- פותח/ת השרשור
אפדרין וקלן.. ומה תמונה?! לא יודעת אם הגענו לשלב הזה במערכת יחסים בינינו..סתם לידע כללי,
סתם לידע כללי, איזה חומרים עשית?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפדרין וקלן.. ומה תמונה?! לא יודעת אם הגענו לשלב הזה במערכת יחסים בינינו..סתם לידע כללי,
סתם לידע כללי, איזה חומרים עשית?
חשבתי ניסית דברים יותר רציניים- אז מאיפה השפם חחחחחאפדרין וקלן.. ומה תמונה?! לא יודעת אם הגענו לשלב הזה במערכת יחסים בינינו..
אפדרין וקלן.. ומה תמונה?! לא יודעת אם הגענו לשלב הזה במערכת יחסים בינינו..
מסנג'ר תופס?!טוב, אז תשלחי אי סי קיו
אתה רציני?! בסך הכל פיטנס ! מה הפכת אותי למר עולם?!חשבתי ניסית דברים יותר רציניים- אז מאיפה השפם חחחחח
מסנג'ר תופס?!
התקדמתי לוואטסאפ 🤩
אנאבר ופרימו זורם גם בפיטנס נשיםמסנג'ר תופס?!
אתה רציני?! בסך הכל פיטנס ! מה הפכת אותי למר עולם?!
אתה מוכן לחכות בסבלנות?בוא נראה לאן נגיע אחרי החיטוב ואז נדע מה אנחנו רוצים לשפץ.אנאבר ופרימו זורם גם בפיטנס נשים
אתה מוכן לחכות בסבלנות?בוא נראה לאן נגיע אחרי החיטוב ואז נדע מה אנחנו רוצים לשפץ.
לא קופצים מעל הפופיקק
איזה גבר אתה![/QUOTE
לא ידעתי באיזה שלב את ואת ההיסטוריה, הכל מתחיל ונגמר בסבלנות
ספר לי על זה! אין יותר ארוחות צ'יט עד להודעה חדשה!בזה הרגע הברחת חצי מהמעריצים, חיטוב זה לא קל צריך לשמור על הפה
שום גלידה לא תהיה פה! עוד חודשיים דברו איתי על המבורגר ,צ'יפס ,הום פרייז וטבעות בצל סגור?אל תגזימי מותר פעם בשבוע, CM PUNK יקח אותך לגלידה בשישי חחחח
לא תחזחקח מעמד חודשיים, תעשי פעם בשבוע העמסה יהיה לך יותר קל ותשיגי יותר תוצאהשום גלידה לא תהיה פה! עוד חודשיים דברו איתי על המבורגר ,צ'יפס ,הום פרייז וטבעות בצל סגור?
מאמי שלי הצלחתי חצי שנה בלי צ'יט אז חודשיים זה צ'יפס בשבילילא תחזחקח מעמד חודשיים, תעשי פעם בשבוע העמסה יהיה לך יותר קל ותשיגי יותר תוצאה
מותר הכל בצ'יטששששש אסור ציפס
תמידדדדדדמרימה להנחתה...😆