הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון שאלה לליפטרים

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
השאלה נוגעת לחבר'ה שעובדים ומתקדמים בתוכניות כוח וכמובן משתתפים בתחרויות,אתם מצליחים להמשיך ולהתקדם במשקלי העבודה,עד כמה לתפריט יש חשיבות מבחינתכם ובעצם לכל הענין של מאזן קלורי-חיובי?כי נראה שאתם מצליחים פחות או יותר להישאר על אותו משקל גוף +- ועדים להתקדם...
אשמח לשמוע קצת על הנושא.

השאלה נוגעת לחבר'ה שעובדים ומתקדמים בתוכניות כוח וכמובן משתתפים בתחרויות,אתם מצליחים להמשיך ולהתקדם במשקלי העבודה,עד כמה לתפריט יש חשיבות מבחינתכם ובעצם לכל הענין של מאזן קלורי-חיובי?כי נראה שאתם מצליחים פחות או יותר להישאר על אותו משקל גוף +- ועדים להתקדם...
אשמח לשמוע קצת על הנושא.
לדעתי אוכל זה חלק חשוב מאוד להצלחה.
אני לא מקפיד על אוכל, ומכל הדוגמאות שאני רואה בעולם הליפטינג המקצועי, קל לי להגיע למסקנה שהייתי משיג תוצאות הרבה יותר מרשימות אם גם הייתי מקפיד בתזונה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אוכל זה חלק חשוב מאוד להצלחה.
אני לא מקפיד על אוכל, ומכל הדוגמאות שאני רואה בעולם הליפטינג המקצועי, קל לי להגיע למסקנה שהייתי משיג תוצאות הרבה יותר מרשימות אם גם הייתי מקפיד בתזונה.
תקן אותי אם טועה אבל ממה שאני רואה,לפחות עם החברה פה-הם/אתם ממשכיים להעלות משקלים אך משקל הגוף לא זז משמעותית.

תקן אותי אם טועה אבל ממה שאני רואה,לפחות עם החברה פה-הם/אתם ממשכיים להעלות משקלים אך משקל הגוף לא זז משמעותית.
רבים מנסים לשמור על משקל הגוף שלהם, שיהיה פחות או יותר בקטגוריה שאליה הם שואפים.
יש כאלה שעושים את זה בצורה יותר מבוקרת, המקצוענים שבינינו.

• פותח/ת השרשור
רבים מנסים לשמור על משקל הגוף שלהם, שיהיה פחות או יותר בקטגוריה שאליה הם שואפים.
יש כאלה שעושים את זה בצורה יותר מבוקרת, המקצוענים שבינינו.
אז איך מצליחים להעלות משקלים מבלי להעלות את הקלוריות ועוד אחרי שנים של אימונים ..?

אז איך מצליחים להעלות משקלים מבלי להעלות את הקלוריות ועוד אחרי שנים של אימונים ..?
אחרי שנים של אימונים?
אתה באמת לא חושב על התשובה בעצמך?
חוץ מזה, מנסים לשמור על תפריט מסודר, ואם צריך להוסיף, אז מוסיפים.
עושים הכל בהדרגה ובשכל, ולא מוסיפים פתאום עוד ליטר חלב כמו שעושה ילד בSS.

קפוא או טרי?
איזה כיף לך תאמין לי...
אשמח למתכונים איכותיים 😃
לא משנה איזה, העיקר שיצא קילו אחרי.
כשצריך לאכול כל יום קילו בשר, אין כוח להשקיע,
קערה- שמן זית, כפית פפריקה, כפית פלפל שחור, מלח,
את הבשר תובלים בזה ו20 דקות לתנור 200 מעלות.

לא משנה איזה, העיקר שיצא קילו אחרי.
כשצריך לאכול כל יום קילו בשר, אין כוח להשקיע,
קערה- שמן זית, כפית פפריקה, כפית פלפל שחור, מלח,
את הבשר תובלים בזה ו20 דקות לתנור 200 מעלות.

חזק, ויוצא טעים העסק?

אחרי שנתיים זה כבר לא כל כך טעים,
אבל עם מספיק מיונז דל סוכר, עם הרבה קטשופ 0% שומן
מצליחים להכניס את זה בכיף.

חחח אתה לא מחפש לעלות חזק במשקל 😃 ?
רשמת איפשהו שאתה לא עולה... למה הכל 0% ? ודל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית