמש במשהו (לא מבין בחומרים, לא בטוח מה אפשרי מה לא), או שזה לא נכון מה שהוא אומר

• פותח/ת השרשור
אני מאמין לו בגלל שהוא שוקל 108 ועל 10 אחוז שומן ראיתי שהוא מדד את המשקל ואת השומן[/Q
בסופו של דבר כל אחד מאיתנו בוחר במה להאמין, ואני לא מכיר לא אותך ולא אותו, אבל בוא נגיד לפי מה שאתה אומר שהוא עלה 10 קילו שריר ו 2 קילו שומן, זה קילו שריר ב 5 ימים, אז הייתי אומר או שהוא פלא גנטי+ משתמש במשהו (לא מבין בחומרים, לא בטוח מה אפשרי מה לא), או שזה לא נכון מה שהוא אומר[UOTE]

מסת שריר מהווה סיבה לפולחן אישיות ואמינות? אם כך כולנו צריכים להתפלל לרוני קולמן. הרי הוא אמר שהוא טבעי וכל מי שאומר אחרת קנאי! 🤡

רוני אמר שהוא טבעי?? 🤯

http://nattyornot.com/ronnie-coleman-natural-never-used-steroids/
ויש עוד כמה סרטונים. אם מישהו ששואף להגיע לטופ\ או בטופ אומר שהוא לוקח דברים, רוב הסיכוים לא יהיו לו ספונסרים,הרשויות יעשו לו בעיות,הוא לא יוכל למכור תוספי תזונה ולהגיד שבעזרתם הצליח להתקדם וכו.
בדיוק היום קראתי שטייסון השתמש בזיין מזויף כדי לזייף בדיקות שתן. אין כמעט תחום אחד בספורט שלא כולל שימוש בסמים שונים.
אבל אם מישהו 108 קילו על 10 אחוז שומן שטוען שהוא טבעי טוען שאפשר לעלות קילו שריר ב5 ימים בעזרת "טריק" תזונתי כזה או אחר- מי אני שיגיד שהמלך הוא ערום? לפעמים הבועה נותנת תקווה.

התגובה שלי זה בדיוק כמו התגובה של הקהל: 🤣

ואגב:
בדיוק היום קראתי שטייסון השתמש בזיין מזויף כדי לזייף בדיקות שתן.

WTF?????

טבעי הוא בטוח לא..
אבל אם נוח לך להאמין וזה מדרבן אותך..אז לך על זה 🤩

Back
למעלה תחתית