הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיאן עולם - צמחוני.

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
זה לא עחי אבל תשמע לי תפסיק עם הSS ותעשה 15 חזרות השריר שלך יתעצב משקלים כאלה גבוהים יגרמו לך להפסיק לגבוה אל תשכח חצי שעה אירובי לפני כל אימון ולבודד יום בייספס+בטן.
ואל תקח עפקות חבל על הכליות שלך

סבבה עחי אל תתאמן שנה כנראה שלא תרד לך מסת שריר לפי התחאוריה שלך.

איך זה קשור לזמן עיכול ממושך של הבשר?
ניסיתי למצוא את מקור המחקר לטענה הבאה: egetarians tend to have faster transit times than non-vegetarians, according to a study published in the “British Journal of Nutrition” in 1981. In this study, the distribution of transit times for non-vegetarians was between 31 hours and and 96 hours. The transit times for vegetarians ranged from 27 hours to 54 hours. The average transit time for the vegetarian group was nearly 24 hours faster than for non-vegetarians.
לא מצאתי..
זה שאתה דל על פחמימה לא אומר שאתה אוכל בשר. אתה יכול גם לאכול אגוזים,טחינה,דגים וביצים.
לפי המחקרים האחרונים שטום פירסם הוא הראה שיש היתרון לאלו על דייטה קטוגנית בתחום האירובי. אין מחקר אחד שמראה על היתרון של דייטה קטוגנית בתחום הכח. אלא אם כן אתה אומר "לפי הרגשה" וזה מחזיר אותנו לנקודה 0 כי לכל אחד יש הרגשות שונות..

אתה מודע לכך שהחומצה שבקיבה שלך מיועדת לעיכול של בשר, הרבה יותר מאשר סליולוז וחומר ממקור צמחי?
אתה מודע לכך שהמחיר מתעכלים - רובם ככולם - במעיים, כאשר את מירב העבודה עושים החיידקים שבועי הגס?

כלומר, צמחים נותרים במערכת העיכול זמן הרבה יותר ארוך.
שלא נדבר על כך שאחוז נכבד מהמאה הצמחית לא מתסכל כמעט בכלל...

איך זה קשור לזמן עיכול ממושך של הבשר?
ניסיתי למצוא את מקור המחקר לטענה הבאה: egetarians tend to have faster transit times than non-vegetarians, according to a study published in the “British Journal of Nutrition” in 1981. In this study, the distribution of transit times for non-vegetarians was between 31 hours and and 96 hours. The transit times for vegetarians ranged from 27 hours to 54 hours. The average transit time for the vegetarian group was nearly 24 hours faster than for non-vegetarians.
לא מצאתי..
זה שאתה דל על פחמימה לא אומר שאתה אוכל בשר. אתה יכול גם לאכול אגוזים,טחינה,דגים וביצים.
לפי המחקרים האחרונים שטום פירסם הוא הראה שיש היתרון לאלו על דייטה קטוגנית בתחום האירובי. אין מחקר אחד שמראה על היתרון של דייטה קטוגנית בתחום הכח. אלא אם כן אתה אומר "לפי הרגשה" וזה מחזיר אותנו לנקודה 0 כי לכל אחד יש הרגשות שונות..
עשית פעם מחקר? אני עשיתי המון. אפילו עשיתי פעם מחקר מוזמן. הודיעו לי מראש מה יהיו תוצאות המחקר.
במחקר אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה ולהסיק מסקנות איך שבא לך.
לא מדובר באמת אבסולוטית חד ערכית לפיה ישק דבר.
מחקר שקול לתחרות מלכת יופי. אם מישהי נבחרה למלכת יופי זה אומר שהיא הבחורה הכי יפה בארץ?
זה אומר שקבוצה מצוצמצת של אנשים (שופטים) חשבו שהיא היפה מבין קבוצה מצומצמת של מתחרות. וגם את זה צריך לסייג בגלל פוליטיקה ושיקולים זרים.
כנ"ל מחקר, מדובר במסקנות שהסיקו קבוצה מצומצמת של אנשים מתוך קבוצה מצומצמת של נחקרים ולא ניתן להסיק יותר מדי לגבי הכלל. וגם את המחקר הזה צריך לסייג בגלל פוליטיקה, כסף ושיקולים זרים.
גם מחקר אותנטי יכול להיות לא רלוונטי.
נניח מחקר שבוצע בארה"ב על לבנים, אפריקאים אמריקאים, אסייאתים ונטיב אמריקנס, עם אורח חיים ותזונה של אמריקאים.
איך זה בדיוק רלוונטי לגנום שלי ולהרגלי התזונה המקומיים?
שלא לדבר עם מחקר שבוצע במדינה עם אוכלוסיה הומוגנית.
דוגמה: קריאטין הוא התוסף היחיד שהוכח מחקרית - לא משפיע עלי בשיט!!
למעשה משקלי העבודה עלו ב 10% מאז שהפסקי לתסף ועברתי לדל פחמימה.
נכון שזה מקרה פרטי ולא מייצג, אבל זו בדיוק הטענה שלי. מחקר הוא לא אמת אבסולוטית שנפלה מאלוהים.

ולעצם העיניין.מחקר או לא, דל פחמימה נתן לי בוסט של 10% במשקלי העבודה. (רלוונטי לבנצ' וסקוואט, בכל השאר אני יכול לזייף).

עשית פעם מחקר? אני עשיתי המון. אפילו עשיתי פעם מחקר מוזמן. הודיעו לי מראש מה יהיו תוצאות המחקר.
במחקר אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה ולהסיק מסקנות איך שבא לך.
לא מדובר באמת אבסולוטית חד ערכית לפיה ישק דבר.
מחקר שקול לתחרות מלכת יופי. אם מישהי נבחרה למלכת יופי זה אומר שהיא הבחורה הכי יפה בארץ?
זה אומר שקבוצה מצוצמצת של אנשים (שופטים) חשבו שהיא היפה מבין קבוצה מצומצמת של מתחרות. וגם את זה צריך לסייג בגלל פוליטיקה ושיקולים זרים.
כנ"ל מחקר, מדובר במסקנות שהסיקו קבוצה מצומצמת של אנשים מתוך קבוצה מצומצמת של נחקרים ולא ניתן להסיק יותר מדי לגבי הכלל. וגם את המחקר הזה צריך לסייג בגלל פוליטיקה, כסף ושיקולים זרים.
גם מחקר אותנטי יכול להיות לא רלוונטי.
נניח מחקר שבוצע בארה"ב על לבנים, אפריקאים אמריקאים, אסייאתים ונטיב אמריקנס, עם אורח חיים ותזונה של אמריקאים.
איך זה בדיוק רלוונטי לגנום שלי ולהרגלי התזונה המקומיים?
שלא לדבר עם מחקר שבוצע במדינה עם אוכלוסיה הומוגנית.
דוגמה: קריאטין הוא התוסף היחיד שהוכח מחקרית - לא משפיע עלי בשיט!!
למעשה משקלי העבודה עלו ב 10% מאז שהפסקי לתסף ועברתי לדל פחמימה.
נכון שזה מקרה פרטי ולא מייצג, אבל זו בדיוק הטענה שלי. מחקר הוא לא אמת אבסולוטית שנפלה מאלוהים.

ולעצם העיניין.מחקר או לא, דל פחמימה נתן לי בוסט של 10% במשקלי העבודה. (רלוונטי לבנצ' וסקוואט, בכל השאר אני יכול לזייף).
איפה שיש כסף, יש פוליטיקה ושקר אין מה לעשות עם זה..
ניסית שיטות העמסה 20 30 גרם ביום של קריאטין? מה לגבי שילוב עם דקסטרוז בזמן אימון?
וכמה זה דל פחמימה- מתחת ל100 גרם? ואתה ממשיך להפציץ במשקלים עם דל פחמימה?
אני לא מאמין באלוהים דרך אגב וגם לא באמת אבסולוטית, העולם לא שחור לבן ותמיד יש מקרים מיוחדים. אולי אתה פריק גנטי,לפי המשקלים שאתה עושה זה לא רחוק מהאמת..

איפה שיש כסף, יש פוליטיקה ושקר אין מה לעשות עם זה..
ניסית שיטות העמסה 20 30 גרם ביום של קריאטין? מה לגבי שילוב עם דקסטרוז בזמן אימון?
וכמה זה דל פחמימה- מתחת ל100 גרם? ואתה ממשיך להפציץ במשקלים עם דל פחמימה?
אני לא מאמין באלוהים דרך אגב וגם לא באמת אבסולוטית, העולם לא שחור לבן ותמיד יש מקרים מיוחדים. אולי אתה פריק גנטי,לפי המשקלים שאתה עושה זה לא רחוק מהאמת..

1. לא ניסיתי העמסות.
2. אכן פחות ממאה, בשיא פחות מ 20. (למעשה 0 אבל יש קצת פחמימות בירקות ובמקורות שומן/חלבון).
3. אתה לא יודע איזה משקלים אני מרים.

1. לא ניסיתי העמסות.
2. אכן פחות ממאה, בשיא פחות מ 20. (למעשה 0 אבל יש קצת פחמימות בירקות ובמקורות שומן/חלבון).
3. אתה לא יודע איזה משקלים אני מרים.
DOH, בילבלתי אותך עם זיו אחר בפורום טעות שלי..

בנאדם שאוכל דגים אינו צמחוני לפי הגדרה. זו סתם סיסמא למשוך צומי. וגם אם היה צמחוני באמת, זה לא היה אומר כלום.

בנאדם שאוכל דגים אינו צמחוני לפי הגדרה. זו סתם סיסמא למשוך צומי. וגם אם היה צמחוני באמת, זה לא היה אומר כלום.
אפילו קורט קוביין אמר "It's OK to eat fish cause they don't have any feeling"
ואם קורט אללה ירחמו אמר, זה חייב להיות נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית