הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפדרין וסמים קלים

כואב בגוף,בקיבה ובלב! בא לי עוגת גבינה עם פירורים וגוף מושלם.. לצערי בחיים אי אפשר לקבל הכל
תרביצי עוגות גם ככה חורף ולא תוכלי לשים בגד ים בבריכה ולהשוויץ לגברים המסכנים ולבנות הקנאיות:37mv:

• פותח/ת השרשור
אם זה לא היה מעציב אותי אז אולי הייתי צוחקת
תרביצי עוגות גם ככה חורף ולא תוכלי לשים בגד ים בבריכה ולהשוויץ לגברים המסכנים ולבנות הקנאיות:37mv:
הבעיה שלי זה לא קיץ או חורף.. זה במוח! יום בלי אימון = יום בלי שינה! אין חיה כזאת

resized_picard-wtf-meme-generator-i-think-you-should-go-get-a-room-f12670.jpg

• פותח/ת השרשור
אני מניח שהמחסור בקלוריות פוגע ביכולת להתנסח כמו בן אדם.
מחסור בקלוריות? הבעיה הגדולה היא כשהאוכל מתחיל להיות פעולה טכנית ואתה מתחיל לראות אוכל כחלבון, פחמימות,שומנים,סיבים וכו'..
כל יום להכין אוכל למחר, להכין קופסאות לעבודה ,לשקול את האוכל.. מותשת..

קבצים מצורפים

• IMG_20140909_155316.jpg
    IMG_20140909_155316.jpg
    KB 60.3 · צפיות: 174
לא נורא יש לך עוד רק עוד 20 30 שנה להכין 6 קופסאות ביום ולהתאמן, אחרי זה כמו באוליבוד את מפנה את הדרך לדור הבא.. ד"א חומרים ממריצים עם מדכאים לאורך חודשים די מתישים אם את מפסיקה את שניהם- יש קרש ועייפות תמידית.. תאורתית אפשר לשלב, מניסיון מומלץ שלו.
עם סמים קלים קל להגזים ולכי תדעי אם תגזימי יותר מדי תהפכי בסוף לפציפיסטית או יותר גרוע לשמלאנית 🤡

• פותח/ת השרשור
נשמע כמו הקרבה נוראית. הזלתי דמעה.
אל תבכה נשמתי,יש לי גוף מושלם ועוד חודשיים בכלל יהיה פסיכי ככה שזה שווה את זה בלי ספקקקקק
לא נורא יש לך עוד רק עוד 20 30 שנה להכין 6 קופסאות ביום ולהתאמן, אחרי זה כמו באוליבוד את מפנה את הדרך לדור הבא.. ד"א חומרים ממריצים עם מדכאים לאורך חודשים די מתישים אם את מפסיקה את שניהם- יש קרש ועייפות תמידית.. תאורתית אפשר לשלב, מניסיון מומלץ שלו.
עם סמים קלים קל להגזים ולכי תדעי אם תגזימי יותר מדי תהפכי בסוף לפציפיסטית או יותר גרוע לשמלאנית 🤡

חחחחחחחחחח שמאלנית?! אין מצב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית