הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפדרין וסמים קלים

האם אפשר בזמן סייקל של אפדרין לעשן מריחואנה?
כן. כל מה שצריך לעשות זה לגלגל ג'וינט... אלא שזה לא מומלץ. לאפדרין מבנה מולקולרי דומה למת'אמפתמין (להוציא קבוצת הידרוקסיל) כך שהשילוב עלול להביא במקרים מסוימים לתופעות כחרדות, אופוריה וכדומה.
גם בפן הטיפולי השילוב לא מומלץ. האפקט החיובי של דיכוי התיאבון לא יעמוד מול מנצ'יז כמו גם אפקט המרץ, שלא יבוא לידי ביטוי בסטלה.

• פותח/ת השרשור
כן. כל מה שצריך לעשות זה לגלגל ג'וינט... אלא שזה לא מומלץ. לאפדרין מבנה מולקולרי דומה למת'אמפתמין (להוציא קבוצת הידרוקסיל) כך שהשילוב עלול להביא במקרים מסוימים לתופעות כחרדות, אופוריה וכדומה.
גם בפן הטיפולי השילוב לא מומלץ. האפקט החיובי של דיכוי התיאבון לא יעמוד מול מנצ'יז כמו גם אפקט המרץ, שלא יבוא לידי ביטוי בסטלה.
בשורה התחתונה אפשר?אני בסוף יום 😃 את האימון והתזונה כבר עברנו חחח

בתכלס ההגיון השטחי אומר שבעקבות הזרימה והגירוי המוגברים לסימפונות (דרכי הנשימה) האפדרין בשילוב עם עישון שנספג באותה צורה יחזק את ההשפעה של שאיפה אחת תחת ההשפעה של אפדרין - אבל הכל תלוי באיך שני הרכיבים מגיבים אחד לשני.

מחקרים באינטרנט מעידים שלTHC יש השפעה כמעט אפסית על אותם קולטנים, כך שכנראה ההשפעה החזקה שלו על קולטנים אחרים משתלטת על על ההשפעה של אפדרין.

מה שבטוח - יהיה פה עומס מסוים על הגוף בגלל הניגודיות הנל.

נערך לאחרונה:
אפשר. אבל לא מומלץ סימולטנית מאחר ושניהם מעלים דופק. שמעתי כבר סיפור על מישהו שהגיע למצב לא נעים.
אני שילבתי אפדרין לפני אימון, ולאחר כמה שעות עישון קטן במצב בטוח.

• פותח/ת השרשור
אם כבר אתה בעד לשלב לך על להסניף אפדרין הרבה יותר חזק
א' אני בחורה
ב' זה כבר נעשה ולא היה שווה לעשן כי אחרי זה אכלתי את כל המקרר.. פעם הבאה לא הולך לקרות. חבל על הסייקל!

א' אני בחורה
ב' זה כבר נעשה ולא היה שווה לעשן כי אחרי זה אכלתי את כל המקרר.. פעם הבאה לא הולך לקרות. חבל על הסייקל!
אם זה כבר נעשה ואם כבר החלטת שזה לא הולך לקרות יותר, אז למה את שואלת?

• פותח/ת השרשור
אם זה כבר נעשה ואם כבר החלטת שזה לא הולך לקרות יותר, אז למה את שואלת?
זיו נשמה שלי אני מבינה שבגלל שאתה גבר אז כנראה אתה לא שם לב לפרטים הקטנים והמאוד חשובים! השאלה מאתמול חחחח

• פותח/ת השרשור
לא כדאי לך לאכול אותי- יצמח לך שפם מהטסט
חחחחחחחח אני נמצאת ברעב מתמיד ושפם אני מורידה גם ככה אז לא נראה לי שלהוריד עוד 2-3 שיערות זאת בעיה בשבילי!
מה לא נעשה בשביל גוף מושלם :/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית