תרום לי תישן 🤩אני מסתדר איתו מעולה, אבל יש סיכוי שהוא יתפגר בשנה-שנתיים הקרובות אז אני מעדיף לא להגיע למצב שאין לי כרטיס (אביא את ה-R9 280 או R9 280X כנראה)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרום לי תישן 🤩אני מסתדר איתו מעולה, אבל יש סיכוי שהוא יתפגר בשנה-שנתיים הקרובות אז אני מעדיף לא להגיע למצב שאין לי כרטיס (אביא את ה-R9 280 או R9 280X כנראה)
בוא לחולון.תרום לי תישן 🤩
בואו לא נדבר על הזמנות של תוספים כדי שהאשכול הזה לא יינעל.אם אני עדיין מסתדר עם 5750 אתה יכול להסתדר עם 5770 (טוב נו, אני משחק רק LOL 🙄)
כהערת צד, שמעתי כל מיני הנפצות על אתרים שבבלאק פריידיי יציעו מחירים יותר טובים (בשכלול משלוח) על תוספים לארץ, מישהו מכיר?
Xbox one?אביא לעצמי 2 טאבלטים + כרטיס מסך + אקסבוקס, ואולי עוד כמה דברים.
תקנה ps4 לא תצטער.Xbox one?
למה לא ps4 יש איזה שיקול שאתה רוצה להגיד לי לפני שאני קונה סוני?
כן אבל השאלה היא שאולי יש משחקים מסויימים שיוצרים רק לטקס בוקס ולא לסוני וזה השיקול?תקנה ps4 לא תצטער.
החומרה של האקסבוקס עדיפה במעט, ועם כמה שאני מתעב את מייקרושיט, היא לא עומדת לפשוט רגל, בניגוד לסוני, שלא מדבר על פירצות האבטחה הזוועתיות של סוני (ראיתי מלא חשבונות PSN עם כרטיסי אשראי ומשחקים בשווי 500$-1500$ וגם יותר בכמויות. לא ראיתי חשבון אקסבוקס אחד.)
בכל מקרה לא קריטי לי, אני צריך NHL, NFL, Fifa, NCAA ופעם ב... Rugby, NBA, MLB.
קונסולה למשחקי ספורט אמריקאי ופיפא 😃
אני מסתדר איתו מעולה, אבל יש סיכוי שהוא יתפגר בשנה-שנתיים הקרובות אז אני מעדיף לא להגיע למצב שאין לי כרטיס (אביא את ה-R9 280 או R9 280X כנראה)
אני עושה כרגע הכללה על כל אזניות ביטס כי זה הרושם שקיבלתי עליהם.
במחיר הזה אתה לא חושב שהן שוות?אני עושה כרגע הכללה על כל אזניות ביטס כי זה הרושם שקיבלתי עליהם.
ביטס אוזניות טובות אך הן לא שוות את המחיר. זה יותר מותג..
לשם דוגמא, שקניתי אוזניית התלבטתי בין ביטס פרו לסקולקנדי מיקס מאסטר, ראיתי כמה reviews והרוב הגדול העיד על כך שהסקולקנדי עדיפות. אגב, שמעתי בשניהם.
באג מוכרים את הסקול ב700 שקל לעומת הביטס פרו שתמצא ב1650..
וואלה באיזה עולם מדומה בדיוק?R9 290X יעלה לי בערך 500-700 חדש מארצות הברית.
אתה הולך לאכול כאפה כשתבין את השוק של היד 2.אני אקנה את זה מהכסף שלי, שאני הרווחתי, לבד. את הטאבלטים אמכור ב-800-1000 שח רווח כל אחד. האקסבוקס והכרטיס מסך (הקונסולה הראשונה בחיים שלי והכרטיס ה-2 בחיים שלי (אני כבר 4-5 שנים עם 5770HD), שהוא מיועד לשוק הבינוני-גבוה) יעלו לי בערך 500-1000 ש"ח. עוד בעיות?
תקח את המחיר באמאזון. תחלק ב-3-4 ותקבל את המחיר שיעלה לי. תוריד מהמחיר באמאזון 50-100 דולר. תכפיל. ב0.18%. אלה המיסים שאשלם. אני משלם מחיר אחר ממה שרשום, אז כן, זה יעלה לי 500-700 ואולי אפילו פחות.וואלה באיזה עולם מדומה בדיוק?
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127773
אין לך מה לדבר על פחות מ250 דולר לפני מיסים ושילוח בארה"ב.
תוסיף עכשיו מע"מ בישראל תוסיף מחיר שילוח ולא חסכת שקל או הוצאת הרבה יותר.
הטאבלטים יעלו לי 600 ש"ח, לשני טאבלטים שעולים בארץ 1500~ ש"ח לאחד.אתה הולך לאכול כאפה כשתבין את השוק של היד 2.
שכח מלמכור ברווח גדול ושכח מלמכור בכלל, השוק הישראלי זה השוק הכי זבל בעולם, אנשים קמצנים ובכיינים ואין שוק
לשום דבר ואני מדגיש לשום דבר חוץ מלאייפון ואייפד, אתה יכול לא להאמין לי אבל כל שאר המכשירים זה סיפור למכור ואני מדבר מניסיון.
אגב, אפשר גם בגישה פחות מגעילה גבר, זה לא יפגע באף אחד
תקח את המחיר באמאזון. תחלק ב-3-4 ותקבל את המחיר שיעלה לי. תוריד מהמחיר באמאזון 50-100 דולר. תכפיל. ב0.18%. אלה המיסים שאשלם. אני משלם מחיר אחר ממה שרשום, אז כן, זה יעלה לי 500-700 ואולי אפילו פחות.
הטאבלטים יעלו לי 600 ש"ח, לשני טאבלטים שעולים בארץ 1500~ ש"ח לאחד.
אתה צודק, מצטער על זה.