הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ High Pulls

Majin Buu

משתמש משקיע
2,798
1,872
נק' מוניטין:
4,840
2,798
1,872
שלום, אני בסס כרגע וזהו התוכנית:
A:
squat 5*3
bench 5*3
deadlift 5*1
chin-ups 5*3

B:
squat 5*3
press 5*3
pendlay 5*3
parallel bars 5*3

אוקיי אז יש לי בעיה בפנדליי, אני לא מרגיש אותו עובד, לא בגב לפחות. ראיתי תרגילים לגב והתרגיל sanch high pull משך את תשומת ליבי.
השאלה היא האם אני יכול להחליף את פנדליי ראו בסנאץ היי פול?
לפי כמה תגובות שראיתי הבנתי שהיי פול עדיף מבאנט אובר.
תודה לעונים ושבוע טוב 😃

ב-SS זה לא אפשרי, התחליף (בעצם התרגיל המקורי) לחתירה הוא פאוור קלין.
הסיבה היא בעיקר שקשה למדוד כמה המוט עלה במשיכה גבוהה, לכן אתה עלול לזייף ולעשות חצי חזרות.

אגב, אם בכל זאת תעשה אותו - לי ממש לא נוח באחיזה של סנאץ', הרבה יותר טבעי לי לעשות באחיזה של קלין.

• פותח/ת השרשור
ב-SS זה לא אפשרי, התחליף (בעצם התרגיל המקורי) לחתירה הוא פאוור קלין.
הסיבה היא בעיקר שקשה למדוד כמה המוט עלה במשיכה גבוהה, לכן אתה עלול לזייף ולעשות חצי חזרות.

אגב, אם בכל זאת תעשה אותו - לי ממש לא נוח באחיזה של סנאץ', הרבה יותר טבעי לי לעשות באחיזה של קלין.
חיפשתי קצת בפורום לפני ששאלתי ומספיק שהוא יעלה עד הפטמות לא?

משיכות גבוהות זה תרגיל כתפיים, אלא אם זה לא התרגיל שאני חושב עליו
לכתפיים, לטרפזים, מסובבי כתף החוצה, בקיצור כל חגורת הכתפיים והאיזור העליון של הגב, ועובד גם על הבייספס, זוקפי הגב, ההמסטרינגס, הארבע ראשי, ופחות או יותר 75 אחוז מהשרירים בגוף.
חיפשתי קצת בפורום לפני ששאלתי ומספיק שהוא יעלה עד הפטמות לא?
נכון. אבל קל לרמות ולזייף בו, במשקלים כבדים. אם זאת סיבה לא לעשות אותו? לא. כמו שהבנת, אני עושה אותו, ואפילו בתור תרגיל ראשי. אבל הוא לא חלק מה-SS שריפטו בנה.

• פותח/ת השרשור
לכתפיים, לטרפזים, מסובבי כתף החוצה, בקיצור כל חגורת הכתפיים והאיזור העליון של הגב, ועובד גם על הבייספס, זוקפי הגב, ההמסטרינגס, הארבע ראשי, ופחות או יותר 75 אחוז מהשרירים בגוף.

נכון. אבל קל לרמות ולזייף בו, במשקלים כבדים. אם זאת סיבה לא לעשות אותו? לא. כמו שהבנת, אני עושה אותו, ואפילו בתור תרגיל ראשי. אבל הוא לא חלק מה-SS שריפטו בנה.
אני עושה סס בשביל להתחזק ולא בשביל לעשות "כמו שריפטו אמר",
עושים את התרגיל רסט-פאוז נכון? לעשות 5 סטים של 3?
מה אתה אומר על סנאץ דדליפט?
-סליחה על החפירה:79nb:

אני עושה סס בשביל להתחזק ולא בשביל לעשות "כמו שריפטו אמר",
עושים את התרגיל רסט-פאוז נכון? לעשות 5 סטים של 3?
מה אתה אומר על סנאץ דדליפט?
-סליחה על החפירה:79nb:
מה זה רסט פאוז?
אני עושה סטים של חמישיות, בליניארית, אבל כן, ההמלצה לגבי תרגילים טכניים היא שלשות.
סנאץ' דדליפט בחיים לא עשיתי, לא נראה לי שאני ירים חצי מהמשקל של דדליפט רגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית