עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן. כל מה שצריך לעשות זה לגלגל ג'וינט... אלא שזה לא מומלץ. לאפדרין מבנה מולקולרי דומה למת'אמפתמין (להוציא קבוצת הידרוקסיל) כך שהשילוב עלול להביא במקרים מסוימים לתופעות כחרדות, אופוריה וכדומה.האם אפשר בזמן סייקל של אפדרין לעשן מריחואנה?
בשורה התחתונה אפשר?אני בסוף יום 😃 את האימון והתזונה כבר עברנו חחחכן. כל מה שצריך לעשות זה לגלגל ג'וינט... אלא שזה לא מומלץ. לאפדרין מבנה מולקולרי דומה למת'אמפתמין (להוציא קבוצת הידרוקסיל) כך שהשילוב עלול להביא במקרים מסוימים לתופעות כחרדות, אופוריה וכדומה.
גם בפן הטיפולי השילוב לא מומלץ. האפקט החיובי של דיכוי התיאבון לא יעמוד מול מנצ'יז כמו גם אפקט המרץ, שלא יבוא לידי ביטוי בסטלה.
א' אני בחורהאם כבר אתה בעד לשלב לך על להסניף אפדרין הרבה יותר חזק
אני גם במסה יכולה לאכול אותך חחחחחחאולי שווה לנסות במסה...אין לי תאבון בשיט
אם זה כבר נעשה ואם כבר החלטת שזה לא הולך לקרות יותר, אז למה את שואלת?א' אני בחורה
ב' זה כבר נעשה ולא היה שווה לעשן כי אחרי זה אכלתי את כל המקרר.. פעם הבאה לא הולך לקרות. חבל על הסייקל!
זיו נשמה שלי אני מבינה שבגלל שאתה גבר אז כנראה אתה לא שם לב לפרטים הקטנים והמאוד חשובים! השאלה מאתמול חחחחאם זה כבר נעשה ואם כבר החלטת שזה לא הולך לקרות יותר, אז למה את שואלת?
נכון 🤦♂️זיו נשמה שלי אני מבינה שבגלל שאתה גבר אז כנראה אתה לא שם לב לפרטים הקטנים והמאוד חשובים! השאלה מאתמול חחחח
לא נורא מאמי גם זה קורה.. לא כולנו אותו דבר.. אתה יכול להשתין בעמידה בזמן שאני שמה לב לפרטים חשובים 😃נכון 🤦♂️
לא כדאי לך לאכול אותי- יצמח לך שפם מהטסטאני גם במסה יכולה לאכול אותך חחחחחח
אני כל הזמן רעבה ככה שאני בבעיה..
חחחחחחחח אני נמצאת ברעב מתמיד ושפם אני מורידה גם ככה אז לא נראה לי שלהוריד עוד 2-3 שיערות זאת בעיה בשבילי!לא כדאי לך לאכול אותי- יצמח לך שפם מהטסט
סתם לידע כללי, איזה חומרים עשית?חחחחחחחח אני נמצאת ברעב מתמיד ושפם אני מורידה גם ככה אז לא נראה לי שלהוריד עוד 2-3 שיערות זאת בעיה בשבילי!
מה לא נעשה בשביל גוף מושלם :/