עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער שכחתי לתייגלא ברור לי ממש איך אתה בגרעון של 500 קלוריות עם 210 גרם פחמימה, איך החלבון ושומן שלך?
איך הגעת לזה שה-rmr שלך הוא 2400?56 שומן 140 חלבון 209 פחמימה = 1900 קלוריות ניטרלי יוצא לי 2400 מה שאומר גירעון של 500... אני עושה משהו לא נכון?
מצטער שכחתי לתייג
70-71 אני בן 15 1.77 מתאמן 4 אימוני משקולות בשבוע לפני כל אימון 5 דק ריצה על 8 קמש בסוף אימון 20 דקות הליכה על 7 קמש חוץ מביום של אימון רגליים בנוסף יש בית ספר ושיעורי ספורט ככה שזה יכול לצאת גם קצת יותראיך הגעת לזה שה-rmr שלך הוא 2400?
מה המשקל גוף שלך דרך אגב?
אני לא חושב שאתה מגיע ל-2400 קלוריות, אבל לא חשוב.70-71 אני בן 15 1.77 מתאמן 4 אימוני משקולות בשבוע לפני כל אימון 5 דק ריצה על 8 קמש בסוף אימון 20 דקות הליכה על 7 קמש חוץ מביום של אימון רגליים בנוסף יש בית ספר ושיעורי ספורט ככה שזה יכול לצאת גם קצת יותר
שהייתי בתפריט של 1650 קלוריות שלא חושבו בו הירקות והייתי אוכל ירקות כמו פסיכי הייתי מוריד בין 1.5-2 קילו בשבוע תלוי בכמות האירובי כמובן שאז הייתי עושה הרבה יותר מעכשיו בכל אופן כמה קלוריות אתה ממליץ להוריד מפחמימה ולהוסיף לשומן?אני לא חושב שאתה מגיע ל-2400 קלוריות, אבל לא חשוב.
מציע לך להוריד מהפחמימות ולהוסיף שומנים
בקשר להעמסה, עקרונית רצוי להעמיס תמיד במאזן קלורי שלילי, תעמיס פעם בשבועיים
שהייתי בתפריט של 1650 קלוריות שלא חושבו בו הירקות והייתי אוכל ירקות כמו פסיכי הייתי מוריד בין 1.5-2 קילו בשבוע תלוי בכמות האירובי כמובן שאז הייתי עושה הרבה יותר מעכשיו בכל אופן כמה קלוריות אתה ממליץ להוריד מפחמימה ולהוסיף לשומן?
סבבה תודהתרד ל 150 גרם פחמימה, זה מעולה לחיטוב רגיל.