הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תרגיל לבטן

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
http://www.exrx.net/WeightExercises/RectusAbdominis/DBPushCrunch.html

אני עושה פה עם דאמבלים די קלים.. ככה 12 כל יד, שיפוע שלילי.. ובעיקרון כמו בסרטון.. העניין שלפעמים אני מרגיש קצת מציק בכתף, וזה יום אחרי האימון כתף שלי.. אני רק רוצה לשאול אם זה לא מביא אותי למצב בעייתי בעומסים/לחץ על הכתף.

לא אוהב בכלל את התרגילי בטן עם השיפוע השלילי.
רוב העבודה עוברת לרגליים במקום לבטן, כי ברגע שאנשים לא תופסים ומאמצים את הרגליים הם ישר מחליקים אחורה.

אתה יכול לקחת דאמבל אחד של 24 ק"ג ולהניח על החזה כדי למנוע עומס מהכתף.

כנראה שאתה לא עושה את התרגיל נכון
אם תעשה אותו נכון תראה שבלי משקל הוא קשה

• פותח/ת השרשור
כנראה שאתה לא עושה את התרגיל נכון
אם תעשה אותו נכון תראה שבלי משקל הוא קשה

מי שמע אני לוקח דאמבלים של 40 קילו כל יד.., אולי הוא קשה.., אבל אם כל הכבוד אני לא הולך להפוך אימון בטן דינאמי לאימון בטן סטטי כדי שאני ארגיש כיווץ בבטן.

מי שמע אני לוקח דאמבלים של 40 קילו כל יד.., אולי הוא קשה.., אבל אם כל הכבוד אני לא הולך להפוך אימון בטן דינאמי לאימון בטן סטטי כדי שאני ארגיש כיווץ בבטן.

דינאמי, סטטי, עמאיאת, חקויאת ..תקרא לזה איך שאתה רוצה.
קח מזרון, פלטה על הבטן 3X12 סגור עניין, חאלאס.

• פותח/ת השרשור
דינאמי, סטטי, עמאיאת, חקויאת ..תקרא לזה איך שאתה רוצה.
קח מזרון, פלטה על הבטן 3X12 סגור עניין, חאלאס.

סבבה, זאת הייתה השאלה, אם להחזיק כמו בסרטון פוגע בכתף, אתם ממליצים לשים משקל על החזה או על הבטן, ככה יעשה, רק שאלה קטנה, מה עדיף לשים, משקולת, או פלטה על החזה, מה יהיה יותר נוח לטעמכם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית