הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הנקודה בה אני נתקע

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
לא יודע אם זה בהכרח מתאים לאימונים, אבל זה הרגיש לי נכון יותר.

חזרתי לאימונים ותזונה רציניים לפני חצי שנה (אחרי שנה וחצי שסתם הייתי פוקד את המכון כדי לשמור על מצב קיים) ואחרי 3 חודשים חזרתי לנקודת השיא שלי.
בדיוק כמו פעם קודמת לא משנה כמה אני משקיע מכון ומדקדק בתזונה, לא מצליח לעלות אינצ' שריר.
אני מתאים את התזונה לעלייה, כן עולה במשקל כמו תמיד (קילו בחודש +-)
העניין שהתחושה שאני עולה רק באחוז שומן בנקודה הזו. (כרגע על 14.5-15.5)
לפי המדידות שלי בהיקפים רק הבטן מתרחבת כבר חודש וחצי ואילו כל השאר נתקע.

מה דעתכם?
עצות?

אני חייב הפעם לשבור את זה

השאלה היא לא רק אם אתה עולה במשקל - אתה אוכל מספיק חלבון? ישן מספיק? מה התכנית? כנראה שהבעיה נמצאת באחד מהפרמטרים הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בתוכנית HST
חלבון - 2.2 משקל גוף
ישן 6.5 שעות בממוצע במהלך השבוע ו8 בסופי שבוע
משקלי עבודה ל5 חזרות :
בנץ פרס - 94
דד ליפט - 102.5
שולדפרס - 52.5
חתירה עם מוט (בנט אובר) - 76

הבנץ' סבבה, אבל השאר נמוך. נסה לישון יותר ולך על תכנית כוח או FBW שמבוססת על המורכבים. HST לא מתאימה ברמה הזאת, ויש עליה באופן כללי לא מעט ביקורות שהיא תכנית שבנויה גרוע.

• פותח/ת השרשור
HST היא בעקרון תוכנית FBW שמבוססת על מורכבים.
אז לא ברור לי אך ליישם את הערה באופן פרדוקטיבי 😃
אני אשמח אם תפנה אותי לרפרנסים לגבי הביקורת.
אחרי חצי שנה איתה, אני עצמי עדיין לא מגובש מה הדעה שלי עליה.

אני לא חושב שהמשקלים שלי מדהימים אבל לומר שהם נמוכים מבלי לדעת נתונים מסויימים נראה לי תמוה.
אז עוד כמה נתונים לגבי
מטר 64
משקל 70
אחוז שומן 15.5

תנצל את העלייה בכוח מאימון לאימון (SS), לאחר שתמצה אותה, אם חשוב לך יותר היפרטרופיה תפצל(ab)

אגב, כמה קלוריות אתה מכניס ביום ממוצע?

אני חושב שאתה עושה הכל בסדר ,
אפשר לעלות מסת שריר גם מתכנית לא הכי טובה בעולם .
מה שכן אני חושב שאתה מצפה ליותר מידי , קילו בחודש למתאמן מתחיל זה אולי הגיוני אבל למתאמן שעבר את השנה אימונים זה ממש לא הגיוני,
קילו שריר כל שלוש חודשיים זה מטרה מעולה.
אל תקשיב לכל מי שאומר לך עליתי 5 קילו בחודש וכאלה לרוב או שהם משקרים או שלוקחים חומרים או שיש להם גנטיקה שיש לאחוז מאוד קטן מהאוכלוסיה.
תמשיך לעשות מה שאתה עושה ויהיה בסדר.

לגבי תכנית אם אתה מתאמן מתחיל או בינוני הייתי מציע לך ללכת על stronglift 5x5 מלא נפח ואם תרצה תוסיף תרגיל עזר או 2 למרות שלא נראה לי שתרגיש בצורך.
אם אתה מתאמן מתקדם הייתי הולך על 5/3/1 boring but big תחפש בגוגל אתה תמצא המון מידע.
בקיצור תוריד ציפיות בהצלחה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית