נק' מוניטין:
4
- 15
- 1
שלום לכולם,
דבר ראשון אני דיי חדש פה (זה אשכול שני שאני מעלה בפורום הענק הזה 😁) אם אני אשאל שאלות לא נכונות אני אשמח אם תתקנו אותי.
אז ככה:
התחלתי להתאמן במכון כושר מחודש יוני בערך. בגלל המבצע שהיה הפסקתי להתאמן וחזרתי להתאמן רק לפני כשבועיים וחצי\ שלושה שבועות.
אני רוצה קודם כל לעלות במסת שריר ולאחר מכן להתחיל תהליך של חיטוב (הבנתי שזה התהליך קודם צריך לעלות במסה ולאחר מכן חיטוב).
כמה זמן אני צריך לעשות תוכנית של עלייה במסה? מתי אני אדע להתחיל בתהליך של חיטוב?
בכל מקרה אני רוצה לבנות לי תפריט שבו אוכל לקבל את המאזן הקלורי החיובי.
אגב- למה גם ביום שאני מתאמן וגם ביום שאני לא מתאמן אני צריך מאזן קלורי חיובי? כל הזמן אני אצטרך מאזן קלורי חיובי או שאני אשנה את זה עם הזמן?
בשביל שאני אדע איך לבנות לי את התפריט בצורה טובה אני אצטרך את העזרה שלכם.
אני בן 22, שוקל 66.50 בגובה 167
לפי החישוב שעשיתי (נראה לי שזה נקרא RMR) יצא בסוף (כולל ההכפלה של ה- 1.2) 1905.
קודם כל האם זה נכון שזה המאזן הקלורי הניטרלי שלי?
למה בעצם מכפילים את התוצאה ב- 1.2?
מאחר והמאזן הקלורי הניטרלי שלי הוא 1905 אני צריך להכניס לגוף מאזן קלורי בערך של 2400 קלוריות (לפי מה שהבנתי צריך להוסיף למאזן הקלורי הניטרלי כ- 300 עד 500 קלוריות).
מה כמות החלבונים\ פחמימות\ שומנים שאני צריך להכניס לגוף?
זה משתנה בין חלבון פחמימה ושומן או שזה אמור להיות אותו דבר?
על כל גרם חלבון שאני מכניס לגוף זה כמו 4 קלוריות
על כל גרם פחמימות שאני מכניס לגוף זה כמו 4 קלוריות
על כל גרם שומן שאני מכניס לגוף זה כמו 9 קלוריות
איך אני יכול לחשב את המאזן הקלורי בין מה שאני צריך להכניס לגוף?
איך אני אדע למדוד את הכמות קלוריות?
אם אני בצבא ואני אוכל את האוכל בצבא, זה יכול לעזור לי בתפריט (כי בצבא איך יותר מדי בשר ומה שיש לא מביאים הרבה במנת אוכל).?
האם אבקת חלבון עוזרת בבנייה של השריר?
אתם ממליצים על אבקות חלבון או מזון מן החי?
מתנצל על החפירה הקטנה אבל אני באמת רוצה להתחיל לשנות את הרגלי האכילה שלי בשביל שאוכל להתפתח כמו שצריך (מעדיף לא לקחת אבקות חלבון).
ג'ינג'ס חאן
דבר ראשון אני דיי חדש פה (זה אשכול שני שאני מעלה בפורום הענק הזה 😁) אם אני אשאל שאלות לא נכונות אני אשמח אם תתקנו אותי.
אז ככה:
התחלתי להתאמן במכון כושר מחודש יוני בערך. בגלל המבצע שהיה הפסקתי להתאמן וחזרתי להתאמן רק לפני כשבועיים וחצי\ שלושה שבועות.
אני רוצה קודם כל לעלות במסת שריר ולאחר מכן להתחיל תהליך של חיטוב (הבנתי שזה התהליך קודם צריך לעלות במסה ולאחר מכן חיטוב).
כמה זמן אני צריך לעשות תוכנית של עלייה במסה? מתי אני אדע להתחיל בתהליך של חיטוב?
בכל מקרה אני רוצה לבנות לי תפריט שבו אוכל לקבל את המאזן הקלורי החיובי.
אגב- למה גם ביום שאני מתאמן וגם ביום שאני לא מתאמן אני צריך מאזן קלורי חיובי? כל הזמן אני אצטרך מאזן קלורי חיובי או שאני אשנה את זה עם הזמן?
בשביל שאני אדע איך לבנות לי את התפריט בצורה טובה אני אצטרך את העזרה שלכם.
אני בן 22, שוקל 66.50 בגובה 167
לפי החישוב שעשיתי (נראה לי שזה נקרא RMR) יצא בסוף (כולל ההכפלה של ה- 1.2) 1905.
קודם כל האם זה נכון שזה המאזן הקלורי הניטרלי שלי?
למה בעצם מכפילים את התוצאה ב- 1.2?
מאחר והמאזן הקלורי הניטרלי שלי הוא 1905 אני צריך להכניס לגוף מאזן קלורי בערך של 2400 קלוריות (לפי מה שהבנתי צריך להוסיף למאזן הקלורי הניטרלי כ- 300 עד 500 קלוריות).
מה כמות החלבונים\ פחמימות\ שומנים שאני צריך להכניס לגוף?
זה משתנה בין חלבון פחמימה ושומן או שזה אמור להיות אותו דבר?
על כל גרם חלבון שאני מכניס לגוף זה כמו 4 קלוריות
על כל גרם פחמימות שאני מכניס לגוף זה כמו 4 קלוריות
על כל גרם שומן שאני מכניס לגוף זה כמו 9 קלוריות
איך אני יכול לחשב את המאזן הקלורי בין מה שאני צריך להכניס לגוף?
איך אני אדע למדוד את הכמות קלוריות?
אם אני בצבא ואני אוכל את האוכל בצבא, זה יכול לעזור לי בתפריט (כי בצבא איך יותר מדי בשר ומה שיש לא מביאים הרבה במנת אוכל).?
האם אבקת חלבון עוזרת בבנייה של השריר?
אתם ממליצים על אבקות חלבון או מזון מן החי?
מתנצל על החפירה הקטנה אבל אני באמת רוצה להתחיל לשנות את הרגלי האכילה שלי בשביל שאוכל להתפתח כמו שצריך (מעדיף לא לקחת אבקות חלבון).
ג'ינג'ס חאן