הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Black friday

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אז ביום שישי שבוע הבא - 28.11 מתחיל ה-Black Friday בארה"ב.

בטוח שיש כאן לא מעט אנשים שהולכים להשתגע ולקנות מלא דברים ביום הזה.

מי שרוצה יכול לשתף מה הוא רוצה לקנות, אולי לשתף בקישורים של המוצרים(ברשותו של @Moshe כמובן), וגם לתת רעיונות לאנשים אחרים מה לקנות.

אקנה את הפלאג האנלי הרוטט שרציתי מאמזון ויין אדום.
#ערברווקים.

אבל בנימה רצינית יותר..אם יהיה מבצע טוב אני מקווה לקנות פוסי 4.

send (32).png

ובלי קשר, אני עושה מבצע על "מוצרי איציק"
יש לנו הכל... רק תבקשו ונייצר @nlr666

אביא לעצמי 2 טאבלטים + כרטיס מסך + אקסבוקס, ואולי עוד כמה דברים.

למה שלא תארגן מפגש פורום בפנטהאוס של ההורים שלך במגדלי יו?
אני אקנה את זה מהכסף שלי, שאני הרווחתי, לבד. את הטאבלטים אמכור ב-800-1000 שח רווח כל אחד. האקסבוקס והכרטיס מסך (הקונסולה הראשונה בחיים שלי והכרטיס ה-2 בחיים שלי (אני כבר 4-5 שנים עם 5770HD), שהוא מיועד לשוק הבינוני-גבוה) יעלו לי בערך 500-1000 ש"ח. עוד בעיות?

כמה לצורך העניין אני ישלם עבור לפטופ שעולה 700 דולר למשל אם אני מזמין דרך buy2usa?
משלוח יעלה 40$-51$ כנראה, אם הוא ממש גדול וכבד אולי 60$~.
בנוגע למיסוי, תשלם 18% מערך החבילה 700$ ועוד 7% מיסוי בתוך ארצות הברית ועוד 10-20 דולר משלוח אם אתה עושה משלוח סטנדרטי או מהיר (אלה אם כן יש הנחה לכבוד הבלאק פריידי עם משלוח מהיר חינם, לא יודע בדיוק).
אם אתה רוצה, אתה יכול לחסוך קצת במיסים, אני אפרט פה/בפרטי, אם זה מותר על פי חוקי הפורום...

אני אקנה את זה מהכסף שלי, שאני הרווחתי, לבד. את הטאבלטים אמכור ב-800-1000 שח רווח כל אחד. האקסבוקס והכרטיס מסך (הקונסולה הראשונה בחיים שלי והכרטיס ה-2 בחיים שלי (אני כבר 4-5 שנים עם 5770HD), שהוא מיועד לשוק הבינוני-גבוה) יעלו לי בערך 500-1000 ש"ח. עוד בעיות?
אם אני עדיין מסתדר עם 5750 אתה יכול להסתדר עם 5770 (טוב נו, אני משחק רק LOL 🙄)

כהערת צד, שמעתי כל מיני הנפצות על אתרים שבבלאק פריידיי יציעו מחירים יותר טובים (בשכלול משלוח) על תוספים לארץ, מישהו מכיר?

aRgMbxQ_700b.jpg

אם אני עדיין מסתדר עם 5750 אתה יכול להסתדר עם 5770 (טוב נו, אני משחק רק LOL 🙄)

כהערת צד, שמעתי כל מיני הנפצות על אתרים שבבלאק פריידיי יציעו מחירים יותר טובים (בשכלול משלוח) על תוספים לארץ, מישהו מכיר?
אני מסתדר איתו מעולה, אבל יש סיכוי שהוא יתפגר בשנה-שנתיים הקרובות אז אני מעדיף לא להגיע למצב שאין לי כרטיס (אביא את ה-R9 280 או R9 280X כנראה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית