הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"90% מלוחמי UFC לוקחים סטרואידים" וסמים בספורט באופן כללי

אפשר היה לראות במונדיאל האחרון את הירידה בביצועים של הכוכבים, לדעתי זה בעיקר בגלל החשש מבדיקות סמים.

לא כזה קשור לדעתי. הם מגיעים לטורניר כזה אחרי עונה מתישה של 50-60 משחקים. מעטים השחקנים שמצליחים להרים את עצמם ולהתעלות על העייפות והתשישות שלאחרי עונה כזו.

לא כתבתי תוקפים. כתבתי "תוקפים".
אם אתה רוצה להחליף את זה ב"מאשימים" - בבקשה.

שמע,פשוט כל התגובה שלך לא קשורה לאשכול בכלל . זה כאילו אתה בא ,ורוצה להפיל על אנשים פצצת מידע ממקורות פנימיים שתהפוך לאנשים את החיים ,שכמות ההזרקות הרבה יותר פחותה כי אנשים עובדים קשה מאוד ויש להם גנטיקה מטורפת (שזה מה שנאמר פה כבר בתגובות הראשונות.ודבר שני , אנשים פה מנסים להפריד את זה לסוגי ספורט שונים , יש ספורט שבהם זה לא נחוץ , יש ספורט כמו וייטליפטינג שזה כמעט חובה,גם אם יש לך גנטיקה של אפולו) . זה קצת מזלזל באינטלגנציה גם של מי שכותב פה , אולי לא לזה התכוונת . אבל זה לא כזה דבר מהפכני מה שכתבת פה , ובכל מקרה ,זה תלוש קצת מהדיון שהולך פה .

הגישה הרווחת בדיון הזה זו גישה של "כל מי שגדול, חזק ומהיר ממני - מוזרק".
ממליץ לכולם להכיר קצת ספורטאים, להתאמן איתם, לאמן אותם ולראות שאתם גרועים מהם פשוט כי אתם גרועים מהם. אני לא אומר שכולם נקיים, אבל יש ספורטאים בטופ האירופי וגם העולמי שנקיים. כן, לא כיף לשמוע שאפשר להיות יותר טובים מכם בלי חומרים, אבל זה המצב.

זה קצת נראה כמו פינצ'רים שטוענים שכל הפיטבולים מוזרקים, מבלי להבין את ההבדלים הגנטיים ביניהם.

אז שוב - אני ממש לא אומר שכולם נקיים או שאין אינטרס או שאין אפשרות להשתמש. אבל אתם חיים בסרט אם אתם חושבים שלא נעשות תוצאות בטופ העולמי ללא חומרים אסורים.

ובחייאת, תלמדו מה מותר ומה אסור. למה אנשים כאן ש"תוקפים" ספורטאים על קריאטין או קפאין? שניהם חוקיים.
רוב מי שאישית נתקלתי בו שהיה מעל לרמה ארצית היה על משפרי ביצועים כאלה ואחרים בכל מיני תחומים.
אין פה איזו קונספירציה חשוכה ואפלה שכל מי שטוב ממני על חומרים, פשוט למי שלא משתמש אין מקום בטופ כי היריב שלו כן ישתמש.

רוב מי שאישית נתקלתי בו שהיה מעל לרמה ארצית היה על משפרי ביצועים כאלה ואחרים בכל מיני תחומים.
בשביל שאתה תכיר מספיק ספורטאים ברמה בינלאומית, ועוד בישראל, ועוד שתכיר כל כך מקרוב כדי שהם יספרו לך אם ומה הם לוקחים - אתה צריך להיות מאמן/רופא/איש צוות וכו' במקום מאוד רציני (יחסית לארץ). זה מה שאתה? כי אם לא, אני לא ממהר לקנות את מה שאתה בא למכור. אני דווקא כן מהתחום הזה. לא מאמן את מסי או את רונאלדו, אבל כן, מכיר, אימנתי ומאמן לא מעט. מה שאתה אומר לא תואם את הניסיון שלי. כמובן שאתה יכול להגיד שאני סתם לא רוצה להודות שאני מאמן לא-טבעיים, אבל זה באמת לא המצב.

אין פה איזו קונספירציה חשוכה ואפלה שכל מי שטוב ממני על חומרים, פשוט למי שלא משתמש אין מקום בטופ כי היריב שלו כן ישתמש.
זה מאוד תלוי בענף. בווייטליפטינג, כן, סטרואידים זה ביג פאקינג דיל. בכל ענף יש חומרים שישפרו לך את הביצועים, בהחלט, אבל לא בכל הענפים זה כל כך משמעותי כמו למשל בווייטליפטינג או ריצת 100 מטר לצורך הדוגמה. ככה שבהחלט יכול להיות, ויש, ספורטאים טבעיים בטופ העולמי. וזו הנקודה שלי. אני לא אומר שאין חומרים לא חוקיים בספורט. יש, והרבה. אבל ההכללה הזו של "כל מי שעושה תוצאות מדהימות ברמה העולמית, מוזרק" זו הכללה לא נכונה בכלל.

בשביל שאתה תכיר מספיק ספורטאים ברמה בינלאומית, ועוד בישראל, ועוד שתכיר כל כך מקרוב כדי שהם יספרו לך אם ומה הם לוקחים - אתה צריך להיות מאמן/רופא/איש צוות וכו' במקום מאוד רציני (יחסית לארץ). זה מה שאתה? כי אם לא, אני לא ממהר לקנות את מה שאתה בא למכור. אני דווקא כן מהתחום הזה. לא מאמן את מסי או את רונאלדו, אבל כן, מכיר, אימנתי ומאמן לא מעט. מה שאתה אומר לא תואם את הניסיון שלי. כמובן שאתה יכול להגיד שאני סתם לא רוצה להודות שאני מאמן לא-טבעיים, אבל זה באמת לא המצב.

זה מאוד תלוי בענף. בווייטליפטינג, כן, סטרואידים זה ביג פאקינג דיל. בכל ענף יש חומרים שישפרו לך את הביצועים, בהחלט, אבל לא בכל הענפים זה כל כך משמעותי כמו למשל בווייטליפטינג או ריצת 100 מטר לצורך הדוגמה. ככה שבהחלט יכול להיות, ויש, ספורטאים טבעיים בטופ העולמי. וזו הנקודה שלי. אני לא אומר שאין חומרים לא חוקיים בספורט. יש, והרבה. אבל ההכללה הזו של "כל מי שעושה תוצאות מדהימות ברמה העולמית, מוזרק" זו הכללה לא נכונה בכלל.

אני לא מאמין שיש אנשים טבעיים בטופ העולמי,יש אנשים שעוד לא נתפסו.

אני לא מאמין שיש אנשים טבעיים בטופ העולמי,יש אנשים שעוד לא נתפסו.
אז כמו שאמרתי, אתה צריך קצת לבלות עם הפיטבולים כדי לדעת במה מדובר, במקום להשאר בלהקת הפינצ'רים שמאשימה כל פיטבול שהוא מוזרק.

אז כמו שאמרתי, אתה צריך קצת לבלות עם הפיטבולים כדי לדעת במה מדובר, במקום להשאר בלהקת הפינצ'רים שמאשימה כל פיטבול שהוא מוזרק.

לא הבנתי מאיזו זוית אתה אומר את זה?אתה המאמן שלהם?הרופא שלהם?אתה יודע מי כן ומי לא?

לא הבנתי מאיזו זוית אתה אומר את זה?אתה המאמן שלהם?הרופא שלהם?אתה יודע מי כן ומי לא?
מי זה "הם"? יש הרבה ספורטאים בעולם.
אימנתי ואני מאמן גם כיום ספורטאים שחלקם הקטן גם ברמה בינלאומית, ואין לי צל של ספק שלא נתקלתי בהכי מוכשרים בעולם. סך הכל הביצה הישראלית.

מי זה "הם"? יש הרבה ספורטאים בעולם.
אימנתי ואני מאמן גם כיום ספורטאים שחלקם הקטן גם ברמה בינלאומית, ואין לי צל של ספק שלא נתקלתי בהכי מוכשרים בעולם. סך הכל הביצה הישראלית.
"ספורטאים טבעיים בטופ העולמי"
מאיפה אתה יודע שהם טבעיים?

ביסט אתה לא יודע מי כן ומי לא משפר את עצמו בסמים. כמו גם אחרים פה בפתיל ש 'החבר הכי טוב שלהם כן/לא משתמש'.
* לפני שתקפוץ, יתכןן ויש מישהו שאתה מאמן ואמר לך שלא או כן, הוכחה זה לא.

"ספורטאים טבעיים בטופ העולמי"
מאיפה אתה יודע שהם טבעיים?
אתה מדבר על מי שאני מאמן? לגביהם אני יודע.
אם אתה מדבר על ספורטאים מסין, אז לא, אני לא יודע. אבל אין לי ספק שלא נתקלתי בהכי מוכשרים בעולם, ולכן תוצאות טובות יותר ממה שקיים תחתיי הן בהחלט אפשריות ללא חומרים אסורים.

אתה מדבר על מי שאני מאמן? לגביהם אני יודע.
אם אתה מדבר על ספורטאים מסין, אז לא, אני לא יודע. אבל אין לי ספק שלא נתקלתי בהכי מוכשרים בעולם, ולכן תוצאות טובות יותר ממה שקיים תחתיי הן בהחלט אפשריות ללא חומרים אסורים.
הלוגיקה שלך לא משהו.
אתה מאמן ספורטאי->הוא לא בטופ העולמי->הוא טבעי->יש אנשים טבעיים בטופ העולמי.
בוא תסביר לי איך מה שאתה רושם הגיוני?

ביסט אתה לא יודע מי כן ומי לא משפר את עצמו בסמים. כמו גם אחרים פה בפתיל ש 'החבר הכי טוב שלהם כן/לא משתמש'.
* לפני שתקפוץ, יתכןן ויש מישהו שאתה מאמן ואמר לך שלא או כן, הוכחה זה לא.
אני לא יודע איך זה עובד ברוסיה או בסין. אבל לגביי ישראל, אתה כל כך לא יודע על מה מדובר.
אתה חושב שזה משהו שהם עושים על דעת עצמם? אתה חושב שהנושאים האלה לא עולים? שאין התלבטויות, שאלות, פחדים, חששות, ציפיות וכו'? אתה חושב שהם לא משתפים את המאמנים שלהם בזה? צר לי. אתה לא יודע על מה מדובר. תחתיי אף אחד לא משתמש בכלום, ואני גם יכול להרגיע אותך: אני רחוק מלהיות פרמקולוג שיודע לעקוף את בדיקות הסמים ומאפשר לספורטאים שלו להגיע עם גרם טסט בדם לתחרות.

הלוגיקה שלך לא משהו.
אתה מאמן ספורטאי->הוא לא בטופ העולמי->הוא טבעי->יש אנשים טבעיים בטופ העולמי.
בוא תסביר לי איך מה שאתה רושם הגיוני?
אבל אני כן אימנתי/מאמן מעט ספורטאים טבעיים ששייכים לטופ העולמי. בטופ העולמי אני מדבר למשל על טופ 8-16 בעולם.

אני לא יודע איך זה עובד ברוסיה או בסין. אבל לגביי ישראל, אתה כל כך לא יודע על מה מדובר.
אתה חושב שזה משהו שהם עושים על דעת עצמם? אתה חושב שהנושאים האלה לא עולים? שאין התלבטויות, שאלות, פחדים, חששות, ציפיות וכו'? אתה חושב שהם לא משתפים את המאמנים שלהם בזה? צר לי. אתה לא יודע על מה מדובר. תחתיי אף אחד לא משתמש בכלום, ואני גם יכול להרגיע אותך: אני רחוק מלהיות פרמקולוג שיודע לעקוף את בדיקות הסמים ומאפשר לספורטאים שלו להגיע עם גרם טסט בדם לתחרות.

