הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית איך התוכנית AB למסה שבניתי? (המשך לאשכול הקודם שלי עם שינויים בתוכנית)

AmitS85

משתמש פעיל
431
25
נק' מוניטין:
54
431
25
נושא ^^
כפי שאמרתי באשכול הקודם שלי: https://www.lbs.co.il/threads/61003/ הנה האשכול החדש עם השינויים בתוכנית.
חלק ראשון (A) עובד על השרירים הבאים: חזה, כתפיים, יד אחורית, וטרפזים + חימום (בתחילת האימון).
חלק שני (B) עובד על השרירים הבאים: רגליים, גב, יד קדמית, אמות הידיים, ובטן + חימום (בתחילת האימון).

חלק ראשון (A):

חימום:

1. ריצה בדרך לחדר כושר 10 דקות/ריצה בהליכון 10 דקות (במידה ויש גשם והעוצמה שלו חזקה)

חזה:
2. לחיצת חזה עם משקולות 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
3. לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
4. קרוסאובר בכבלים גבוהים 8-10X3
5. פרפר במכונה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: אתם אמרתם לי שלשריר גדול צריך לעשות סה"כ 9-10 סטים (לא כולל חימום). אני מרגיש שאם אני עושה ככה, אז האימון לא יהיה אפקטיבי כי אני מרגיש שזה לא מספיק, ולכן אני רוצה לעשות לשריר גדול 11-12 סטים (לא כולל חימום).

כתפיים:

6. לחיצת כתפיים עם משקולות בעמידה 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
7. הרחקה לצדדים בעמידה 8-10X3
8. כפיפות כתפיים בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בחזה: אתם אמרתם לי שלשרירים בינוניים צריך לעשות סה"כ 7-8 סטים (לא כולל חימום). אני מרגיש שאם אני עושה ככה, אז האימון לא יהיה אפקטיבי כי אני מרגיש שזה לא מספיק, ולכן אני רוצה לעשות לשריר בינוני 9-10 סטים (לא כולל חימום).

יד אחורית:

9. מקבילים 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: לגבי יד אחורית, זה לא כמו מה שכתבתי בחזה ובכתפיים, כי בתרגילי החזה והגב, היד אחורית גם ככה עובדת בחלק ניכר.

טרפזים:
10. שראג עם משקולות בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: לגבי טרפזים, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.

חלק שני (B):

חימום:
1. ריצה בדרך לחדר כושר 10 דקות/ריצה בהליכון 10 דקות (אם יש גשם והעוצמה שלו חזקה)

רגליים:
2. סקוואט עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
3. מכרעים עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
4. לחיצת רגליים במכונה 8-10X3
5. לחיצת תאומים עם משקולות 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: אתם אמרתם לי שלשריר גדול צריך לעשות סה"כ 9-10 סטים (לא כולל חימום). אני מרגיש שאם אני עושה ככה, אז האימון לא יהיה אפקטיבי כי אני מרגיש שזה לא מספיק, ולכן אני רוצה לעשות לשריר גדול 11-12 סטים (לא כולל חימום).

גב:
6. חתירה עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
7. מתח 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
8. דדליפט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
9. פשיטת גב בכיסא רומי עם פלטה 8-10X3

יד קדמית:
10. כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי ביד אחורית: לגבי יד קדמית, זה לא כמו מה שכתבתי בחזה ובכתפיים, כי בתרגילי החזה והגב, היד קדמית גם ככה עובדת בחלק ניכר.

אמות הידיים:
11. Fingers Curl 8-10X3 (לא יודע איך קוראים לזה בעברית)
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בטרפזים: לגבי אמות הידיים, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.

בטן:
12. כפיפות בטן ותזוזה לצדדים עם פלטה בשכיבה על ספסל בטן 18-20X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בטרפזים: לגבי בטן, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.

*נ.ב: אם קראתם את הכל, ואתם עדיין אומרים שהתוכנית לא טובה, תגידו לי מה יקרה אם אעשה אותה.

תודה מראש 😃

נערך לאחרונה:
נושא ^^
כפי שאמרתי באשכול הקודם שלי: https://www.lbs.co.il/threads/61003/ הנה האשכול החדש עם השינויים בתוכנית.
חלק ראשון (A) עובד על השרירים הבאים: חזה, כתפיים, יד אחורית, וטרפזים + חימום (בתחילת האימון).
חלק שני (B) עובד על השרירים הבאים: רגליים, גב, יד קדמית, אמות הידיים, ובטן + חימום (בתחילת האימון).

חלק ראשון (A):

חימום:

1. ריצה בדרך לחדר כושר 10 דקות/ריצה בהליכון 10 דקות (במידה ויש גשם והעוצמה שלו חזקה) למיטב ידיעתי אין צורך בחימום אירובי אבל אני גם לא חושב שזה מפריע אז תעשה מה שטוב לך

חזה:
2. לחיצת חזה עם משקולות 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים) יותר מידי חזרות, תוריד ל5/6
3. לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים) למה חימום אם כבר עשית חזה?
4. קרוסאובר בכבלים גבוהים 8-10X3
5. פרפר במכונה 8-10X3
יותר מידי סטים, לא יעיל, להפך.
גם יותר מידי חזרות.
תעשה או קרוסאובר או פרפר ותוריד חזרות בלחיצת חזה.

כתפיים:

6. לחיצת כתפיים עם משקולות בעמידה 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים) יותר מידי חזרות, תוריד ל5/6
7. הרחקה לצדדים בעמידה 8-10X3
8. כפיפות כתפיים בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בחזה: אתם אמרתם לי שלשרירים בינוניים צריך לעשות סה"כ 7-8 סטים (לא כולל חימום). אני מרגיש שאם אני עושה ככה, אז האימון לא יהיה אפקטיבי כי אני מרגיש שזה לא מספיק, ולכן אני רוצה לעשות לשריר בינוני 9-10 סטים (לא כולל חימום).
יותר מידי סטים, לא יעיל, להפך.
גם יותר מידי חזרות.
תעשה או הרחקה לצדדים או כפיפות כתפיים ותוריד חזרות בלחיצה.

יד אחורית:

9. מקבילים 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים)
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: לגבי יד אחורית, זה לא כמו מה שכתבתי בחזה ובכתפיים, כי בתרגילי החזה והגב, היד אחורית גם ככה עובדת בחלק ניכר.

טרפזים:
10. שראג עם משקולות בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: לגבי טרפזים, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.
אין צורך לעבוד על טרפזים אם אתה עושה דדליפט
חלק שני (B):

חימום:
1. ריצה בדרך לחדר כושר 10 דקות/ריצה בהליכון 10 דקות (אם יש גשם והעוצמה שלו חזקה)

רגליים:
2. סקוואט עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים) יותר מידי חזרות, תוריד ל5/6
3. מכרעים עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים) אין צורך בחימום לאחר סקוואט ויותר מידי נפח לרגליים
4. לחיצת רגליים במכונה 8-10X3 אין צורך כי כבר עשית סקוואט.
5. לחיצת תאומים עם משקולות 8-10X3 אתה יכול להוריד סט אחד

גב:
6. חתירה עם מוט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים) אין צורך בסט חימום
7. מתח 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים) תעשה את המתח בהתחלה, ואם אתה יכול יותר תוסיף משקל, עדיף גם להוריד חזרות
8. דדליפט 8-10X4 (סט אחד חימום ושלושה סטים רגילים) דדליפט הוא תרגיל רגליים, שים אותו במקום שלו. כמו כן דדליפט מבצעים ל5/6 חזרות ולא ל4 סטים, תעשה 3.
9. פשיטת גב בכיסא רומי עם פלטה 8-10X3 אם זה גב תחתון כמו שאני חושב אין צורך בעקבות הדדליפט

יד קדמית:
10. כפיפות מרפקים עם מוט W בעמידה 8-10X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי ביד אחורית: לגבי יד קדמית, זה לא כמו מה שכתבתי בחזה ובכתפיים, כי בתרגילי החזה והגב, היד קדמית גם ככה עובדת בחלק ניכר.

אמות הידיים:
11. Fingers Curl 8-10X3 (לא יודע איך קוראים לזה בעברית) אין צורך בלבודד אמות
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בטרפזים: לגבי אמות הידיים, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.

בטן:
12. כפיפות בטן ותזוזה לצדדים עם פלטה בשכיבה על ספסל בטן 18-20X3
*לפני שאתם מגיבים, יש לי הערה בנושא: כנ"ל לגבי מה שכתבתי בטרפזים: לגבי בטן, אני רוצה לעשות 3 סטים כי לדעתי לא צריך יותר מזה.

*נ.ב: אם קראתם את הכל, ואתם עדיין אומרים שהתוכנית לא טובה, תגידו לי מה יקרה אם אעשה אותה.

תודה מראש 😃

עשיתי לך הערות צבעוניות, תקרא ותעיין. גם אני לא הכי מבין פה אבל אלא דגשים כללים שכדאי לך ליישם אם אתה רוצה להגיע לתוצאות.

אוקיי אני אגיד בקצרה,כמות הסטים והנפח מטורפת ולא אתה לא צריך אותה.
אתה מבודד דברים כמו אמות וטרפזים שלא נחוצים.

• פותח/ת השרשור
עשיתי לך הערות צבעוניות, תקרא ותעיין. גם אני לא הכי מבין פה אבל אלא דגשים כללים שכדאי לך ליישם אם אתה רוצה להגיע לתוצאות.
למה בלחיצת כתפיים, תאומים ודדליפט אני צריך להוריד סט? למה בתרגילים כמו לחיצת חזה, כתפיים, דדליפט, סקוואט צריך לעשות 5/6 חזרות אם אני עושה מסה? ולמה צריך לעשות מתח בהתחלה?
ודרך אגב, בלחיצת החזה בשיפוע החיובי אני עושה חימום כי זה עובד על החזה העליון, ולחיצת חזה בשכיבה עובד על החזה האמצעי.
אוקיי אני אגיד בקצרה,כמות הסטים והנפח מטורפת ולא אתה לא צריך אותה.
אתה מבודד דברים כמו אמות וטרפזים שלא נחוצים.
אני מבודד אמות וטרפזים כי לא נראלי שיש להם תרגילים מורכבים, אם יש אז אשמח אם תגיד לי 😃
ולגבי השאר שאמרת, אחשוב על זה.

אני לא מבין למה לא לקחת תוכנית כמו AB או PPL וקצת לשנות אותה וזהו.

למה 12 סטים לשריר גדול ?!
זה המון, ובשילוב עם נפח גבוה והמון תרגילים מבודדים ותרגילי עזר אתה תיכנס לאימון יתר.
למה בלחיצת כתפיים, תאומים ודדליפט אני צריך להוריד סט? למה בתרגילים כמו לחיצת חזה, כתפיים, דדליפט, סקוואט צריך לעשות 5/6 חזרות אם אני עושה מסה? ולמה צריך לעשות מתח בהתחלה?
ודרך אגב, בלחיצת החזה בשיפוע החיובי אני עושה חימום כי זה עובד על החזה העליון, ולחיצת חזה בשכיבה עובד על החזה האמצעי.

אני מבודד אמות וטרפזים כי לא נראלי שיש להם תרגילים מורכבים, אם יש אז אשמח אם תגיד לי 😃

אין טעם לבודד אמות.

שמתי לב גם שמתחת לכל סעיף אתה גם כותב שככה אתה רוצה לעשות כי ככה נראה לך נכון לעשות.
אז בשביל מה הפוסט הזה?

התוכנית לא טובה!
יש לך לא מעט תוכניות מוכנות ששווה לבדוק אותן.

אתה לא שוקל הרבה ובטח בלי משקלי עבודה גבוהים ולכן עבודה נוספת לא תבנה לך יותר שריר מאשר עבודה בטווח חזרות יותר נמוך(5,6)
ואתה לא צריך 4 סטים כי אז אתה תתקע במשקלים הרבה יותר מהר
בתרגילים הלא מורכבים אתה פשוט לא צריך כ''כ הרבה, זה לא יעיל.
לחיצת חזה עובד על כל החזה ובעיקר על החזה האמצעי, כנ''ל לכל דבר אחר, אתה לא צריך שלושה חימומים לחזה או לשום דבר אחר.
אם עשית בתרגיל ראשון מורכב כבד(כמה שאתה יכול) אתה ממש אבל ממש לא צריך חימום אח''כ

• פותח/ת השרשור
אתה לא שוקל הרבה ובטח בלי משקלי עבודה גבוהים ולכן עבודה נוספת לא תבנה לך יותר שריר מאשר עבודה בטווח חזרות יותר נמוך(5,6)
ואתה לא צריך 4 סטים כי אז אתה תתקע במשקלים הרבה יותר מהר
בתרגילים הלא מורכבים אתה פשוט לא צריך כ''כ הרבה, זה לא יעיל.
לחיצת חזה עובד על כל החזה ובעיקר על החזה האמצעי, כנ''ל לכל דבר אחר, אתה לא צריך שלושה חימומים לחזה או לשום דבר אחר.
אם עשית בתרגיל ראשון מורכב כבד(כמה שאתה יכול) אתה ממש אבל ממש לא צריך חימום אח''כ
זה שיש הרבה סטים זה לא אומר שנתקעים במשקלים. וכשאני אומר 4 סטים אני מתכוון שאחד הוא חימום ושלושה הם רגילים.
ולגבי השאר שאמרת, אני אקח לתשומת לבי, ואחשוב על זה, תודה רבה 😃
אני לא מבין למה לא לקחת תוכנית כמו AB או PPL וקצת לשנות אותה וזהו.

למה 12 סטים לשריר גדול ?!
זה המון, ובשילוב עם נפח גבוה והמון תרגילים מבודדים ותרגילי עזר אתה תיכנס לאימון יתר.

אין טעם לבודד אמות.

שמתי לב גם שמתחת לכל סעיף אתה גם כותב שככה אתה רוצה לעשות כי ככה נראה לך נכון לעשות.
אז בשביל מה הפוסט הזה?

התוכנית לא טובה!
יש לך לא מעט תוכניות מוכנות ששווה לבדוק אותן.
למה 12 סטים לשריר גדול? תקרא ותבין, אם אתה לא קורא, אתה מפספס דברים.
עכשיו, הבנתי מהרבה אנשים פה שיותר מ-10 סטים לשריר גדול זה עומס, ושזה לא יעיל.
כתבתי מתחת לכל סעיף כדי שלא תשאלו למה אני עושה ואיך אני עושה. אז הפוסט הזה הוא בשביל שתגידו לי אם יש משהו לא טוב ושתתקנו אותי. בכל מקרה כבר הבנתי שהאמות פועלות בתרגילים אחרים שאני עושה אז החלטתי לוותר על זה כולל מה שאמרתם.

אני לא מבין למה אנחנו חוזרים על זה כל כך הרבה אבל בסדר,אני אעשה את זה הכי פשוט שקיים.
אתה לא צריך 12 סטים לכל שריר גדול!
אתה טוחן מים ומבזבז זמן וזה לא יגרום לך לגדול יותר וכדומה.

ולא,לא אכפת לי שאתה חושב שב10 סטים אתה לא מרגיש שעבדת,זה יותר ממספיק.
אמות פועלות בבנץ,בפרס ובדד.
טרפזים פועלים בדד.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה אנחנו חוזרים על זה כל כך הרבה אבל בסדר,אני אעשה את זה הכי פשוט שקיים.
אתה לא צריך 12 סטים לכל שריר גדול!
אתה טוחן מים ומבזבז זמן וזה לא יגרום לך לגדול יותר וכדומה.

ולא,לא אכפת לי שאתה חושב שב10 סטים אתה לא מרגיש שעבדת,זה יותר ממספיק.
אמות פועלות בבנץ,בפרס ובדד.
טרפזים פועלים בדד.
סוף סוף תשובה קצרה ולעניין! תודה רבה 😃

זה שיש הרבה סטים זה לא אומר שנתקעים במשקלים. וכשאני אומר 4 סטים אני מתכוון שאחד הוא חימום ושלושה הם רגילים.
ולגבי השאר שאמרת, אני אקח לתשומת לבי, ואחשוב על זה, תודה רבה 😃

למה 12 סטים לשריר גדול? תקרא ותבין, אם אתה לא קורא, אתה מפספס דברים.
עכשיו, הבנתי מהרבה אנשים פה שיותר מ-10 סטים לשריר גדול זה עומס, ושזה לא יעיל.
כתבתי מתחת לכל סעיף כדי שלא תשאלו למה אני עושה ואיך אני עושה. אז הפוסט הזה הוא בשביל שתגידו לי אם יש משהו לא טוב ושתתקנו אותי. בכל מקרה כבר הבנתי שהאמות פועלות בתרגילים אחרים שאני עושה אז החלטתי לוותר על זה כולל מה שאמרתם.
צר לי שאתה בוחר לא ללמוד ומתעקש שהדרץ שלך היא הנכונה.

כבר מספר לא מבוטל של חבר'ה אמרו לך אץ מה שאני וגם בר אמרנו כאן בפוסט ובכל זאת מכל זה בחרת שלא לעבוד על האמות.

אז שוב אומר, גם 10 סטים זה יותר מידיי.
לא צריך יותר מ 6-7 סטים וגם זה בלחץ.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
באמת סליחה שניסינו גם להסביר לך למה לעשות כל דבר.
אני לא מזלזל בו אבל הוא פשוט כתב דברים שכבר נכתבו לך ובחרת להתעלם.
אז זה אומר שלא הבנתי מספיק... ודרך אגב אתם כתבתם מה צריך לעשות אבל לא כתבתם למה, ובגלל רציתי שתכתבו למה, כדי שתשכנעו אותי.
צר לי שאתה בוחר לא ללמוד ומתעקש שהדרץ שלך היא הנכונה.

כבר מספר לא מבוטל של חבר'ה אמרו לך אץ מה שאני וגם בר אמרנו כאן בפוסט ובכל זאת מכל זה בחרת שלא לעבוד על האמות.

אז שוב אומר, גם 10 סטים זה יותר מידיי.
לא צריך יותר מ 6-7 סטים וגם זה בלחץ.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.
אני התעקשתי, כי עד שהסברתם לי למה, לא השתכנעתי.
וכשאתה אומר עכשיו ש-10 סטים זה יותר מדי, אתה מתכוון שזה לשריר גדול? כי אם כן אז לדעתי אתה ממש טועה.

אז זה אומר שלא הבנתי מספיק... ודרך אגב אתם כתבתם מה צריך לעשות אבל לא כתבתם למה, ובגלל רציתי שתכתבו למה, כדי שתשכנעו אותי.

אני התעקשתי, כי עד שהסברתם לי למה, לא השתכנעתי.
וכשאתה אומר עכשיו ש-10 סטים זה יותר מדי, אתה מתכוון שזה לשריר גדול? כי אם כן אז לדעתי אתה ממש טועה.

ברור שלשריר גדול,
לשריר קטן זה אפילו פחות.

למה אתה חושב שאני טועה?
אשמח להשכיל

• פותח/ת השרשור
ברור שלשריר גדול,
לשריר קטן זה אפילו פחות.

למה אתה חושב שאני טועה?
אשמח להשכיל
כי זה כלום, וזה גם הגיוני, כלומר אם הייתי מתאמן לפי מה שאתה אמרת אז האימון שלי היה גג חצי שעה. וחוץ ממך, לא שמעתי אף אחד שאמר שצריך לעשות ככה.

כי זה כלום, וזה גם הגיוני, כלומר אם הייתי מתאמן לפי מה שאתה אמרת אז האימון שלי היה גג חצי שעה. וחוץ ממך, לא שמעתי אף אחד שאמר שצריך לעשות ככה.

הכוונה היא לא לעשות 6 סטים של 60 חזרות במשקל בינוני מינוס.
הכוונה היא שתעשה 6 סטים בעצימות גבוהה של 5-6 חזרות, וזמן מנוחה מתאים של 2-3 דקות.
רק חימום נכון יכול לקחת עשר דקות.

ואם תעבוד כ-ב-ד אז 2 תרגילים של 3X5 ייקחו לך לפחות חצי שעה.

ואלה רק השרירים הגדולים.

אתה מנסה לנהל דיון וויכוח על דברים שאתה עושה בהם ניחושים, ותיאלץ לסלוח לי אבל אתה טועה בכל דבר שאתה אומר.

ועדיין לא השכלת אותי בנושא.
אם שוללים מישהו על דעה או הסבר רצוי להסביר למה שוללים ולא לכתוב - "כי זה לא נשמע לי הגיוני ולא אמרו לי ככה אחרים".

• פותח/ת השרשור
הכוונה היא לא לעשות 6 סטים של 60 חזרות במשקל בינוני מינוס.
הכוונה היא שתעשה 6 סטים בעצימות גבוהה של 5-6 חזרות, וזמן מנוחה מתאים של 2-3 דקות.
רק חימום נכון יכול לקחת עשר דקות.

ואם תעבוד כ-ב-ד אז 2 תרגילים של 3X5 ייקחו לך לפחות חצי שעה.

ואלה רק השרירים הגדולים.

אתה מנסה לנהל דיון וויכוח על דברים שאתה עושה בהם ניחושים, ותיאלץ לסלוח לי אבל אתה טועה בכל דבר שאתה אומר.

ועדיין לא השכלת אותי בנושא.
אם שוללים מישהו על דעה או הסבר רצוי להסביר למה שוללים ולא לכתוב - "כי זה לא נשמע לי הגיוני ולא אמרו לי ככה אחרים".
תשמע, אמרתי כבר שאני עושה מסה, לא כוח. מסה זה 8-12 חזרות, וכוח זה עד 5 חזרות.
ואם הרבה אנשים אומרים שהם עושים בסביבות ה-10 סטים לשריר גדול, סימן שיש בזה משהו. יכול להיות שבכוח עושים 6 סטים לשריר גדול, אני לא יודע. אבל אני במסה ולכן אני עושה 9-10 סטים לשריר גדול, כפי שאמרתם, וכפי שרוב האנשים שבמסה עושים.

רק אנשים בורים מוינגייט אומרים תשטויות האלה
קח רגיל מורכב ומרכזי תעשה אותו ל3X5 ואז תוסיף תרגיל אחד עזר לחזרות גבוהות.
סתם דוגמה-בנץ 3X5 אחרי זה מקבילים רחב 3X8-12

• פותח/ת השרשור
רק אנשים בורים מוינגייט אומרים תשטויות האלה
קח רגיל מורכב ומרכזי תעשה אותו ל3X5 ואז תוסיף תרגיל אחד עזר לחזרות גבוהות.
סתם דוגמה-בנץ 3X5 אחרי זה מקבילים רחב 3X8-12
אז אתה אומר לעשות ככה כשאני עושה מסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית