הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תוכנית עקב פציעה

DropDead

משתמש פעיל
454
85
נק' מוניטין:
711
454
85
שלום,

כרגע פצוע באזור שבין התחת לירך בצד שמאל.
הפציעה די מפריעה ביום יום (יותר כאשר הגוף קר/ אחרי ישיבה ממושכת) ומבחינת תרגילים כואב כמעט ורק בסקוואט (בטווח אחרי שבירת מקביל).
בנוסף לא מצליח להגיע למקום ממש עם כדור לקרוס/ עיסוי, נראה שהשריר הפגוע נמצע יחסית עמוק...
אז נכון לעכשיו אני לא יכול לעשות סקוואט (כבד)

חשבתי בתקופה הזו לעשות את התוכנית הבאה:

ראשון
עצימות בנצ'
נפח פרס 5x5
חתירות / עזר

שלישי
דדליפט 2x3 (יכול לעשות ללא כאב)
תרגיל עזר לדדליפט/ וארציה של סקוואט שאני כן יכול (ספליט נראה לי אני יכול) 4x8
בטן

חמישי
עצימות פרס
נפח בנצ'
חתירות / עזר

כל אימון/ כל יום אני עושה סקוואט עם משקל גוף/ מוט לחזרות גבוהות ומעלה שאפשר משקל + עושה מתיחות/ PR/ כדור לקרוס

דעתכם ?
תודה מראש

לדעתי אם אתה לא עושה סקוואט תעבוד בנפח הרבה יותר גבוה בדדליפט
אתה יכול פרונט סקוואט?

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו התקדמתי עם סט בודד בשבוע אז לא חשבתי לגעת בזה יותר מדי. חוץ מזה יש את העזר שיכול להיות דפיציט או משהו בסגנון לעלות את הנפח.

ולא יכול לעשות פרונט

עד עכשיו התקדמתי עם סט בודד בשבוע אז לא חשבתי לגעת בזה יותר מדי. חוץ מזה יש את העזר שיכול להיות דפיציט או משהו בסגנון לעלות את הנפח.

ולא יכול לעשות פרונט
הסיבה שהתקדמת היא בעיקר הסקוואט
והייתי עושה בעיקר דדליפט כדי לחזק את הדדליפט, בייחוד בשלב שלך (ושלי)

אין לך פציעה, יש לך שם ליקוי, תקרא על מתיחות לפריפורמיס (זה לא בהכח הפציעה, אבל המתיחות האלה מותחות את כל החלק הלטרלי של האגן) ותלמד לבצע סקוואט עם גומיה, אתה תחזור לפעילות מלאה תוך שבוע.

• פותח/ת השרשור
אין לך פציעה, יש לך שם ליקוי, תקרא על מתיחות לפריפורמיס (זה לא בהכח הפציעה, אבל המתיחות האלה מותחות את כל החלק הלטרלי של האגן) ותלמד לבצע סקוואט עם גומיה, אתה תחזור לפעילות מלאה תוך שבוע.
איך אתה יודע להגיד בוודאות שזה ליקוי ? (ומה זה בכלל ליקוי בשריר ?)
קראתי את הפוסט שלך בנושא, השריר המדובר נראה במקום אחר מהמקום של השריר שאני מתכוון אליו, גם אין לי שום הקרנה או כאב בגב.
אני שואל נטו בשביל ההבנה.

אני אפרסם את אימונים מעכשיו כולל התקדמות עם הפציעה בלוג אשמח אם תגיב מדי פעם ותתן הערות
תודה

איך אתה יודע להגיד בוודאות שזה ליקוי ? (ומה זה בכלל ליקוי בשריר ?)
קראתי את הפוסט שלך בנושא, השריר המדובר נראה במקום אחר מהמקום של השריר שאני מתכוון אליו, גם אין לי שום הקרנה או כאב בגב.
אני שואל נטו בשביל ההבנה.

אני אפרסם את אימונים מעכשיו כולל התקדמות עם הפציעה בלוג אשמח אם תגיב מדי פעם ותתן הערות
תודה
אם היית דביל כמוני ונפצע ועושה שטויות, היית יודע על מה אני מדבר. המשוואה של כאב=פציעה היא שגויה בתחלתיתה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית