נק' מוניטין:
4
- 15
- 1
שלום לכולם,
התחלתי להתאמן במכון כושר מחודש יוני והייתה לי הפסקה של מס' חודשים עד עכשיו.
חזרתי להתאמן לפני כשבועיים וחצי.
המטרה שלי כרגע היא לעלות במסת שריר (אני בן 22, שוקל 66.5 בגובה 167).
כמה אימונים בשבוע אני צריך לעשות? אני בתכלס מתאמן 4 פעמים בשבוע
כמה זמן צריך להיות אימון? אני כרגע מתאמן בין שעה לשעה וחצי (כולל אימון אירובי של 10 דקות)
אם אני משלב בכל אימון, אימון אירובי זה תקין? אני רץ על ההליכון בערך 10 דקות עד 15 דקות (יש צורך להוסיף בכמות הזמן גם או שזה תקין 10 דקות?)
אם אני עובד על הבטן בכל אימון זה תקין? אני עובד על יד לרגל נגדית, עלייה של 30 מעלות ותרגיל הפינגווין (3 סטים כל תרגיל).
לדוגמא אם אני ביום ראשון מתאמן על הידיים האחוריות + גב + כתפיים ואני רק מתאמן במכון.
אם אני באותו יום חוזר הביתה ועושה תרגילים בבית (כמו שכיבות שמיכה או מקבילים ליד אחורית) זה תקין או שמספיק רק אימון של כשעה ביום?
אשמח לתגובות שלכם בנושא הזה (אמנם הרבה שאלות אבל אני מקווה שתעזרו לי כאן 😁).
ג'ינג'ס חאן
התחלתי להתאמן במכון כושר מחודש יוני והייתה לי הפסקה של מס' חודשים עד עכשיו.
חזרתי להתאמן לפני כשבועיים וחצי.
המטרה שלי כרגע היא לעלות במסת שריר (אני בן 22, שוקל 66.5 בגובה 167).
כמה אימונים בשבוע אני צריך לעשות? אני בתכלס מתאמן 4 פעמים בשבוע
כמה זמן צריך להיות אימון? אני כרגע מתאמן בין שעה לשעה וחצי (כולל אימון אירובי של 10 דקות)
אם אני משלב בכל אימון, אימון אירובי זה תקין? אני רץ על ההליכון בערך 10 דקות עד 15 דקות (יש צורך להוסיף בכמות הזמן גם או שזה תקין 10 דקות?)
אם אני עובד על הבטן בכל אימון זה תקין? אני עובד על יד לרגל נגדית, עלייה של 30 מעלות ותרגיל הפינגווין (3 סטים כל תרגיל).
לדוגמא אם אני ביום ראשון מתאמן על הידיים האחוריות + גב + כתפיים ואני רק מתאמן במכון.
אם אני באותו יום חוזר הביתה ועושה תרגילים בבית (כמו שכיבות שמיכה או מקבילים ליד אחורית) זה תקין או שמספיק רק אימון של כשעה ביום?
אשמח לתגובות שלכם בנושא הזה (אמנם הרבה שאלות אבל אני מקווה שתעזרו לי כאן 😁).
ג'ינג'ס חאן