אבל אני כן אימנתי/מאמן מעט ספורטאים טבעיים ששייכים לטופ העולמי. בטופ העולמי אני מדבר למשל על טופ 8-16 בעולם.

שמע ,זה באותה רמה כמו שאני אגיד לך שאימנתי את אוסיין בולט והוא אמר לי שהוא טבעי.
גם 16 בעולם זה לא 1,אלה שבמקומות הראשונים(1,2,3) זה בעצם ה"טופ" ולא "ברמה העולמית" שלזה אתה מתכוון ואני לא.
אלה שבטופ נלחמים כל הזמן בינהם,ותאמין לי שאין לך מושג כמה או מה הם לוקחים.

שמע ,זה באותה רמה כמו שאני אגיד לך שאימנתי את אוסיין בולט והוא אמר לי שהוא טבעי.
אני לא אמרתי שאימנתי אלוף עולם. אל תוציא לי מילים מהפה. אבל יש בישראל ספורטאים בטופ 8-16 בעולם, בהחלט, ואני מאמן כאלה. לא רוצה להאמין? בבקשה, זכותך.

גם 16 בעולם זה לא 1,אלה שבמקומות הראשונים(1,2,3) זה בעצם ה"טופ" ולא "ברמה העולמית" שלזה אתה מתכוון ואני לא.
16 בעולם זה בהחלט טופ כשמדובר בענפים אולימפיים, כמו למשל שחייה. 10 זה בהחלט טופ, חד משמעי. גם 9. הנקודה היא, שאני אומר לך באופן חד משמעי שיש בטופ 10 ספורטאים טבעיים. כמה? לא יודע. וזה לא רלוונטי. לא רוצה להאמין? זכותך.
אבל אם אתה כבר בוחר להאמין, אז אם אתה רוצה לטעון שכל ה-9 האחרים לא טבעיים אתה צריך גם לטעון שה-1 שאני מאמן הוא אולי הכי מוכשר בעולם באותו מקצה. וזה משהו שאני לא קונה. אין לי ספק שבסין, רוסיה, ארה"ב וכו' יש יותר מוכשרים. אם אתה מקבל את הטיעון הזה, אז אתה צריך לקבל את העובדה שנעשו ועוד יעשו תוצאות טובות יותר מטופ 10, באופן טבעי.
אתה יכול לבחור שלא להאמין לי, כי אני מייצג את ה"תמיכה" שמאחוריהם וכל הבולשיט הזה ולטעון שאני בכלל רופא סמוי, אבל וואלה, זה לא המצב.

אלה שבטופ נלחמים כל הזמן בינהם,ותאמין לי שאין לך מושג כמה או מה הם לוקחים.
נכון. אבל גם לך אין מושג כמה או מה הם לוקחים.

.

זה בסדר, לא ניסיתי לשכנע אותך.
אני כן מסוגל להאמין שבענפי ספורט אולימפיים (בהם היקף הבדיקות כנראה גדול ביחס ללא אולימפיים) יתכנו כאלו שלא משתמשים לפעמים/בכלל.

נכון. אבל גם לך אין מושג כמה או מה הם לוקחים.

נכון,אבל יש אנשים שזכו במקומות הראשונים והודו בשימוש בחומרים,ולא מעט מקרים.
אפילו יותר מזה,יש אנשים שזכו במקומות הראשונים,מעולם לא נתפסו ואז הודו שהשתמשו.

נכון,אבל יש אנשים שזכו במקומות הראשונים והודו בשימוש בחומרים,ולא מעט מקרים.
אפילו יותר מזה,יש אנשים שזכו במקומות הראשונים,מעולם לא נתפסו ואז הודו שהשתמשו.
וזה אומר שכולם השתמשו? והלוגיקה שלי בעייתית?
הנקודה היא לא אם אפשר או אי אפשר להשתמש בלי להתפס. אפשר. אין על זה שום ויכוח. הנקודה היא האם כל הטופ העולמי משתמש כמו שאתם חושבים. והתשובה היא חד משמעית - לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית