נושא ^^
כפי שאמרתי באשכול הקודם שלי: https://www.lbs.co.il/threads/61003/ הנה האשכול החדש עם השינויים בתוכנית.
חלק ראשון (A) עובד על השרירים הבאים: חזה, כתפיים, יד אחורית, וטרפזים + חימום (בתחילת האימון).
חלק שני (B) עובד על השרירים הבאים: רגליים, גב, יד קדמית, אמות הידיים, ובטן + חימום (בתחילת האימון).
חלק ראשון (A):
חימום:
1. ריצה בדרך לחדר כושר 10 דקות/ריצה בהליכון 10 דקות (במידה ויש גשם והעוצמה שלו חזקה)
חזה:
2. לחיצת חזה עם משקולות 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
3. לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
4. קרוסאובר בכבלים גבוהים 8-10X3
5. פרפר במכונה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: אתם אמרתם לי שלשריר גדול צריך לעשות סה"כ 9-10 סטים (לא כולל חימום). אני מרגיש שאם אני עושה ככה, אז האימון לא יהיה אפקטיבי כי אני מרגיש שזה לא מספיק, ולכן אני רוצה לעשות לשריר גדול 11-12 סטים (לא כולל חימום).
כתפיים:
6. לחיצת כתפיים עם משקולות בעמידה 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
7. הרחקה לצדדים בעמידה 8-10X3
8. כפיפות כתפיים בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בחזה: אתם אמרתם לי שלשרירים בינוניים צריך לעשות סה"כ 7-8 סטים (לא כולל חימום). אני מרגיש שאם אני עושה ככה, אז האימון לא יהיה אפקטיבי כי אני מרגיש שזה לא מספיק, ולכן אני רוצה לעשות לשריר בינוני 9-10 סטים (לא כולל חימום).
יד אחורית:
9. מקבילים 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: לגבי יד אחורית, זה לא כמו מה שכתבתי בחזה ובכתפיים, כי בתרגילי החזה והגב, היד אחורית גם ככה עובדת בחלק ניכר.
טרפזים:
10. שראג עם משקולות בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: לגבי טרפזים, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.
חלק שני (B):
חימום:
1. ריצה בדרך לחדר כושר 10 דקות/ריצה בהליכון 10 דקות (אם יש גשם והעוצמה שלו חזקה)
רגליים:
2. סקוואט עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
3. מכרעים עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
4. לחיצת רגליים במכונה 8-10X3
5. לחיצת תאומים עם משקולות 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: אתם אמרתם לי שלשריר גדול צריך לעשות סה"כ 9-10 סטים (לא כולל חימום). אני מרגיש שאם אני עושה ככה, אז האימון לא יהיה אפקטיבי כי אני מרגיש שזה לא מספיק, ולכן אני רוצה לעשות לשריר גדול 11-12 סטים (לא כולל חימום).
גב:
6. חתירה עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
7. מתח 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
8. דדליפט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
9. פשיטת גב בכיסא רומי עם פלטה 8-10X3
יד קדמית:
10. כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי ביד אחורית: לגבי יד קדמית, זה לא כמו מה שכתבתי בחזה ובכתפיים, כי בתרגילי החזה והגב, היד קדמית גם ככה עובדת בחלק ניכר.
אמות הידיים:
11. Fingers Curl 8-10X3 (לא יודע איך קוראים לזה בעברית)
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בטרפזים: לגבי אמות הידיים, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.
בטן:
12. כפיפות בטן ותזוזה לצדדים עם פלטה בשכיבה על ספסל בטן 18-20X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בטרפזים: לגבי בטן, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.
*נ.ב: אם קראתם את הכל, ואתם עדיין אומרים שהתוכנית לא טובה, תגידו לי מה יקרה אם אעשה אותה.
תודה מראש 😃
כפי שאמרתי באשכול הקודם שלי: https://www.lbs.co.il/threads/61003/ הנה האשכול החדש עם השינויים בתוכנית.
חלק ראשון (A) עובד על השרירים הבאים: חזה, כתפיים, יד אחורית, וטרפזים + חימום (בתחילת האימון).
חלק שני (B) עובד על השרירים הבאים: רגליים, גב, יד קדמית, אמות הידיים, ובטן + חימום (בתחילת האימון).
חלק ראשון (A):
חימום:
1. ריצה בדרך לחדר כושר 10 דקות/ריצה בהליכון 10 דקות (במידה ויש גשם והעוצמה שלו חזקה)
חזה:
2. לחיצת חזה עם משקולות 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
3. לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
4. קרוסאובר בכבלים גבוהים 8-10X3
5. פרפר במכונה 8-10X3
כתפיים:
6. לחיצת כתפיים עם משקולות בעמידה 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
7. הרחקה לצדדים בעמידה 8-10X3
8. כפיפות כתפיים בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בחזה: אתם אמרתם לי שלשרירים בינוניים צריך לעשות סה"כ 7-8 סטים (לא כולל חימום). אני מרגיש שאם אני עושה ככה, אז האימון לא יהיה אפקטיבי כי אני מרגיש שזה לא מספיק, ולכן אני רוצה לעשות לשריר בינוני 9-10 סטים (לא כולל חימום).
יד אחורית:
9. מקבילים 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: לגבי יד אחורית, זה לא כמו מה שכתבתי בחזה ובכתפיים, כי בתרגילי החזה והגב, היד אחורית גם ככה עובדת בחלק ניכר.
טרפזים:
10. שראג עם משקולות בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: לגבי טרפזים, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.
חלק שני (B):
חימום:
1. ריצה בדרך לחדר כושר 10 דקות/ריצה בהליכון 10 דקות (אם יש גשם והעוצמה שלו חזקה)
רגליים:
2. סקוואט עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
3. מכרעים עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
4. לחיצת רגליים במכונה 8-10X3
5. לחיצת תאומים עם משקולות 8-10X3
גב:
6. חתירה עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
7. מתח 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
8. דדליפט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
9. פשיטת גב בכיסא רומי עם פלטה 8-10X3
יד קדמית:
10. כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי ביד אחורית: לגבי יד קדמית, זה לא כמו מה שכתבתי בחזה ובכתפיים, כי בתרגילי החזה והגב, היד קדמית גם ככה עובדת בחלק ניכר.
אמות הידיים:
11. Fingers Curl 8-10X3 (לא יודע איך קוראים לזה בעברית)
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בטרפזים: לגבי אמות הידיים, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.
בטן:
12. כפיפות בטן ותזוזה לצדדים עם פלטה בשכיבה על ספסל בטן 18-20X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בטרפזים: לגבי בטן, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.
*נ.ב: אם קראתם את הכל, ואתם עדיין אומרים שהתוכנית לא טובה, תגידו לי מה יקרה אם אעשה אותה.
תודה מראש 😃
נערך לאחרונה: