הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים. לחיטוב

אושרחניה

משתמש מתחיל
128
0
נק' מוניטין:
0
128
0
ביום ראשון מתחיל חיטוב קראתי את המאמר באתר קילוגרם הבנתי שצריך לאכול 2.2 גרם חלבון לכל קילו ממשקל הגוף
אז יש לי כמה שאלות
1) איזה אימון אתם עושים בחיטוב אימון שבכל תרגיל 15-20 חזרות או משקל מקסימום ל6 חזרות
2)מה אתה מצעים לעשות חוץ מלאכול 2.2 גרם חלבון על כל קילו ממשקל הגוף על מנת לשרוף כמה שפחות שריר

1. הרעיון באימון בחיטוב הוא לשמר מצד אחד את משקלי העבודה ומצד שני לא להגיע לכשל. ושאתה מדבר על 15-20 חזרות זה רחוק מזה. תוכנית אימון מומלצת לחיטוב הינה הלניארית של ביל סטאר.
2. לישון טוב. ובשביל התאוששות טובה יותר: לאכול מספיק שומן, קריאטין ואם אפשר לתסף במולטי ויטמין, מגנזיום ואבץ.

• פותח/ת השרשור
1. הרעיון באימון בחיטוב הוא לשמר מצד אחד את משקלי העבודה ומצד שני לא להגיע לכשל. ושאתה מדבר על 15-20 חזרות זה רחוק מזה. תוכנית אימון מומלצת לחיטוב הינה הלניארית של ביל סטאר.
2. לישון טוב. ובשביל התאוששות טובה יותר: לאכול מספיק שומן, קריאטין ואם אפשר לתסף במולטי ויטמין, מגנזיום ואבץ.
אתה יכול לפרט קצת מזה התוכנית של ביל סטאר קראתי קצת ולא הבנתי מזה
אני מתאמן abc לעשות לכל תרגיל להתחיל ממשקל x ולעלות כל פעם משקל
זה נכון ככה וכמה חזרות לעשות מינימום

אתה יכול לפרט קצת מזה התוכנית של ביל סטאר קראתי קצת ולא הבנתי מזה
אני מתאמן abc לעשות לכל תרגיל להתחיל ממשקל x ולעלות כל פעם משקל
זה נכון ככה וכמה חזרות לעשות מינימום
פשוט מאוד:
1. אתה קורא את המאמרים על התוכנית.
2. מוריד את הטבלת אקסל לחישוב במשקלי עבודה.
3. מזין לתוך הטבלה את הנתונים והיא כותבת לך כמה משקל כפול כמה חזרות ובאיזה ימים וכו.

עוד אלטרנטיבה טובה בחיטוב זה FBW פשוט וטוב.
כל התרגילים המורכבים תעבוד בעצימות של 3X5 ובתרגילי עזר תעבוד בטווח של 8.

גם דרך טובה לשמר את משקלי העבודה.
אגב אתה לא חייב 2.2 פר משקל גוף בחלבון, אתה יכול אפילו לרדת ל 1.8 אם אתה מעדיף לתסף את ההפרש בשומן.
העיקר שתשמור על 70% חלבון מלא בתפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית