עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם נצנצים? כי אני קונה כזאת, לא יהיה נעים אם שנינו נסתובב עם חגורה דומה.חגורה ורודה
עם נצנצים? כי אני קונה כזאת, לא יהיה נעים אם שנינו נסתובב עם חגורה דומה.
אני אצטרך להרוג כל מי שיראה את שנינו באותו חדר!מקסימום תתעלם ממנו ותלך לצד השני של החדר....
למה שלא תארגן מפגש פורום בפנטהאוס של ההורים שלך במגדלי יו?אביא לעצמי 2 טאבלטים + כרטיס מסך + אקסבוקס, ואולי עוד כמה דברים.
אני אקנה את זה מהכסף שלי, שאני הרווחתי, לבד. את הטאבלטים אמכור ב-800-1000 שח רווח כל אחד. האקסבוקס והכרטיס מסך (הקונסולה הראשונה בחיים שלי והכרטיס ה-2 בחיים שלי (אני כבר 4-5 שנים עם 5770HD), שהוא מיועד לשוק הבינוני-גבוה) יעלו לי בערך 500-1000 ש"ח. עוד בעיות?למה שלא תארגן מפגש פורום בפנטהאוס של ההורים שלך במגדלי יו?
איך אתה מתכוון להעביר את זה במכס?אביא לעצמי 2 טאבלטים + כרטיס מסך + אקסבוקס, ואולי עוד כמה דברים.
דרך buy2usa, בחבילות נפרדות כדי לשלם רק מעמ ולא מכס.איך אתה מתכוון להעביר את זה במכס?
כמה לצורך העניין אני ישלם עבור לפטופ שעולה 700 דולר למשל אם אני מזמין דרך buy2usa?דרך buy2usa, בחבילות נפרדות כדי לשלם רק מעמ ולא מכס.
משלוח יעלה 40$-51$ כנראה, אם הוא ממש גדול וכבד אולי 60$~.כמה לצורך העניין אני ישלם עבור לפטופ שעולה 700 דולר למשל אם אני מזמין דרך buy2usa?
אם אני עדיין מסתדר עם 5750 אתה יכול להסתדר עם 5770 (טוב נו, אני משחק רק LOL 🙄)אני אקנה את זה מהכסף שלי, שאני הרווחתי, לבד. את הטאבלטים אמכור ב-800-1000 שח רווח כל אחד. האקסבוקס והכרטיס מסך (הקונסולה הראשונה בחיים שלי והכרטיס ה-2 בחיים שלי (אני כבר 4-5 שנים עם 5770HD), שהוא מיועד לשוק הבינוני-גבוה) יעלו לי בערך 500-1000 ש"ח. עוד בעיות?
אני אקנה את זה מהכסף שלי, שאני הרווחתי, לבד. את הטאבלטים אמכור ב-800-1000 שח רווח כל אחד. האקסבוקס והכרטיס מסך (הקונסולה הראשונה בחיים שלי והכרטיס ה-2 בחיים שלי (אני כבר 4-5 שנים עם 5770HD), שהוא מיועד לשוק הבינוני-גבוה) יעלו לי בערך 500-1000 ש"ח. עוד בעיות?
אני מסתדר איתו מעולה, אבל יש סיכוי שהוא יתפגר בשנה-שנתיים הקרובות אז אני מעדיף לא להגיע למצב שאין לי כרטיס (אביא את ה-R9 280 או R9 280X כנראה)אם אני עדיין מסתדר עם 5750 אתה יכול להסתדר עם 5770 (טוב נו, אני משחק רק LOL 🙄)
כהערת צד, שמעתי כל מיני הנפצות על אתרים שבבלאק פריידיי יציעו מחירים יותר טובים (בשכלול משלוח) על תוספים לארץ, מישהו מכיר?